- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
Letöröltem mindent róla, ma reggel annyi időm volt, hogy rádugtam csak a HDD-t, aztán figyeltem.
File kezelőből már régóta az ES-t használom, azt, amit linkeltél, romból pedig a Neomod 1.9a-ja van fönt, tehát a root problémát is kizárnám.
Egész eddig azt hittem, hogy rádugom, és meg kell jelenjen a beállítások/tárhely fül alatt, de ott továbbra is csak a belső tárhely látható, és a NAND, vagy mi.
Szóval, rádugom a HDD-t, az felpörög, a tálcán megjelenik a szürke kör, hogy kattintsak oda, ha az USB-t el akarom biztonságosan távolítani, majd semmi. ES-ben a "Helyi" fül alatt csak az SD kártya, meg a "/" van, amire emlékszem, az összes helyen pedig ami az sdcard alatt az usb tárra utalna, létre tudok hozni mappákat, tudok rá fájlokat másolgatni, de ennyi, ahogy lehúzom a HDD-t, azok ott is maradnak, míg a HDD továbbra is üres.
Délután azt fogom kipróbálni, hogy rárakok egy filmet a HDD-ra windows alól, majd rákötöm a kütyüre, és addig tallózgatom a mappákat, míg meg nem találom.
Furcsa, mert mind az OTG, mint a sima usb port gyönyörűen kezeli a rádugott wireless billentyűzet/egér kombót, sőt, a tegnap letöltött progik is felismerik a rákötött HDD/pendrájv márkáját is, tehát látszólag minden oké.
Lehet feltolom este az új Neomod 2.0-t, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest