Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
Redlight2
üzenetére
Sajnos az nem ment fel senkit "rossz" termék eladása alól, hogy nem vállalt rá garanciát. És itt most nem szándékosságot feltételezek. (fordított helyzetet is képzelj el, te mit tennél akkor?)
Aki ismeri a konzolokat tudja, hogy egy-egy hiba nem 5-10-30 perc után jöhet elő (főleg régebbi xbox360-oknál melegedéstől származó hibák, fagyások, vagy konzol halál) csak, hanem érdemes hosszabb időt nyüstölni a biztonság kedvéért.
Ha a vevő ezt azonnal jelezte, miután megkapta és a kipróbálta, úgy szerintem jogos lehet a kérése. Ha úgy adódik igen, tehet feljelentést, és ha alá tudja támasztani egy szerviz szakvéleménnyel esetleg hogy tényleg korábbról fennálló hiba is lehetett. Ezt viszont nehéz lesz egyértelműen bizonyítani sajnos vagy nem sajnos.
Szerintem próbáljátok meg ezt egymás között valahogy lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest