Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimey
tag
Kedves Zsírkrétamen, azbest, szkutyi! Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Este még próbálkoztam egy Hikvision EN100 M.2 sata ssd-vel külső házban, és ugyanaz volt a helyzet, mint feljebb írtam.
Továbbra is gyanús volt, hogy hangját sem hallom a ventinek, ezért a felső fedelét levettem, és különös, ciripelő hangot hallok 1-2 másodpercenként, kb. az alaplap hátsó portjai és az RAM-SSD közötti környéken, mint mikor két alkatrész inteferál, vagy nem jó közöttük a szigetelés.
Közelhajolva valami nagyon gyenge venti hangot így hallottam már, de édes kevésnek találom.
Reddit-en találtam is posztot, youtube videóval, és nekem is ugyanilyen hangot ad ki.
A srác végül nem jutott megoldásra, vagy befejezte a posztolást.Lehet, hogy két külön hibám van (usb-n keresztül ssd használhatatlan, és ciripelés/coil whine). Majd, ha lesz időm, megpróbálom másik szobában, a másik táppal, és rendelek ddr4-s sodimm ramot, esetleg másik belső ssd-n másik op rendszerrel.
Ha jutok valamire, még megírom a tapasztaltakat.Addig is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs