-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Crassus #3653 üzenetére
Én nagyobb értékű dolgoknál szoktam telefonszámot kérni.. Nyilván nem garancia az sem a korrektségre, de ha gáz van, akkor legalább valamihez lehet kötni a dolgot..A sajátomat meg megadom szó nélkül, ha kéri valaki, 16 éve ugyan az a számom..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz zolka95 #3607 üzenetére
Meggondolta magát, talált jobb ajánlatot stb.. Nálam nem szokott probléma lenni az utánvét sem, mert előre elutaltatom a feladás díját.. Ha tetszik, akkor belemegy, ha nem, akkor megírom, hogy keressen máshol..
Egyébként annyira nem szeretem az utánvétet, mert amíg ő megkapja és már használja a terméket, van, hogy csak következő héten kapom meg a pénzt az átfutási idő miatt..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz nighttheduck #3553 üzenetére
Én a helyetekben, ha újra hirdet, írnék a hirdetései alá, hogy csak úgy "vásároljon" tőle bárki bármit, hogy hetekig ül a pénzen. Azt kitörölni úgy sem tudja, és a pozitív értékelések mellett legalább látszik, hogy más pórul járt..
-
Ferenczi Áko
addikt
Az más, azért én is lehajolok.. De egy 110ezer ft-os tételnél 300 ft-on kattogni szerintem teljesen felesleges.. 1 millió 100ezernél nyersz rajta 3000 ft-ot? Nagy biznisz.
Kedvencem mikor árulok egy 300K-s telefont, és az 1500 ft-os küldés díját akarják lealkudni.. Valószínűleg két kiló kenyérre kell.. 😪🥲Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Nem vertek át, csak egy olyan problémám lenne, hogy megvásároltam ezt a terméket: [link]
Értékelni szeretném lassan egy hete, de az eladó nem hagyja jóvá, pedig többször belépett, hirdetett is azóta, ma annyit írt, hogy nem volt rá ideje.. 1 kattintásra.. Kihez kell forduljak?Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rasotamas #3278 üzenetére
Volt már velem is hasi helyzet, csak hdmi kábel volt a sztori. Vagy nekem maradt ki, vagy a vásárlónak. Normális hangnemben 1500 ft átutalással el lett intézve mind a kettő helyzet.. Ilyenen nem is értem mit kell problémázni egy vásárlónak..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz SamWarrick #3219 üzenetére
Megint csak magamat tudom ismételni.. Nagyon sok példát olvastam arra is, hogy jóhiszemű emberünk utazott 2 órát egy személyes találkozóra, odaért és a kobold ember meg sem jelent, fel sem vette a telefont.. Itt is azon múlott, hogy korrekt vagy gerinctelen emberrel próbálsz üzletelni.. Nekem is volt rá példa, hogy megbeszéltem valakivel, hogy jön xy konzolért. Lemondtam a programomat, vártam az embert és nem jelent meg.. Ez még a jobbik eset, mert anyagi kár nem ért, viszont azt sem szeretem ha az időmet húzzák..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Bélaaaa #3216 üzenetére
Állandóan ez a ne utalj előre. Ha Foxposttal küldi, utánvéttel, és fizetés után kap egy halom kacatot, jobban jár? Itt minden az emberen múlik, akinek van vagy nincs korrekt szándéka. Legyen az eladás vagy vásárlás. Nem előreutalás vagy utánvét a probee, hanem a sz@r emberek.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz SamWarrick #3214 üzenetére
Van, mert ha több ügye van/volt, összevonják az összeget a Tiéddel. Mentsél le egy pendrive-ra képmentés formájában minden beszélgetést, tranzakciót, telefonszámot stb és sétálj be a rendőrségre. Nekem legutóbb 10ezer ft volt a károm, de mire vége lett az ügynek, 93 sértett volt és 3 év 6 hónapot kapott a pali.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz koby11h #3140 üzenetére
Bírom az ilyen netjogászokat.. lassan nem azon lesz a hangsúly, hogy átverték a srácot, hanem annak a személyiségi jogain, aki elkövette.. Nekem is volt már hasonló helyzetem, de hála a normálisabb fórumosoknak, elküldték a csaló adatait(nyilván garantáltam a legnagyobb diszkréciót) és ennek köszönhetően jutottam vissza a pénzemhez. Ilyenkor az ember segítsen a másiknak, ne a pragrafusokkal foglalkozzon, hanem gondoljon bele, hogy hasonló helyzetben mit tenne? Átvernek több százezer forinttal.. Nekiáll bújni a btk-t, vagy megpróbálja kideríteni, hogy ki húzta le? És ilyen esetben a csaló sem azzal fog törődni, hogy honnan tudtuk meg az adatait, ez lesz a legkisebb gondja..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Kramer615 #3004 üzenetére
Én a hardverapro.hu-n töltött idő alatt kettő ilyenbe futottam bele, mindegyik szerencsejáték függő volt/lett.. Napokig használták a pénzemet/más pénzét mire vissza lett utalva.. Utólag derült ki minden.. Ugyan ez volt. Amíg kellett a pénz addig nagyon kedves és kommunikatív volt az illető, miután utaltam, már csak foghegyről válaszolt.. Nagyjából 1 hét után kaptam vissza a pénzemet, sűrű hazudozások közepette.. El tud menni az ember esze a tippmixtől, meg az ilyen online fogadásos dolgoktól
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #2922 üzenetére
Visszautalta nekem a kicsalt pénzt végül. De szeretném felhívni az adminok figyelmét arra, hogy még több százezer forinttal tartozik a többi tagnak, és jó lenne ha minimum a hirdetési jogát megvonnák..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #2918 üzenetére
No kérem, a pali fél 5 körül folyamatosan be volt jelentkezve, az eddigi üzeneteimre és amit közben írtam, azokra sem reagált. A hirdetése fel lett függesztve..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Attila9711 #2914 üzenetére
Én tegnap utaltam neki 11500 ft-ot erre a kontira, de azóta nem reagált..
-
Ferenczi Áko
addikt
Na ne.. Az egyik károsult 3 iPhone árát utalta el neki, 900K forintért.. Ráadásul még ő nyugtatta a kedélyeket, hogy nyugodjon meg mindenki, anno volt már vele biznisze, nem lesz semmi tré.. Aztán akkora tré lett, hogy amiket régebben vett tőle és továbbadott telefonokat, elkezdték letiltani, így a jóhiszemű emberünk is slamasztikába került.. És ez csak a csúcs volt, mert a másik károsult ismerőse bankban dolgozik, ránézett a számlájára, és több mint 10 millió volt amit eltapsolt, szóval nem azért írtam, hogy hangulatot csináljak, hanem azért mert ez így történt.. :(
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Kalandor #2856 üzenetére
Adluannak is közel 140 pozitív értékelése volt, 0 negatív, és 10 milliós kárt okozott.. Nem vádaskodni akartam, csak jelezni, hogy lehet, hogy valami nem kerek, vagy ha más is üzletelt vele és esetleg ilyesmi felmerült, tudja, hogy nem egyedi eset..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Volt már valakinek furcsa üzlete molniDAprú nevű taggal? A haverom előreutalással "vett" tőle egy Ps5-öt és egy Xbox-ot, amit S-es Foxpost rekeszben "adott fel.." Meg lett kérdezve, hogy ez mi, aztán vagy kitért a válasz elől, vagy nem is válaszolt. Végül tiltotta a haverom számát. Később más úton egy kicsit erősebb ráhatásra visszautalta a pénzt, és kérte, hogy ez esetben ne vegye át a haverom a csomagot. Én azt tanácsoltam neki, hogy járjon a dolog végére, max bukik pár ezer ft-ot a visszaküldéssel, ha kinyitja a rekeszt. Így is tett,majd a 240.000 ft átutalt összegért, a rekeszben egy gagyi dvd író volt. Jelezve lett a hardveraprónak, akik közölték, hogy mivel nem lett megkárosítva, így nem tudnak mit tenni. Kérdem én, meg kell várni míg lesz megint egx ADLUAN eset?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #2666 üzenetére
Bocsánat, Bélteczki80 a neve.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #2665 üzenetére
Rákerestem a Google-on a "Béltectki80" kifejezésre, és kiadta képen a tegnapi hirdetéseit. Utána megtaláltam a Marketplace-en is ezeket a játékokat, két különböző ember árulja őket, onnan szedte le a képeket a saját "hirdetéséhez".. Szóval várom, hátha van még károsult..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Üzletelt valaki a napokban rajtam kívül Béltectki80 taggal? Far cry 6 és Resident Evil Village játékot árult.. Facebookon is beszéltem vele, de már letiltott, a hirdetései eltűntek..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Permet Elek #2619 üzenetére
Nem lehet.. Igazából a név is teljesen mindegy, netbankon keresztül beírhatod utalásnál Orbán Viktor nevét is, lényegtelen.. Ha a kártyád többi adatát nem tudja akkor teljesen mindegy..
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz DonDennis #2615 üzenetére
Embere válogatja.. Én olyan voltam mint Tom Hanks a Számkivetettben, fel sem nyitottam a dobozt/borítékot ami az enyém mellé lett keverve.. Ha meg 1:1-ben keverték el a csomagot, akkor is lehet még mázlija, mert lehet hogy egy olyan emberhez kerül, akinek nem jelent semmit, nem tudja mi az, nem használná, nem ért hozzá.. Pl én sem tudnék vele mit csinálni, telefonálnék a foxpostnak.. Egyébként asszem 300.000 ft-ig van biztosítás a csomagokra, ha valami gebasz van..
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem 2x volt olyan, hogy a csomagom mellett másé is bent volt. Felhívtam a gazdáját, mert rajta volt a telefonszám.. Hanyag kezelés.. Szerencsére az én csomagomat még soha nem keverték el, pedig 171 csomagot adtam fel idáig..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz ttomas2005 #2608 üzenetére
Hát ha jó fej(lenne) akkor kommunikálna, és megpróbálna az Aliexpresses eladó felé valamit intézni (én legalábbis így tennék, ha garanciális..) Nekem is volt már rá precedens, hogy egy értékelései alapján full pozitív eladóval próbáltam szót váltani de 4 üzenet után feladtam (pedig belépett a fiókjába folyamatosan)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz ttomas2005 #2606 üzenetére
Ezzel szerintem az a baj, hogy fél éve vásároltad.. Én sem tudnék mit kezdeni vele, ha nekem reklamálna fél év után egy vásárló, hogy elromlott a Ps4 amit vett tőlem.. :(
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz domperke #2579 üzenetére
Értem. Tehát neki mint bűnözőnek van joga kihúzni több emberből pénzt, de nekem nincsen jogom leírni, hogy melyik számlaszámra ne utaljon senki, nehogy így járjon. Érdekesek vagytok mondhatom.. Lol.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Tisztelt Prohardver.hu! Én értem, hogy a bűnözőt kell védeni, mert hát neki vannak személyiségi jogai, meg a bürokrácia, aki meg át lett verve azt egy sablon szöveggel lerázzátok.. De én, és még rajtam kívül mások is arra vagyunk kíváncsiak, hogy miért lett tiltva Fortunemessi felhasználó? Legalább ennyit had tudjuk már meg, ha az adatait hét pecsét őrzi..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz seci1992 #2546 üzenetére
Szia! Ugyan ez lenne az én kérdésem is. Ghost of Tsushima játékra utaltam neki 7000 ft-ot postával együtt, akkor volt utoljára belépve, aztán most látom, hogy fel lett függesztve..
Te mire utaltál neki? Ps5 kontrollert árult még ha jól emlékszem.. Valami elérhetőség nekem is jól jönne mert lehet hogy feladná a játékot csórikám, csak mivel tiltva lett, így az adataim is elvesztek számára..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home