Új hozzászólás Aktív témák

• Bendo

tag

válasz géeles #1697 üzenetére

Letöröltem mindent róla, ma reggel annyi időm volt, hogy rádugtam csak a HDD-t, aztán figyeltem.

File kezelőből már régóta az ES-t használom, azt, amit linkeltél, romból pedig a Neomod 1.9a-ja van fönt, tehát a root problémát is kizárnám.

Egész eddig azt hittem, hogy rádugom, és meg kell jelenjen a beállítások/tárhely fül alatt, de ott továbbra is csak a belső tárhely látható, és a NAND, vagy mi.

Szóval, rádugom a HDD-t, az felpörög, a tálcán megjelenik a szürke kör, hogy kattintsak oda, ha az USB-t el akarom biztonságosan távolítani, majd semmi. ES-ben a "Helyi" fül alatt csak az SD kártya, meg a "/" van, amire emlékszem, az összes helyen pedig ami az sdcard alatt az usb tárra utalna, létre tudok hozni mappákat, tudok rá fájlokat másolgatni, de ennyi, ahogy lehúzom a HDD-t, azok ott is maradnak, míg a HDD továbbra is üres.

Délután azt fogom kipróbálni, hogy rárakok egy filmet a HDD-ra windows alól, majd rákötöm a kütyüre, és addig tallózgatom a mappákat, míg meg nem találom.

Furcsa, mert mind az OTG, mint a sima usb port gyönyörűen kezeli a rádugott wireless billentyűzet/egér kombót, sőt, a tegnap letöltött progik is felismerik a rákötött HDD/pendrájv márkáját is, tehát látszólag minden oké.

Lehet feltolom este az új Neomod 2.0-t, hátha...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés