Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz szarnyasdino #1944 üzenetére

Nem. Gondolom nem belépve azt látod, hogy új fióknál a legelső rendelésnél csak egy jelképes árat kér az ali becsalogató jelleggel. Amúgy 6.55 usd a bruttó magyar áfás ára. (10 dolcsinyi choice módu cucc egyben rendelestől ingyenes a szállítás)

5-10-15 dolcsi közt szoktak előfordulni usb3.2 10gbps m.2 fogadó donglek, bár lehet főleg akcióban annyi. A csak sata képesek olcsóbbak szoktak lenni, de vannak csak nvme képesek is. Én többségében mindkét módot tudókat vettem, bár talán csak 1 sata m.2 kártyám van eddig :D Keress rá, hogy "usb m.2 ngff sata adapter". Choice vagy bundle deal-es ami gyors szállítású, min 10 dolcsi értékben. Ha csak 3 dolcsis nem choices, szállítási díjasat egymagában rendelsz, akkor a végén lehet a posta hozza és ráfizetsz kezelési költséget és soká ér ide.

Van ilyenem is már [link] Itt most a legelső változat (dekstopon nézve) sata only 7.24 usd. A piros műanyagból is van már nekem, meg csak nvme változatból is. A realtek chipsetesek hűvösebbek, van ahol kiírják azt is milyen. Ennél nem látom. A főoldalon szoktak lenni kuponok is, hogy melyik értékhatárig 1-2-5-10 akárhány dolcsi plusz kedvezményt is lehet kombinálni.

De nekem dobott fel budnle dealesnél is átlátcó házas valamilyet, ott a satát 4.29-ért írja, 7.99 és a mindkettőt tudót. Ezeknél legalább 3 valamilyen bundle deales cumó kell, akár ebből 3 vagy másokkal kombinálva. Sima usb3-as satát 3.49-ért is mutat bundle dealesként. De nem tudok direkt linket. [kép]

Új hozzászólás Aktív témák