- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Én még eddig egyszer sem adtam el semmit utánvéttel, de nem is vettem azzal senkitől. Igaz, nekem az volt a fontos, hogy bízzanak bennem, mert azzal hosszú távon többet nyerek.
Az alkudozásról meg annyit, hogy személyes átvételnél is mindig előre leírom az illetőnek, hogy az ár fix, ha alkudozni szeretne, akkor el se induljon.
-
-
gyulank
addikt
"Engem érdekelne, de 12-e után lesz pénzem. De szeretnék látni róla képet, és érdekelne miért ennyi. Illetve ha mégis tudnék utalni, hova kéne?" -"Érdekes ember vagy te. Pénzed nincs, de félteleket szabsz.. képek fel vannak téve, több kép nem szükséges egy videokártyarol. Konzolra váltottam, nem akarom sokáig hirdetni azért ennyi. Egy ilyen kezdet után nem gondolod szerintem komolyan hogy csak így leírom a számlaszámom. Előbb én is tudni akarom kinek adom meg. Név, cím és utána adok adatokat utalás hoz." A képek nem is olyan kártyáról vannak, és szerinte nekem volt durva kezdésem. Szerintetek megmutatja élő kamerában?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
gyulank #3595 üzenetére
Rosszul fogalmaztam,a vízhűtőhöz mondjuk személyes átvétel volt írva de aztán meggyőztem az eladót,hogy komoly vásárló vagyok és nem tudok csak úgy leugrani háromszáz xy kilométert a termékért és belement a szállításba így mind a ketten jól jártunk. Egyszer volt itt egy olyan vásárlásom is,hogy érdeklődtem egy cuccért és azt mondta az eladó mivel látja régi tag vagyok meg vannak pozitívjaim is felajánlja elküldi a terméket 1 hétig tesztelem aztán eldöntöm megvásárolom e vagy vissza postázom. Küldte próbálgattam,megtetszett ,utaltam a pénzt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Ez a túl szép,hogy igaz legyen sem mindig igaz sajnos. Én nem rég vettem egy vadi új sosem használt pc házat meg egy szintén sosem használt vízhűtést mert nem fért be az illető házába és mind a két cuccot féláron vásároltam. Kicsit nehezen indult mind két félnél a kommunikáció elsőre én is azt hittem kamu minden de aztán kiderült,hogy nem.
-
raziel01
veterán
"Abba meg nem sokan mennek bele, hogy elküldik, megkapod, kipróbálod, és utána fizeted ki"
Egyértelmű. Az emberek 99%-a semmit nem fizetne ha már nála lenne a termék vagy nekiállna alkudozni hogy nem annyit fizet stb.
Nem azt mondom hogy sok pozitívos eladónál 100%-ban el lehet kerülni, hogy átverjenek de én el szoktam engedni azokat az üzleteket amik túl jó áron vannak pár pozitívos vagy újonc eladónál és így a 15 év alatt sose vertek át a neten.
Ha valami túl szép, hogy igaz legyen akkor az nem az. Illetve másik trükk hogy érdemes rákérdezni a személyes átvételre is. Ha rögtön vonakodik az már gyanús.
Bankszámlaszámra is érdemes rákeresni a neten, van mikor van találat.
Egyébként személyesen is át tudnak verni. Veszel az utcán egy jónak kinéző videókártyát és otthon derül ki, hogy nem ad képet. Ő azt mondja nála jó volt. Semmit nem tud vele csinálni a rendőrség se.
Abba meg én se mennék bele, hogy random idegen feljöjjön hozzám tesztelgetni bármit is. Szóval nagyrészt lutri minden de azért érdemes körültekintőnek lenni. -
BiP
nagyúr
válasz
gyulank #3591 üzenetére
Ha valaki át akar verni, bármilyen módon át tud verni.
(Abba meg nem sokan mennek bele, hogy elküldik, megkapod, kipróbálod, és utána fizeted ki).
Azért értemes más csatornán is kapcsolatba lépni vele, fényképet kérni, mert akkor láhatod, hogy valóban van-e termék (sokszor az sincs), meg képet kapsz a mentalitásáról. Mennyire együttműködő, mennyire normális, stb. Érdemes-e, akarsz-e vele üzletelni.
Ha alapból elküld a 'csába, akkor megúsztál egy kényelmetlen üzletet. -
gyulank
addikt
válasz
ricsi99 #3590 üzenetére
Én általánosságban kérdeztem. Nekem nem ez a tapasztalatom, hogy kameráznak, hanem, hogy még a kép se az övék, ha van, meg csak telefonon vagy személyesen akarnak beszélni, és nem olvasgatni meg írogatni. Vagy megkérdezek valamit ami nem egyértelmű, aztán el vagyok küldve a csába. Persze van jó tapasztalatom is, de a kérdés pont azokra vonatkozik, mikor az van, hogy utólag tudod meg. Meg kamerázhat is, az se jelenti, hogy azt küldi. Nyilván, ha nem ver át mindegy, de az előreutalás olcsóbb. Ha átver, akkor is olcsóbb az előreutalás, ha nem kapom vissza a pénzem. De ha elküld egy rosszat, és utánvéttel veszem, és kifizetem a futárnak, mivel jobb? Még a futár se vállal felelősséget azért se, ha a futár eltöri miközben dobálja a csomagokat, nem hogy visszaadja a pénzt mert a feladó átvert.
-
válasz
gyulank #3589 üzenetére
Informáld le /hivd messengeren /bármi kamerás programmal... ott is láthatod a terméket stb ... utalás-nál rengeteg csalási lehetőség van... utánvét meg tiszta sz@pás eladás szempontjából... te hitelezed meg a szállítást--- átveszi/meggondolja magát +átvételtől számított 1 hét mire a pénzedhez jutsz...tuti tipp nincs... de álltalában leinformálhatók az eladók.... tenni kell bele egy kis effortot
-
gyulank
addikt
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mit befolyásol, hogy hogy fizetem ki, vagy veszem át? Szóval pl. előre utalásra mindenhol azt írják, meg mondják, hogy azt ne. De sokszor utaltam előre, és minden rendben volt. Akinél meg nem, annál nem. Viszont ugyanígy utánvéttel is küldtek már rosszat, meg másmilyet, és nem tudom mivel jobb az nekem, csak azt, hogy drágább. Szóval tegyük fel valami olyan, amúgy általában minden olyan, amit nem tudsz egyből tesztelni, átveszed, kifizeted, akár személyesen, akár utánvéttel. Annyi a különbség, hogy előre utalás esetén lehet semmit se küld, de szrt is hiába küld. Akkor ebben az esetben jogilag, szóval abban, hogy visszakapom-e a pénzem, mit befolyások, hogy hogy veszem át, vagy fizetem ki? Sőt, gondolnám én, hogy ha utalás van, az a legjobban követett dolog, abból lehetne legegyszerűbben kinyomozni ki kinek utalt. Nem a személyesből. Azért kérdezem, mert találtam egy nagyon jó cuccot nagyon jó áron, és ha semmi előnyöm nincs az utánvétből, csak hátrányom, akkor az utánvét csak rosszabb. Ha úgyse kapom vissza a pénzem, legalább nem kellett még annyival többet fizetni.
-
PeL
addikt
A jövőbeli áldozatokon az segítene, ha végre megtanulnák az emberek hogy ne utaljanak előre újoncoknak 0 értékelésekkel. Nem hiába hívja fel erre a figyelmet az oldal is. Aki mégis megteszi, kb 50-50 hogy átverik vagy sem. Öcsémet is lehúzták pár éve ~60.000 forinttal, hiába lett belőle folytatólagos elkövetés miatt rendőrségi ügy és felelősségre vonás, azóta sem kapta vissza a pénzét. Pedig mondtam neki is már többször, hogy ne utalgasson előre, legalábbis jól gondolja meg. Jó kis tanuló pénz volt neki.
-
Myers
senior tag
válasz
domperke #3582 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyire segít a károsulton.
- Eleve önként utal az illető.
- Másrészt csak napokkal, hetekkel később derül ki, hogy nem jön az áru.
- Valamint ha pikkelek valakire és ismerem a számlaszámát, akkor bejelentem a számlaszámát. Persze majd engem is előszednek, de azt mondom, hogy "félreértettük egymást", bocsi.A jövőbeli áldozatokon annyit segíthet, hogy meg sem történik a csalás.
Mindegy, várjuk meg a tapasztalatokat.
-
Myers
senior tag
válasz
Krisztianby #3579 üzenetére
Mit értesz banki jelentés alatt? Mit tud csinálni a bank?
-
válasz
Krisztianby #3579 üzenetére
Rendben.
-
Krisztianby
tag
válasz
Krisztianby #3578 üzenetére
Nem tudom hogy banki jelentésnek van e köze hozzá de Kaiser97 vissza utalta a pénzem. Részemről ügy lezárult.
-
Krisztianby
tag
Bank felé jelentést megtettem.
Kérem aki érintett a témában vegye fel velem a kapcsolatot. -
válasz
Krisztianby #3576 üzenetére
Szia.Pont ezért lett kitiltva.
-
Krisztianby
tag
Üdv, Kaiser97 tiltásra került és a hirdetése törölve van. Vettem tőle memóriát amit nem adott fel, majd később azt ígérte vissza utalja a pénzt.
-
válasz
habostorta #3572 üzenetére
Kérlek a jelentem gombbal adj le jelentést rá.
-
válasz
habostorta #3572 üzenetére
Vadiúj, értékeléssel nem rendelkező profil szvsz mindig rejt magában rizikót. Sosem utalnék ilyen felhasználónak, csak személyes átvétel.
-
habostorta
csendes tag
B.F.C. felhasználónak utalt más is rajtam kívül esetleg? 70000 Ft-al károsított meg. ha esetleg lenne más is akkor csatlakoznék egy feljelentéshez.
https://hardverapro.hu/apro/elado_amd_5800xd_gari/hsz_1-50.htmlesetleg a hardveraprósok nem tudnak annyival segíteni kikkel beszélt , hogy össze lehessen gyűjteni a károsultak listáját? (ahogynéztem volt több jegelt hírdtése is)
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Klotz Patrik #3568 üzenetére
A hirdetésnél van a "Jelentem" funkció, tedd meg kérlek, hogy jelents!
-
BiP
nagyúr
válasz
Klotz Patrik #3568 üzenetére
Nekem nincsen időm feljelentést tenni 28.000Ft miatt,
Ezt már online is meg lehet tenni a police.hu-n. Illetve ha többeket is átvert esetleg, akkor számít a tiéd is.
De először jelentsd a hirdetést itt az oldalon, ez a normál menet. És ha az nem vezet megoldásra, akkor feljelentheted. -
Klotz Patrik
újonc
Sziasztok!
Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy Gouda92 nevű tagtól ne vásároljon senki semmit!
Előre utaltam neki 28.000Ft-ot egy GTX 1070 videokártyáért 07.30-án, viszont a termék illetve a pénzem sehol.
Kezdeném azzal, hogy figyelmetlen voltam, megbíztam benne mivel Prémium tag, 8 pozitív értékelése van, de ezek mind vevői értékelések, nemrég regisztrált az illető! Érdekesképpen mindig valami "kishibás" terméket rak fel kb 2-3 naponta alacsony áron, amikor megveszi valaki jegeli, majd be se lép 1-2 napig az oldalra, utána pedig törli a hirdetést. Azzal próbálja meggyőzni az embert, hogy baleset történt a munkahelyén és ezért nincsen ideje feladni a csomagot, természetesen a pénzt sincs ideje visszautalni.
Nekem nincsen időm feljelentést tenni 28.000Ft miatt, viszont gondoltam leírom a tapasztalatomat, hogy mástól ne tudjon pénzt lopni! Illetve kiváncsi vagyok, hogy aki vásárolt már tőle megkapta-e a terméket. -
Cry0
őstag
válasz
nighttheduck #3565 üzenetére
Én is csak a számla szám miatt irtam neki,szerdán még azt irtam neki hogy rudok várni,de ma már kezdett sok lenni.utana meg rá találtam erre a topickra az ő nevével..
-
nighttheduck
kezdő
Én már nem is írok neki, úgy sem fog belépni, csak ha a hardveraprósok írnak neki majd - jelentés miatt pl -, vagy lehet akkor sem. Ritkán szoktam hardverapróról én is vásárolni, eladni annál inkább, de tényleg az értékelések 90%-ban azt jelentik, hogy megbízható valaki, de ezekszerint belefutottunk abba a ~ 10%-ba amikor nem:/
-
Cry0
őstag
válasz
nighttheduck #3563 üzenetére
En ma irtam neki hogy meg untam a várakozást és utalja vissza az összeget…
ritkán vásárlok itt hardverapron,de eddig nem volt gond az értékelések után.hát most ebbe jól bele futottunk… -
Cry0
őstag
válasz
nighttheduck #3541 üzenetére
Szia! Sajnos én is vettem tőle egy alkatrészt…az értékelések végett el is utaltam neki a pénzt
24.én beszéltem vele hogy penteken feladja a csomagot,ha nem tudok várni vissza utalja a pénzt. Foxposton nem adta még fel,és azóta be sem volt lépve.
nekem azt mondta hogy váratlan leállás végett vidéken ragadt. -
Elnézést, többet nem ragozom a témát, csak még annyit írnék hozzá, hogy én is beszéltem vele privátban annak idején, 2024.05.30-án.
Három darabEgy bontatlan 5700X-et árult és jegelve volt a hirdetés. Kíváncsiságból ráírtam, hogy lesz-e még nála később? Azt válaszolta, hogy hirtelen tudott szerezni még egyet 54k-ért tudná adni. Szerencsére nem mentem bele. -
válasz
Ferenczi Áko #3554 üzenetére
Nem hirdethet már egy ideje.
-
nighttheduck
kezdő
válasz
Ferenczi Áko #3554 üzenetére
Ha nem lesz kitiltva, akkor jó ötlet. De ja, egy ideig el fog még ez tartani sajnos, mire lesz belőle akármi
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
nighttheduck #3553 üzenetére
Én a helyetekben, ha újra hirdet, írnék a hirdetései alá, hogy csak úgy "vásároljon" tőle bárki bármit, hogy hetekig ül a pénzen. Azt kitörölni úgy sem tudja, és a pozitív értékelések mellett legalább látszik, hogy más pórul járt..
-
nighttheduck
kezdő
válasz
brabbitz #3552 üzenetére
Nem, sajnos. 2 hetes kamatmentes hiteleket vesz fel gyakorlatilag ezekkel a hirdetésekkel, és ki sem lesz tiltva szerintem, mivel a jelentésben 7 napja van válaszolni és cselekedni, 1 hét meg már eltelt. Most ~ 500e lehet nála, tekintettel a 8 jegelt hirdetésére - ami most már felfüggesztett -, és ki tudja, hogy valóban visszaküldi-e, vagy szimplán lelép fél millióval...
-
brabbitz
aktív tag
Meg nem lett kitiltva?
-
tomy_cz
senior tag
válasz
nighttheduck #3550 üzenetére
Majd írj kérlek, hogy utalt-e, jelzek én is amint van újabb infó.
-
tomy_cz
senior tag
válasz
nighttheduck #3548 üzenetére
Most válaszolt, hogy ha holnapig nem tudja feladni a csomagot, akkor visszautalja. Háth remélem.
Elvileg van egy telefonszámom hozzá, nég nem hívtam, megvárom a holnapot… -
-
tomy_cz
senior tag
válasz
Na b@sszus, en is igy jártam vele.
Nem reagál 2. napja, kezdek aggódni. 40et utaltam neki.
Nincs hozzá telefonszámod? -
ssgk
aktív tag
válasz
nighttheduck #3543 üzenetére
Legutóbb mikor eltünt a tag nekem visszautalt (meg 2 másik kollégának is akikkel privátba beszéltem) kb. 2 hét után. Még nem telt el sok idő ha ma-holnap nem kapod meg a csomagot és nem utal vissza akkor több mint valószínű, hogy kölcsönveszi a pénzeket és fizu után kapod csak vissza...
-
válasz
nighttheduck #3543 üzenetére
Erre garanciát nyilván nem tudok vállalni neked, és nem szeretnélek hiú reményekbe se ringatni, de azért sokszor van, hogy a jelentés és a felszólítás hatására, illetve a moderáció nyomására visszakerül a pénz, vagy elküldésre kerül a termék. Ha nem lennének pozitív tapasztalatok, akkor mi sem vesződnénk ezzel. Illetve hát azt gondolom ekkora összegnél már a feljelentés is elengedhetetlen, ha nem rendeződik az ügy.
-
nighttheduck
kezdő
válasz
Intruder2k5 #3542 üzenetére
Jelentettem, köszi. Gondolom sosem látom viszont már az említett összeget, szomorú hogy a pozitív értékelések nem jelentenek annyit, amennyit az én fejemben jelentenek -> sok pozitív értékelés = megbízható, de mégsem ezekszerint...
-
válasz
Szia!
Mindenképp jelentsd a hirdetést, és ott is írd le ezt, illetve válaszolj a jelentési felületen lévő kérdésekre!
-
nighttheduck
kezdő
Sziasztok, szintúgy loup-garou felhasználóval jártam így, ezekszerint az értékelések tényleg semmit nem érnek sajnos. Elutaltam neki a pénzt ahogy kérte, korrektnek is tűnt gyorsan válaszolt, aztán utána lelassult, hétfőre (07.22.-re ígérte, hogy megjönnek aquáról a cuccok), aztán hétfőn írt, hogy sajnos kedden fognak csak megjönni (07.23. 9 és 11 óra között-re írta), aznap 14:35kor belépett és azóta semmi. 8 jegelt hirdetése van, tőlem 105e-t húzott be jelen álláspont szerint, el nem tudom érni. Üzenetet nem olvas és be sem lép, mi a teendő ilyenkor/mit tanácsoltok?
-
Buszos
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3536 üzenetére
Másik hirdetése alól küldtem az üzenetet, de egyértelműen leírtam, hogy arra a procira, amit meg akartam venni.
-
válasz
babcehh #3537 üzenetére
Szia!
Az a baj itt senki sem fogja tudni bizonyítani az igazát, mert az is lehet, hogy eleve a bontatlan csomagban szerepelt rosszul a mennyiség.
Én nem kockáztatnék ez esetben negatívot, hanem megbeszélném az eladóval, hogy úgy arányosan visszautalok neki, ha az megfelel neki.De ez az én gondolkodásmenetem.
-
Sziasztok!
Több SmartTag2 (4db)-os pakkot is értékesítettem már hardveraprón. Mindegyik csomag bontatlan, egyikre sem volt még panasz.
Az imént jelzett az egyik vevőm, hogy kibontotta a csomagot és kevesebb volt benne (3db). Csomagküldéssel vásárolta.
Ebben az esetben mit kellene tennem? Ilyet még nem tapasztaltam sose.Remélem jó helyre írtam.
-
-
-
Buszos
aktív tag
Sziasztok!
Ha problémám van egy konkrét hirdetéssel kapcsolatban, hogyan tudok segítséget kérni? Ha mást nem is, de legalább annyit szeretnék elérni, hogy a hirdető másokat ne tudjon átverni! Kifizettem előre utalással egy Ryzen 5-4500 procit, azóta az ember nem válaszol, nem utalja vissza a pénzemet, teljesen leszar. Gondoltam csak egy huszas és túl is fogom élni, de bassza az igazságérzetemet!
-
Tisztelt mindenki!Akkor a felesleges offokat itt zárhatjuk is.Mindenki kiírt magából mindent amit szeretett volna mostantól maradjunk a témánál és csak az írjon akit megkárosítottak itt a HA.n.Köszi
-
envagyok
veterán
Itt azért a vevőknek is lenne mit tanulni, pl a csodavárást abbahagyni.
Ha valami elmegy x ft-ért, azt senki se fogja x-10-20k forintért feltenni. Mikor piaci ár alatt 1-2k-val hirdetett cuccokra is lecsapnak 5 perc alatt, akkor aki már régebben tette fel, és nincs jegelve, annak oka van.Meg sokszor az olcsóbb ár minőségi problémákra utal.
Gyűjteményembe vettem több alaplapot is, amiről utóbb kiderült, hogy nem megy a hang, vagy a lan csatlakozó, vagy pár usb.
Aztán még az eladónak állt feljebb ha mertem szólni, hogy hát olcsó volt, mit sírok. -
Pityu.
nagyúr
Mióta itt olvasgattam nehezebben bízok meg az értékelt eladókban is.Nézegettem most egy ryzen 7 5700X processzort ami 3 év garanciával 60EFt-ra van hirdetve egy Fomemo nevű emberke hirdeti igaz ez nem sokkal van a piaci ár alatt 28 napja tag tehát nem régi a regisztrációja és egy csomó új cuccot hirdet.Nekem hirtelen loup-garou jutott eszembe akit a múltkor jelentettem és írták többen is,hogy semmit nem küldött mondjuk neki 194 napos regisztrációja volt meg 23 értékelése itt meg kb 12 pozitív.Esetleg valaki üzletelt már Fomemo-val és nem csalódott negatívan?
-
Pityu.
nagyúr
Én egyre jobban ledőbbenek ahogy itt olvasgatok ,hogy ilyennek történnek azt hinné az ember ,hogy az értékelés az olyan sokat ér ezért is szerettem jobban ezt az oldalt mint bármelyik más hirdetési oldalt. Nekem is van jó pár értékelésem de eszembe nem jutna másokat átverni. Ha valaki tőlem vásárol valamit én intézem azonnal meg rögtön írok hogyha valami nem stimmel vagy ,hogy mi hogy áll nem is értem hogy mások miért nem így állnak a dolgokhoz.
-
-
válasz
halmosi00 #3523 üzenetére
Szia!
Én hasonlóan jártam nemrég egy 84 pozitívos eladóval, hogy elutaltam az összeget és hozzátettem, hogy nem sürgős küldenie (ez valószínűleg hiba, nem fogok többé ilyet írni senkinek).
Persze nem feltétlenül ennek a függvénye, de mindenesetre nem sikerült napokon belül küldenie, szintén napokkal később tudtam csak meg noszogatást követően (talán már jelentés után), hogy állítása szerint elutazott külföldre munka miatt és nem tudja közben senki mással sem feladatni, míg haza nem ér.
Aztán az egészet követően hetek múlva egyszercsak minden előzmény nélkül visszautalta a vételárat (ugyan FoxPost költség nélkül, de ezt már benyeltem, örültem, hogy vége van).Szóval bármikor érhetik az embert meglepetések és semmi összefüggés sincs vele kapcsolatban, hogy mennyi pozitívja van az embernek, 10 vagy 1000.
A 10 értékeléses fogja még lehet a leglelkesebben végezni az ügymenetet… miközben az is lehet, hogy 10 értékeléses eladó átver mint a huzat. -
-
halmosi00
csendes tag
Sziasztok! Nem vagyok már új viszont még nem jártam így. Szerintetek mit tegyek? Felraktam egy hirdetést, hogy egy ssd-t keresek és rámírt egy úr, hogy neki lenne ilyen. Számtalanszor utaltam előre soha nem volt probléma úgy, hogy az illetőnek majdnem 180 de csak pozitív értékelése van így bíztam benne. A múlthéten kezdődött a dolog holnap viszont már péntek és én el is utaltam az ssd-ért az összeget még a múlthéten. Semmilyen különösebb információt nem tudott mondani bár szólt, hogy amikor megjött neki a saját gariztatott ssd-je utána küldi(állítólag már elsején megjött a gariztatásból) de ez még nem történt meg és azóta láttam, hogy kétszer volt fent a accountjával hardveren. Nem akarok rosszat neki meg magamnak sem bár lehet hiszékeny vagyok de nem tudom mit tegyek. Várjak még? Csak ha nincs semmi gond miért nem lehet írni, hogy nyugodjak meg fogom küldeni stb...
-
gab1ka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3521 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
-
gab1ka
senior tag
Sziasztok. Jelentettem egy illetőt, letelt a 8 nap amit a ph kért a, viszont ott nem tudok válaszolni, nem látok válasz gombot. Hogyan tovább?
-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3518 üzenetére
Koszonom. Ment a jelentés.
-
-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3516 üzenetére
Kozben latom hogy jelentheto. Eddig ok. Kell screenshot a privat beszelgetesekrol vagy a moderatorok latjak?
-
-
Temuera76
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy S20 FE mobilt a hardverapron egy viszonylag sok pozitiv ertekelessel biro eladotol. Elso latasra minden oke volt de egy nap hasznalat utan kiderult hogy a telefon random lecsatlakozik a mobilhalozatrol es teljesen hasznalhatatlan mint mobiltelefon. Kiprobaltam minden beallitast kulonbozo sim kartyakat de ugyanugy hasznalhatatlan volt. Irtam az eladonak aki megigerte hogy hivni fog es megoldjuk majd. Nos ez a hivas + segitseg nem tortent meg. Sõt azóta egy uzenetemre se valaszol ami megerositi a gyanumat hogy tudott eme kis hibarol. Persze pozitiv ertekelest adtam neki mert elsore minden okenak tunt. Az en keresem az volt hogy sztornozzuk az uzletet es adja vissza a vetelarat. Szoval a kerdes az hogy ilyen esetben mit lehet tenni?
-
PROHARDVER!
Tisztelt mindenki!Akkor a felesleges offokat itt zárhatjuk is.Mindenki kiírt magából mindent amit szeretett volna mostantól maradjunk a témánál és csak az írjon akit megkárosítottak itt a HA.n.Köszi
-
Pityu.
nagyúr
Szerintem az a baj ,hogy te meg naív ember vagy meg kifogásokat bármit lehet mondani ,hogy most éppen miért nem adta fel a csomagot. Szerintem annyiról van szó ,hogy jelentvelett írtak neki aztán valamiért befélt aztán úgy látta jobbnak hogy visszautalja a pénzt. Én nem nagyon hiszem el ezt a kamu dumát ,hogy mert családi gondok meg ilyesmi akkor is ha akármilyen gondom van megírom ,hogy figyelj ez meg ez van vagy visszaküldöm a pénzt vagy tényleg feladom a csomagot. Egy rövid üzenet írása amúgy is sokkal gyorsabb mint napokig hetekikg hallgatni meg kifogásokat kitalálni.
-
PeL
addikt
Nekem is megbízhatónak tűnt, de én sem értem miért nem lehet egyenesnek lenni, ez a legrosszabb, mikor arra sem méltatja az embert hogy bármi visszajelzést adjon, nem haraptam volna le a fejét. Így annyit ért el hogy jelentettem a megbízhatatlansága miatt, meg intézem egy másik embertől a processzor vételt.
-
ssgk
aktív tag
Ma reggel visszautalta az összeget. És elvileg feladta másik kollégának a procit amire várt. Meg írta miért nem volt családi okok amit ide nem részletezek, de ettől függetlenül írhatott volna 5 szóba, hogy késni fog a dolog. Jól megszivatott mert kétszer is úgy rendeztem a dolgaimat, hogy át tudjam venni és mikor csaló gyanús lett pénzem miatt is aggódhattam. Szóval nem mondom, hogy ajánlom, de valószínű megkapod valamikor tőle a dolgokat.
-
PeL
addikt
Jézusom, én is tőle akartam 5700X processzort venni, utánvétes átvételben egyeztem meg vele (ezek szerint még jó), hétfőn azt írta késő este ér haza így csak másnap tudja feladni, mondtam neki hogy oké, kedden vártam így a visszajelzést a csomagról de semmi, aznap este írtam neki hogy nem jött értesítés, másnap belépett de nem írt vissza, este megint írtam neki hogy akkor megírhatná végső soron mi a helyzet, azóta volt belépve de vissza sem írt. Édes istenem, +25 pozitívval sem bízhat meg az ember senkiben ezek szerint. Még jó hogy nem utaltam előre neki... Ezek után meg se fog ilyen fordulni a fejemben
-
Pityu.
nagyúr
válasz
bazsika007 #3503 üzenetére
Őszintén meg mondom engem már nem as pénz érdekel csak,hogy mással ne tudják ugyan ezt megtenni.Kérdés ugye mennyire profi az illető mert egy ismerősöm mesélte,hogy autó alkatrészt rendeltek többen is a csaló annyira hülye volt,hogy a saját nevén volt a bankszámla és feljelentés után vissza kapták az emberek a pénzt mert megfogható volt az illető.
-
bazsika007
kezdő
Jofogáson én is jártam így sőt jópáran volt feljelentés de ennek már 8 éve és semmi fejlemény de már nem is várom hogy legyen elkönyveltem elbuktam nem tud ilyenkor mit csinalni az ember.. Akkor megtanultam megegyszer nem rendelek onan sajna most ezen a véleményen vagyok itt is, ahol egyszer bukik az ember többet onan nem rendel.. Tudjuk ennek a nevét egy számlaszámot de ennyi sokra ezzel nem megyünk.. Max reménykedni hogy belép ír mindenkinek meg magyarázza esetleg visszautalja a zöldet ha nem akar magának bajt.. De ez nyílván nem fog megtörténni
-
Pityu.
nagyúr
Na most igen az egy jó dolog,hogyha több károsult van.Igaz nem itt hanem a jófogáson vertek át egyszer egy laptoppal éreztem csalás csak a boldogság vásárlás erősebb volt bennem.Szóval megtettem a feljelentést a rendőrségen pár nappal utána.Elsőnek behívtak a szomszéd városba,hogy közöljék,hogy 45EFt-os dolgommal nem megyek semmire majd 1 hónap múlva hívtak,hogy mégis lett egy csomó károsult és feljebb vitték az ügyet.Nos ez volt kicsit több mint 4 éve tavaly felhívott kecskemétről egy nyomozó,hogy meg vannak a tettesek és folyik az ügy de azóta sincs semmi fejlemény és lassan 5 éve lesz a dolognak.Szóval remélem ha valami lesz nálatok sikeresebben alakul a dolog.
-
ssgk
aktív tag
válasz
bazsika007 #3498 üzenetére
Furán hangzik és nem rosszból de ennek örülök.
Ha többen jelentjük fel talán gyorsabban előveszik. Meg ilyenkor összeadódik a csalás összege meg ha jól tudom többszöri csalás az súlyosabb kategória eleve.
5 jegeltje volt valszeg ezekkel egyszerre léphetett meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged