Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Én is pörögtem a héten két napot az Oculink/eGPU vonalon, de aztán rátaláltam erre a cikkre, és eltemettem a témát.
Az nonszensz, hogy azért vegyek méregdrága GPU-t, hogy utána a teljesítmény java része elvesszen az Oculink / Thunderbolt kapcsolaton. Ha valaki komolyabb játékokat akar rendszeresen futtatni, annak érdemes inkább vennie minimum egy mini-Itx konfigot. Vagy ha mindenképp hordozni akarja, akkor játék laptopot.Feladtam a cserélhető memóriához való ragaszkodásomat is. Bár nagyon ellenkeztem az alaplapra forrasztott megoldással, de a "DDR5-5600 vagy LPDDR5x-8000" támogatás elsöpörte az ellenállásomat. Az iGpus megoldásoknak nagyon számít a memóriasebesség, ilyen nagy különbség már kifejezetten jelentős lehet.
Meglenne a MiniPC-k helye a piacon, mert a CPU-k már annyira felfejlődtek, hogy a mai 28-45W-os kategória a felhasználók túlnyomó többségének bőven elég. Mivel jóval nagyobb hűtő és venti elfér bennük mint egy laptopban, csendesebbek, olcsóbban. Ez kellene legyen manapság a legnépszerűbb PC formátum. Szerintem azért nem az, mert a a gyártóknak kifejezetten érdeke hogy ha bármi tönkremegy, az egész gépet ki kelljen dobni, ezért a laptopokat népszerűsítik. Ne lehessen olcsón upgradelni. A kínai kis gyártók most betörnek ebbe a szándékosan üresen hagyott piaci résbe. Aztán ha túl nagyra nőnek, akkor majd hápoghatnak a régi nagy consumer PC gyártók, mint ahogy most a mobilpiacon.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- Éjszakai műszak
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest