- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
seci1992 #2551 üzenetére
Biztos van, de én most megpróbálom online elintézni. Szerintem privátban vegyük fel a kapcsolatot egymással és akkor ha ügy lesz belőle, akkor majd értesítjük egymást és lehet egyesíteni a feljelentéseket.
Nekem egyébként hétfői feladást ígért, szóval arról már minimum az értesítésnek itt kellene lennie, ha megtörtént volna. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
seci1992 #2546 üzenetére
Szia! Ugyan ez lenne az én kérdésem is. Ghost of Tsushima játékra utaltam neki 7000 ft-ot postával együtt, akkor volt utoljára belépve, aztán most látom, hogy fel lett függesztve..
Te mire utaltál neki? Ps5 kontrollert árult még ha jól emlékszem.. Valami elérhetőség nekem is jól jönne mert lehet hogy feladná a játékot csórikám, csak mivel tiltva lett, így az adataim is elvesztek számára..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Call of Duty: Warzone
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest