- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
Sziasztok!
Beazas miatt lecsereltem az eddigi halozati adaptert a kutyumhoz.
Az eddigi 5V/2A-es volt.
Most olyat tudtam venni, ami 5V/2.1A-es. Okozhat szerintetek gondot a kutyunek a megnovekedett aramerosseg? -
Sziasztok,
van egy T-R42-es (RK3188-as) androidos boxom. Lecseréltem a hagyományos tv-m egy LCD-re és mióta a HDMI kimenetet használom, azóta a TVGO nem hajlandó működni. A hibaüzenet:
"Hiba történt a lejátszás során! Kérjük próbáld meg újra betölteni a filmet! [-1003, -5]"
Próbáltam mindent, eltávolítottam, újratelepítettem, de semmi se használ. Mivel rootolt a box, ezért a 12-es végű TVGO-t használtam eddig, és analóg kimeneten szépen működött. (Már amennyire ez a felhasználóbarátságtalan f*s TVGO működni tud.)
Van valami ötletetek? Köszi...
Okostv-t vettem (Samsung H6400) és azon is van TVGO, így kipróbáltam azt is. Wifi-n abszolút nem működött, Etherneten már igen, de iszonyat lassú a csatornák közötti léptetés a műsorújságban. Néha gondol egyet és a következő csatornára lépés helyett átugrik a következő napra.
A kedvencek szerinti rendezés itt úgy működik, hogy csak azokat a csatornákat mutatja, amiket a kedvencekhez adtam. De ha kiválasztok egy csatornát hogy nézzem, ha kilépek belőle, visszalép az alap csatorna rendezéshez. Nem hittem volna, hogy ezt mondom de az okostv-s TVGO-hoz képest az androidos egy kész csoda...
-
silvergod
őstag
Sziasztok
Androidos tv boxot szeretnék vásárolni,melyiket ajánlanátok 10eft környékén,ami használható/megbízható fajta? mondjuk mxq s805,cs918,mk808b ,mk809IV plus..ezeket néztem az s805 tetszik..
Ekkora értékre már van vám+áfa is? mekkora?
köszi -
Ciccuka
veterán
OTG Pendrive vagy MicroSD Android 4GB-nál nagyobb fájlok (.mkv) lejátszása
Megoldás tehát:
exFat-ra gyorsformázni (de NTFS is jó ennél a kütyünél)
Legújabb BSPlayer
Legújabb BSPlayer ARMv7 VFP CPU supportLegújabb MX Player
Legújabb MX Player Codec (ARMv7)
Legújabb MX Player Custom Codec with DTS & AC3 Support (AC3-kat, hogy hanggal vigye)Legújabb Total Commander - file manager hasznos lehet még
-
törölt tag
válasz
Mittu88 #5293 üzenetére
Ez vmi új kütyü, ilyen "összvért" eddig nem láttam. Itt mindenképpen OFF. Ebben a topikban talán jobb eséllyel indulsz, de gigás LAN és AP6335 -ös Wifi modullal szerelt kütyü még biztos nem fordult meg itthon. De, ettől függetlenül én nem bíznék nagyon a Wifiben. Eddig egyik Androidos kütyünek sem volt erőssége a Wifi. Az AC szabvány pedig egyáltalán nem segít a távolságon. Az a sávszélesség miatt hasznos. Szvsz. készülj arra, hogy szükséged lesz a Lan kapcsolatra.
-
Mittu88
senior tag
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Ezek a tv box-ok csak akkor működnek, ha be van kapcsolva a tv?
Egy ilyen mondjuk tud Wifi Hotspotot, ha ki van kapcsolva a tv?Illetve a torrentezés mennyire körülményes egy ilyen cuccról?
-
törölt tag
válasz
-szabi- #5289 üzenetére
Sztem egy ilyesmi adapter kéne neked.
-
-szabi-
addikt
Hi
Köszönöm a tanácsokat, linkelt oldalról megrendeltem MK808B Plus-t.
Billentyűzetem PS2 van ezért gondoltam beállításhoz valami mindenképp kelleni fog.
Windows phone-on van ha jól sejtem arról meg nem fogom tudni konfigurálni.üdv
szabi -
-szabi-
addikt
Hi
Jól gondolom MK808B Plus mellé nem ártana valami ilyesmi: MEASY RC12 Air Mouse?
Egyébként milyen más módok vannak beállítani?üdv
szabi -
b_alazs
tag
válasz
interstate76 #5284 üzenetére
Köszi a választ, HA-n meghirdettem 9K-ért.
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek az offért, de szerintetek mennyit érhet egy MK808b Plus?
Egy ideje nem követem az eseményeket és lecseréltem az eszközt egy Win-es tabletre, így ez feleslegessé vált.Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv,
Balázs -
törölt tag
válasz
-szabi- #5281 üzenetére
Ha csak ennyi kell, az menni fog (amennyiben van benne DLNA certifikáció és a lejátszandó média formátuma támogatott). Bár, a Wifi az szűk keresztmetszet lehet és nem tudom, hogy van -e LAN lehetőség. A Google nemrég hozott ki egy kütyüt a Chromecast -hoz, amivel LAN -hoz lehet csatlakoztatni.
-
interstate76
addikt
válasz
-szabi- #5278 üzenetére
A wifivel szembeni elvárásaiddal van a legnagyobb baj (sztem): komoly anyagokat ilyen kis stickekkel csak akkor fogsz tudni wifin áttolni, ha nagyon bivaly hálózatod van, vagy ha a router közelében lesz a stick.
Amúgy - ahogy Somatom is írta - az MK808B Plus a legolcsóbb ilyen ketyere a használható kategóriában. De ha az egyszerre több lapon történő böngészés is elvárás, ill. ha memóriaigényes programokat is szeretnél futtatni rajta, akkor kevés lehet a benne lévő 1 GB RAM.
-
-szabi-
addikt
válasz
interstate76 #5275 üzenetére
-
törölt tag
válasz
interstate76 #5275 üzenetére
Jogos kérdés, mert amit mutatott, az cast, nem miniPC.
-
-szabi-
addikt
Erről mi a vélemény?
Sunchip RK2928
CPU: Single Core ARM Cortex A9
RAM: 256MB DDR3
FLASH: 32MB
WIFI: Realtek 8188 wifi 802.11b/g/n
HDMI 1.4
Jó lehet vagy gyenge?üdv
szabi -
törölt tag
válasz
Kapanyél #5269 üzenetére
Ilyen gyárilag is van benne. Függősége, hogy az eHome Media Centernek futnia kell. Itt a Remote Control app.
Vagy, Droidmote szerver és kliens a Play -ről. -
Kapanyél
őstag
Hali!
Tudtok olyan droiodos applikációról, ami BT-egeret és billentyűzetet emulál? A boxomat akarom távirányítani az androidos telefonommal. Már a második készlet mini billentyűzetem kúrodott el (az egyik alapból szar volt, a másik meg 3 hónapot bírt) és nincs itthon semmi ilyesmim, csak egy wireless egerem, de a bill. lenne a lényeg.
Végülis jó lehet egy servert futtató valami is, csak mind a kliens, mind a szerver droidra legyen.
Köszi előre is!
Üdv, -
deka10
senior tag
Közben kicsit olvasgattam és szemet szúrt a táp probléma ezért a gyárilag hozzáadott tápot kicseréltem a samu töltőfejre és láss csodát minden úgy megy ahogy kell. Akinek hasonló gondja van annak ajánlom hogy nézze meg mielőtt a szoftverhez nyúlna. Nem is értem miért ezen spórolnak egy ilyen eszköznél!!!
-
deka10
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy hasonló készüléket RK3188 2/8 gigás a kérdésem, hogy mennyire stabil az eszköz 4.4.2 android van rajta de valahogy nekem nem tetszik pl.: antutu elinditsa után is újraindult, az otg csak a saját expolerel tudja ha TC-el nézem nem látom a vinyót viszont megint csak újraindul, egyszóval valahogy többre számítottam. Esetleg hibás darab lehet? Többet indult újra egy nap alatt mint az összes eddigi android készülékem. -
elistvan
őstag
Tegnap este már volt jel maxon de akkor sem nyitott meg semmit. 11-es csatin van a router, bérház. Telefonnal laptoppal szépen megy a szomszéd szobából pedig azoknak sincs külső antennájuk. Más: a 8 gigás verziónál mennyi rendelkezésre álló tárhelyet kellene látnom? Illetve hogy a fenébe tudok egy futó ablakot bezárni nem csak a háttérbe tenni?
-
interstate76
addikt
Na azért azt a szitut nem tudom elképzelni, hogy valaki droidos mini pécét rendel magának, és nincs otthon sem usb-s, sem vezetéknélküli egere. Egyébként ettől függetlenül igaz, amit írtam: a bt-nek semmi köze a telefonos távirányításhoz.
(#5260) elistvan Valószínűleg nem elég erős neki a wifi jel.
-
géeles
aktív tag
válasz
interstate76 #5258 üzenetére
Igenám, de ha csak egy simpla stick érkezett, a wifire sem tud csatlakozni...bekapcsolni sem tud se blut se wifit.
vezetékes egér kell először.
aztán lehet cizellálni. -
interstate76
addikt
válasz
elistvan #5256 üzenetére
1. A távirányításhoz egyazon hálózaton kell lennie a 2 eszköznek, amihez semmi köze a bt-nek.
2. Ha a mini PC-n bekapcsolod a bt-t, és beállítod, hogy látható legyen, akkor a telefonoddal rákeresve meg kell találnod. De ez csak akkor lényeges, ha mindenképp kell a bt-kapcsolat.
-
elistvan
őstag
Csatlakoztam egy mk 908 III-assal (2Gb/8Gb quad). Kérdésem: Most jött meg fél órája. Bedugtam, átváltottam a tv-n a hdmi bemenetet. Választani lehet hogy launcher 1 avagy 2-essel akarod indítani. Igen ám de mivel? Rátettem a mobilos rktool alkalmazást a telefonra a telón bekapcsoltam a bt-t de nem találja a mini pc-t mint eszközt. Hogyan tovább?
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #5251 üzenetére
A DVI -s dolog úgy indul, hogy rádugod, aztán vagy megy, vagy nem. Általában megy és amelyik nem, azt is sikerült működésre bírnom custom ROM -mal. A videókkal akad probléma RK3188 -on. Ennek az alapja egy Mali vsync hiba. Próbálják trükközéssel javítani, de nekem úgy tűnik, hogy ezek vmit használnak a HDMI kimeneten, ami nincs DVI -n. 450 -es Malival (Amlogic S802 -es kütyük) már jobb a helyzet. De böngészésnél, vagy egyéb, PC -s feladatoknál ennek nincs jelentősége, mivel nincs vsync probléma. A többi (audio jack, egér, bill, stb.), amiket kérdeztél, azok nálam is működnek.
-
interstate76
addikt
válasz
[CS]Blade2 #5253 üzenetére
Ha elég a Galaxy Tab 2, akkor én 1 GB RAM-mal szerelt, amlogic processzoros eszközt választanék a helyedben. Ez a legolcsóbb, de ezen nincs LAN csati, a wifije meg gyenge, szóval kell hozzá egy usb to lan adapter.
Külső vinyóhoz külső táp kell.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
interstate76 #5252 üzenetére
Majd alkalmazkodunk, ha sok lenne a video, nyitott oldal. Egy Galaxy tab2 van, amihez viszonyítani tudok, szerintem az a teljesítmény is elég lenne.
Így melyik lenne az, ami valószínűleg elég, és rá tudom kötni a cuccokat? Ebay-ről gondolom adó-s, vám-os a dolog, itthon meg gondolom drágább, mint kintről AFÁ-val BFÁ-val együtt?
Külső HDD-nek ezek a kis kütyük tudnak adni elég kakaót is? -
interstate76
addikt
válasz
[CS]Blade2 #5251 üzenetére
A DVI-os monitor kivételével mindent egyszerűen rá tudsz kötni, a kérdés inkább az, hogy milyen gépet szeretnél kiváltani vele, és hogy utóbbit pontosan mire használtad (milyen filmeket néztél rajta, szeresztettél-e rajta képeket, office, játék, hány nyitott lappal szoktál böngészni, stb.).
DVI-os monitorral kapcsolatban pedig Somatomnak vannak értékes tapasztalatai - ha rákeresel, biztos megtalálod a topikban.
-
[CS]Blade2
addikt
Hogy állnak ezek az androidos kütyük manapság? Gondolkodtam rajta, hogy az asztali helyett a jelenlegi felhasználásnál lehet elég lenne egy tablet teljesítménye is.
Van olyan kütyü, amire rá tudnék csatlakoztatni:
1db DVI-s monitort, 1 usb-s billentyűzetet, 1 usb-s egeret, RJ-45-el netet, 3,5-es jack a hangnak, és valami 5V-os adapter a kütyünek. Ezeken kívül vagy egy microSD olvasó vagy egy usb külső hdd. -
tgerry07
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung TV-m (nem Smart-os) és azt szeretném egy kicsit okosítani. Max 10 ezer forint környékén szeretnék befektetni ebbe. Amire használnám az legfőképpen az, hogy a laptopról streamelném a filmeket, meg jó lenne, ha tudná a dlna-t is.
Szerintetek milyet érdemes venni, ami elég erős erre a felhasználásra? Elég lenne az 1GB ram-os vagy azért kell a 2GB? -
elistvan
őstag
Köszi, másik kérdés itthonról ha használtan hozzájutnék egy Concorde 402 bt-hez mondjuk 11-ért ehhez is lehet letölteni távirányító appot hogy a mobilról vezéreljem igaz? Tehát annyit megér, vagy érdemesebb mást venni ennyiért?
-
elistvan
őstag
Kérdésem: Milyen online videotéka app van magyar amit a erre a fajta pcre javasoltok feltenni?
-
elistvan
őstag
válasz
interstate76 #5243 üzenetére
Pontosan, csak a ne szócska hiányzott.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
elistvan #5237 üzenetére
Kb egy 11 ezer ft cucc miért esne a 22euros zónába?
Vigyél a tv mellé egy laptopot vagy egy wifis telefont az nézd meg a jelerősséget.
Függ attól, hogy milyen wifi cucc van a stickben
Az enyém Pl ott van a router mellett 50 cm és akadozik rajta az mkv film átvitel.
Lehet kapni olyan konnektorba dugható cuccot ami azon a madzagon elviszi a wifi jelét a másik helységbe és ott szintén egy egységgel kinyered a jelet és onnan már azt csinálsz vele amit akarsz. Kutakodj, de nem olcsó dolog. -
interstate76
addikt
válasz
elistvan #5237 üzenetére
Nem, ez elvileg ÁFA-köteles, plusz rájön a vámelejárási illeték is (vagy mi a neve).
Senki nem tudja távolság alapján megmondani, mekkora letöltési sebességed lesz wifivel. Még ha megírtad volna a router típusát és a fal anyagát, akkor sem lehetne megmondani, így meg pláne.
-
elistvan
őstag
2 kérdés: Ez az össze még elvileg áfa és vámmentes? illetve ha a szomszéd szobában 10 méterre van a router érdemes a külső antenna a stickre avagy elég az antenna nélküli is?
-
interstate76
addikt
válasz
headhunter #5235 üzenetére
A TV-d szuper, mini PC-d viszont nem lesz, ha olyan eladótól rendelsz, akinek 145 értékelése van és irreálisan alacsony áron árul. 5-10e értékelés alatt ne vásárolj eBay-en, pláne ilyen áron - ez tipikusan az, ami már túl olcsó!
-
kerekfej
őstag
Akinek CS918 (vagy hasonló) van, annak a Hang->Sound Devices Manager-be mi van beállítva alapból?
-
törölt tag
válasz
headhunter #5232 üzenetére
Az elsőről nem sok tapasztalat van még és azok sem túl biztatóak. A másik kettő harmat gyenge. Most sztem az AML cuccok a legjobbak. Én is egy ilyet használok (egy M8 -at) és atom stabil az RK -hoz képest. Soha nem volt még összeomlásom. Viszont, ha torrentezni is akarsz, akkor csak 2GB RAM -os verziót javaslok. A Wifi egyébként is felejtős, a kábeles kapcsolat a tuti. Itt nézelődj!
Illetve, van még egy új, Rockchipes cucc, amiben nem Mali van. Papíron ütős konfig, de még csak előrendelhető. Olyanba meg nem szabad beleugrani. -
headhunter
addikt
Sziasztok!
Adott egy Sony Bravia KDL-55w829B típusú televízió, smart funkciókkal, szeretném bővíteni az online lehetőségeket.
Router vezetékes, nincs WIFI csak közvetlen kábeles összekötés.
Külön PC-t nem akarok használni, kizárólag a TV+Stick párossal szeretnék, minél több internetes tv adást, videót nézni. (Full HD)
Melyik sticket lenne érdemes megvásárolnom a következő felhasználói elvárások teljesüléséhez?
Internetes TV-k nézése (IPTV-k, stb..), böngésző futtatás, (Torrent), kezelje a Logitech Cordless MX 5500 Revolution Bill+egér szettet...
Ezeket találtam:
-
elistvan
őstag
Van egy eléggé necces kérdésem:
Szombat óta egy LG 32lb570b smart tulaja vagyok, viszont a stickje 8500Ft a boltban plusz egy magic remote vagy hason egér+bill kombó, vagy egy külső vinyó amire műsort tudnék rögzíteni megint plus pénz.. Azt szerettem volna megoldani, hogy a tvről műsorokat rögzíthessek egy gyors pendrivera ami később szerkeszthető pc-n. Ezekkel a kisebb 10ezer körli android pckkel megoldható valahogy hogy alkalmazással usbre vagy memókártyára műsort tudjon rögzíteni a tv-ből? (online rádiók, online filmek stb ilyenekre használnám.)
Két tipust néztem ki a neten: 1 hozzá egy ilyen légegérrel. Vagy pedig idehaza a wayteqnek van a fuso tv okosítója 2 magos, és annak alapból giroszkópos a távvezérlője. (És használtan olcsó.) Melyiket érdemes megvenni a feladatra illetve lehet-e ezeket használni a feladatra?
-
törölt tag
Eredetileg úgy működött, hogy a Linux kernel ment az Android recovery -be és ez töltötte be az SD -ről a Linuxot (Picuntu). Elindítottad a kütyüt, majd reboot recovery -re bootolt a Linux. De, azóta már van Linuxium bootloader, meg egy csomó, egyéb okosság. Volt olyan megoldás is 908 -ra, aminél a Linuxot GUI -val együtt bepréselték 32MB -ba és az egész a recovery -ből töltődött be. A freaktabon találsz a Linuxokról mindenféle leírást.
-
VaZso
senior tag
válasz
interstate76 #5226 üzenetére
De, első körben ezért próbáltam SD-kártyára áttenni az eredeti Android rendszert (annak működnie kellene alapon) - úgy gondoltam, ha az elindul, az SD-kártya tartalmát egyszerűbben és büntetlenül tudom variálni, és egy működő Linux rendszert felépíteni rajt.
...ha ez működik, ugyanez mehetne vissza akár a NAND-ra is...
Most tehát első körben SD-kártyáról szeretnék működő rendszert indítani, ezért szándékoztam a NAND-ról mentett Android rendszert betölteni vele.
Persze lehet, ez eleve nem jó ötlet, és beleütközöm valami Android sajátosságba...
-
VaZso
senior tag
Ami azt illeti, jó eséllyel az volt a gond, hogy az Android által "external SD"-ként kezelt adatterületet nem másoltam át a kártyára, és ezért akadt el a boot folyamat.
Lassan befejeződik ennek mentése is a stick-ről, utána mehet fel az is a memóriakártyára... majd "holnap" du/este talán...
Úgy tűnik, valószínűleg mégsem voltam annyira eltévedve.
-
VaZso
senior tag
Sziasztok!
Örülnék, ha tudna valaki támpontot adni abban, mit rontok el.
Nem foglalkoztam még ilyen stickekkel, tegnap került először ilyesmi a kezeim közé (addig csak képeken láttam).Érkezett tehát egy MK809III típusú stickem (így néz ki).
RK3188T SOC van benne 16GB flash-sel.Jelenleg szeretnék SD kártyáról indítani egy rendszert rajta, később célom egy Linux rendszert rátenni - nem szeretném a belső flash tartalmát tönkretenni egyelőre.
Amivel eddig próbálkoztam
- Egy 16GB-os SD-kártyára feltettem egy boot loadert (u-boot-rk3188), a README_sdcard.txt-ben leírtakat követve
- Szimplán a boot loadert tartalmazó SD-kártyát behelyezve fekete maradt a képernyő, tehát valóban próbálkozik az eszközről indulniEzután a stick tartalmáról készítettem az RK 2.1 Tool nevű eszközzel mentést, a következőképpen:
- Az első szektorokat kiolvasva megkaptam a "parameter" file-t, ami a rendszer betöltéséhez kapcsolódó információkat tartalmazza
- Az itt megadott offset és hossz adatok alapján lementettem az összes itt definiált "partíciót".Az u-boot-hoz tartozó leírást tovább követve felmásoltam az SD-kártya megfelelő pontjára (0x200-as offset) a stick-ről kinyert "parameter" file-t, majd a parameter-ben lévő (0x200-as offsethez viszonyított) offsetekre sorjában felmásoltam a készülékről lementett adatokat.
Eredmény
SD-kártyáról a boot folyamat elindul, de a következő panaszokat teszi és recovery-vel próbálkozik:
- missing bitmap stage_empty
- missing bitmap stage_full
Recovery system v4.4.0
- failed to mount /mnt/external_sd (No such device)Ezután egy /data és /cache törlést végez...
Ha a kártyát kiveszem belőle, a belső NAND-ra telepített Android rendszer elindul, de úgy tűnik, újra kell generálnia a cache-t, vagyis azt sejtem, hiába a kártyáról próbálok bootolni, a recovery a NAND-on lévő partíciókat gyalulja le.
Ergo valahol hiba csúszott az elgondolásomba.
Van esetleg tippje valakinek, hol rontom el?
Feltételezem (és egyben remélem is), a recovery a kártyáról indul.
Honnan kellene betöltenie a stage_empty és stage_full képeket, amiket hiányol?Egyelőre idáig jutottam... esetleg tudnátok segíteni ebben?
Minden segítséget előre is köszönök. -
Vetele
csendes tag
Szia!
Itthon szerezted be? Ha nem, mennyi idő a szállítás? Én is szeretnék egy hasonlót alap dolgokra.
(Bocs, melléböktem. LacBP-től kérdeztem volna.) -
Sequadon
tag
Sziasztok!
Ismerősnek kellene Androidos media boxot ajánlanom. Ami fontos volna, hogy tudja használni vele a meglévő USB-s vezeték nélküli egér+billentyűzetét.
Első körben ezt néztem ki: CS918
Árban 20 eFt volna a felső határ. Főleg böngészés, filmek, youtube, játékokra lenne használva.
Előre is köszönöm a segítségetek!
-
-szabi-
addikt
Rossz tapasztalataim vannak wifi téren.
Tele vagyok interferenciával így végül kábeleztem.
Viszont ez a stick olyan helyre kerül ahol csak egy hálózat van, így azért reménykedem. -
-szabi-
addikt
válasz
interstate76 #5215 üzenetére
Wifi hálózaton keresztül PC-ről filmeket lejátszani TV-n, sticken futó lejátszóprogrammal.
Illetve tudjon media servert PC-n futtatva wifi-DLNA filmeket lejátszania TV-n, mint egy dekóder.
Folyamatos lejátszás wifin 1920×1080@24p #25mbps filmek esetén.
Mobiltelefonról, tabletről képernyő tükrözést tudjon. -
törölt tag
Állítólag van olyan is. Én csak azt írtam le, hogy én mit használok. Anno megvettem, beállítottam. Azóta csak átpakolom a másik kütyüre, úgyhogy nem nagyon érdekel, hogy egyébként a kütyü tudja -e, vagy sem. Hogy értsd, nekem ez rendszerbe van illesztve. A rolón van parancsikonom, amivel a beviteli módok között váltogathatok. Plusz, vannak billentyűkombinációhoz rendelt egyedi funkcióim is. Nem fogom ezt a rendszert piszkálgatni. Lehet, hogy neked elég lenne az ingyenes is, vagy vársz, hátha vki beépített megoldást használ és megírja a tutit.
-
zbrab
csendes tag
válasz
2007ath #5198 üzenetére
A TVGO-t felraktam es filmelozetest neztem rajta. Belepni nem tudtam,nincs elofizetesem. Tarr mobiltv-t probaltam meg, ilyen elofizetesem van,rendben mukodott. Erre is azt irjak, hogy rootolt kutyun nem megy.
Elegedet vagyok vele. Rendben mukodik, komoly jatekok is akadas mentesen hasitanak rajta. Rendeltem hozza egy k400-at, mert a tavos iranyitas az szenvedes. Most egrrel kezelem.
Valaki esetleg:
Hogy lehet ekezetes karaktereket varazsolni a kepernyon? -
olaszos33
csendes tag
Sziasztok!
Én vettem egy ilyen box-ot viszont egy olyan problémám van vele hogy a bluetooth kapcsolatokat eléggé nyögvenyelősen kezeli.Vagy alig párosítja/csatlakoztatja magát vagy rövid idő után magátol bontja a kapcsolatot.
Lehet erre valami magyarázat?
Előre is köszi a helpet!http://www.ebay.com/itm/-/121407620723? (ilyen egész pontosan)
-
otoaak
tag
Néztem külföldi tesztet róla ahol is aa 3D játékok miatt lehúzták de itthon ez a többségnek gondolom pont lesz.... kategória
A HDmi in-t és egyéb multimédiás képességeit viszont dícsérté.
Update:
Zidoo have stated that they will not be supporting custom ROM development at this time, as per this thread.így viszont már....
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #5203 üzenetére
Igen, és ár/érték arányban egész jó.
Még így is a minix alatt marad nem is kicsivel.
Már csak akkor lepődnék meg, hogy ha ugyan úgy ki-be lehetne áramtalanítani a távkapcsolóval mint a Q5II-t, mert akkor dobom a minixet
Igaz még sok kérdést felvet, mint a stabilitás, kép minőség...stb. -
Lifeforce
őstag
Most jön, már úton van.
Szerintem jövőhét hétfőn már lesz vele tapasztalat
Amikor megláttam a listában, és a hardveres Dolby DTS-t a leírásban, gyorsan rendeltem egy teszt darabot.
Egy picikét gyengébb mint az S812h, de ha jól meg van csinálva alatta az android, még le is bombázhatja a minixet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Kuponkunyeráló
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest