Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
sziasztok!
A problémám a következő. Eladtam egy Xbox360-at, csere útján került hozzám, szinte nem is használtam. Ki is takarítattam egy konzol bolttal. Hazavittem, használtam kb félórát és nem volt baja. Felraktam hirdetésre, hogy eladom. Jelentkezett is a vevő, elutalta a 30000 ft + 3000 ft postaköltséget. megérkezett hozzá a csomag, át is vette. Elkezdte állítása szerint használni, majd 2 óra használat közbe "többször" újra indult (nem megfelelően működik). Elvitte konzolboltba (BP-n) és ott azt mondták neki ez a hiba régi így biztos nem lehetett használni (de mint mondtam nálam ezt a hibát nem produkálta). Most követeli vissza az árát és ha nem fizetem neki vissza, akkor büntető eljárást indít ellenem. (vagy feljelent)
Nem szeretném visszavenni a hibás készüléket, hiszen meggyőződésem h nálam jó volt. Mit tehető ez ügyben? valóban feljelenthet és mit tehetek én ez ügyben? mik a következmények? Tényleg sajnálom a dolgot, mert én is jártam így más használt cikkel.
A termékre nem vállaltam garanciát és magánszemély vagyok.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Torrent meghívó kunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest