Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még nem rendeltem meg. Úgy vettem észre, hogy ha az egyik gyárban valaki elsóhajtja magát, hogy "gyárthatnánk egy ilyen kütyüt is", azt a GB már presell -be is teszi. Aztán vagy lesz, vagy nem. Meg az a modul kérdés sem mindegy.
Közben olvasgattam a fórumokat és eléggé elbizonytalanítottak a fejlemények. Úgy látom, hogy Bobék egyre mélyebben nyúlnak bele a rendszerbe. Az az irányvonal, hogy kipusztítják a kínai "szoftverfejlesztők" kreálmányait. Ez egy T428 -nál, vagy egy 908 -nál rendben is van. De pl. a K-R42 -ben lévő plusz funkciók (analóg kimenet, ethernet port, stb) csak ezekkel a kínai hókuszpókuszokkal működnek (már ahogy működnek). Szóval vagy használom a gyári kernellel, annak minden hiányosságával, vagy lesz egy 908 -am, routernyi dobozban és ha pl. kábeles netet akarok, akkor dughatok rá egy lan adaptert, miközben ott tátong az RJ45. Most van egy Measy -m, analóg kimenettel. Az max. 576 -ot jelent. Ezt még az RK3066 is kisujjból kirázza. A 908 -ból is van külső antennás, a dokkoló megvan, max lemondok az IR távról. Légegerem van, tanítható iR -rel a TV -hez. Cserébe élvezhetem Bobék kreativitásának eredményeit.
Ami az A31 -et illeti én úgy láttam, hogy sűrű fagyogatásokra panaszkodnak, főleg 4.2 alatt. Nem vagyok gamer, nekem a grafikus teljesítmény nem jelent annyit, hogy belefejeljek egy A31 -be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest