Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimey
tag
Sziasztok!
Gmktec G3-at vettem még choice-szal februárban, 16/512-es, sajnos chinese brand Airdisk az ssd és a ram is.
Driver-eket lementettem parancssorból, és inkább ment egy win11 clean install, és aktiválódott is.
A terv szerint az Airdisk 2280-as nvme belső ssd-n maradt volna a windows, és egy külső ubs3-as házban lévő Apacer AS2280p4 1 TB ssd-re mentek volna az adatok.
Na most a nagy gondom az, hogy nvme és 2,5" ssd-vel is próbálva, 3 féle usb-s házzal, usb dokkolóval, külső tápos usb dokkolóval is elindul mondjuk egy 5GB-os másolás, és kb. 1GB másolás után belassulnak az ssd-k, majd le is szakadnak az usb-ről.
A gyári tápja 12V/3A-es, vettem 12V/3,33A-est, és ugyanez a helyzet.
Az is eszembe jutott, hogy esetleg nem megy a hűtőventilátor, mert közelhajolva sem hallok ventihangot pl. másolás közben, de 53 fok fölé nem ment a CPU HWmonitorral nézve. Akinek van ilyen gépe, hallja a hűtőventit?
Természetesen több usb portot is próbáltam. Egyikben egyébként közben mindig volt egy wifi vevős Logitech K400 keyboard és egy kínai PS kontroller vevője.Találkozott már valaki ilyen problémával?
Elképzelhető, hogy az N100 szűk keresztmetszete a kevés pcie lane, és nem tud kiszolgálni egy külső ssd-t sem? Vagy egyszerűen hibás az összes usb port?Előre is köszönöm a válaszokat és a segítségeteket!
Üdv: mimey
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Mini-ITX Pc Setup eladó egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest