Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz SanyiSay #4435 üzenetére

Nem nagyon értem a működését. Hogyhogy nem kapcsol be, ha áram alá helyezed? Akkor mitől kapcsol be? A kikapcsolást nem tudod kierőszakolni? Én Robottal csináltam három parancsot, ami három shellparancsot futtat le.
    reboot -p ,vagyis kikapcsolás
    reboot
    reboot recovery
    A három parancsot beraktam egy parancscsoportba, aminek csináltam egy parancsikont a főképernyőn. Ha rákattintok az ikonra, akkor feldobja a három lehetőséget. Ugyanez billentyűzetről is vezérelhető, mint ahogyan a képkimenet kapcsolása is. Amögött egy echo shellparancs van. Legalábbis én azzal kapcsoltam a képkimenetet 3066 -on.
    A csatolás meg úgy megy, hogy amikor a rendszer érzékel egy eszközt, akkor először létrehoz 5 könyvtárat (ha jól emlékszem, akkor "USB_STORAGE0, 1, 2,...), majd ezekhez mountol egyetlen utasításban. Aztán elvégez egy ellenőrzést és amelyik könyvtár üres marad, azt törli. Na, ez marad el, amikor shellparanccsal leválasztod. Természetesen próbáltam rm -r paranccsal kierőszakolni a konyvtártörlést, de ezután sem csatolta újból. Szerencsére találtam alternatív megoldást, de az a Te problémádra nem gyógyír. De azért írtam, hogy talán elég a shellparancs, mert ha ugyanoda visszacsatoltatod, akkor talán a rendszerben érvényes marad az eredeti csatolás és megjelenik a meghajtó könyvtárszerkezete egy fájlkezelőben.

Új hozzászólás Aktív témák