Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimey
tag
Kedves Zsírkrétamen, azbest, szkutyi! Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Este még próbálkoztam egy Hikvision EN100 M.2 sata ssd-vel külső házban, és ugyanaz volt a helyzet, mint feljebb írtam.
Továbbra is gyanús volt, hogy hangját sem hallom a ventinek, ezért a felső fedelét levettem, és különös, ciripelő hangot hallok 1-2 másodpercenként, kb. az alaplap hátsó portjai és az RAM-SSD közötti környéken, mint mikor két alkatrész inteferál, vagy nem jó közöttük a szigetelés.
Közelhajolva valami nagyon gyenge venti hangot így hallottam már, de édes kevésnek találom.
Reddit-en találtam is posztot, youtube videóval, és nekem is ugyanilyen hangot ad ki.
A srác végül nem jutott megoldásra, vagy befejezte a posztolást.Lehet, hogy két külön hibám van (usb-n keresztül ssd használhatatlan, és ciripelés/coil whine). Majd, ha lesz időm, megpróbálom másik szobában, a másik táppal, és rendelek ddr4-s sodimm ramot, esetleg másik belső ssd-n másik op rendszerrel.
Ha jutok valamire, még megírom a tapasztaltakat.Addig is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Brutál Gamer PC - RTX 4070 Super / Ryzen 7 5700X / 32GB RAM / 1TB NVMe Garanciás!!!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest