Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverless
tag
Sziasztok
Születőben az elhatározás, hogy vegyek ilyen android mini PC TV-t. A keresgélésnek, fórum és review olvasgatásnak még a legelején vagyok.
Kritériumok:
-100% akadásmentes fullHD (1080) lejátszás, legfőképpen mkv-re gondolok. Gondolom itt fontos lesz a 4 mag ehhez. 100% akadásmentesség lenne a legeslegfontosabb kritérium.-Wifis, mert a filmeket a kütyünek a hálózaton levő egyik gépről kéne olvasnia. Szóval n-es wifi kell, tehát hálózat szempontból is akadásmentesnek kell lennie a lejátszásnak.
-2 GB RAM
Tudtok ajánlani esetleg valami tipust? Amire elsősorban kéne, az filmnézés, xbmc vel. (Játék nem kell). Én a RK3188-as vonalon kezdtem el keresgélni, de ha van jobb ötletetek, esetleg ajánlott konkrét tipus, az is jó lenne.
Remélem, nem hülye kérdés, de az fullHD lejátszást egy ilyen androidos mini PC-nél mi végzi? A CPU? Arra gondolok, hogy asztali PC nél tudja a CPU is, de a GPU is. Vagy itt már ez így nem különül így el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest