Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
én újra szoktam húzni, akár egy ubuntu pendriveről letörölni a particiókat, új particiós táblát létrehozni és utána be a telepítő. Volt sokszor hír, panasz, hogy fertőzött volt a kínai win, inkább nem kockáztatok

Ha hálózatra van kötve a win11 telepítés közben, akkor elvileg le tudja tölteni a drivereket is nagyrészt vagy teljesen. Ha épp nincs hálózat, mert külön driver kéne, ha spécibb wifi vagy lan van benne, akkor telefonról usb kábellel is lehet netet megosztani addig neki.
Nekem az intel i226-hoz kellett asszem külön net / driver, merzt alapból nem kezelte a win update driver keresése sem. A másik gép realtekes simán ment.
biosban nagyon nem bántottam ezeket. Laptopokon szokott szívás lenni vmd vagy raid default beállítással, ott szoktam nvme-re kapcsolni róla biosban, hogy lássa az ssd-t a win telepítő.
Maga a win lehet akkor is beaktiválódik, kódbeíráskor átugrás és ha volt a géphez náluk már licensz, akkro beaktiválódik telepítés után is magától.
Majd meséld el, hogy hdcp 2.2 megy -e vele
4k tartalom másolásvédelem le szokott maradni ezekről az olcsó gépekről.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD Ryzen 5 3600/3060Ti/256Gb SSD/16GB Ram/500W
- GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7/i7-4790/16 gb tuning ram
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

4k tartalom másolásvédelem le szokott maradni ezekről az olcsó gépekről.