- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
#79335424 #4434 üzenetére
Leírásod tökéletes ahogy az szokott, annyi különbséggel, hogy most már egész sok mindent értek belőle elsőre is.
Az irány a lényeg amúgy is, nem a pontos leírás mert az mindenkinél úgy is egyedi.
Meg is tekintem azt a sok mindent amit írtál, miként válhat hasznomra.Újraindítás is jó ötlet, erre én is gondoltam e-robottal, csak valamivel számoltatni kell hogy hányadik indulás, boot loop miatt.
Mivel kis boxom úgy sem hajlandó beindulni attól hogy feszültség alá kerül, mindenképp kell neki generálnom egy reset áramkört csak még nem álltam neki, de max abba tenni kell egy kis késleltetést és pipa.
Most meg még parasztosabb megoldást használok. Mondtam a családnak hogy számoljon 10 ig és csak utána indítsa el a boxot.
Amúgy ez a vacak cs918 ha megnyomom a készüléken a power gombot, vagy a távirányítón akkor nem alvó módba megy hanem csak a képernyőt kapcsolja ki, és háttérben ugyanúgy dolgozgat tovább szerverként épp.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest