Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
olyan értelemben nincs, hogy 10 perces sebesség teszt is annyit ad, mint egyszeri futtatás. Az inteles notimnál első futás gyorsabb, aztán visszaáll csökkentett teljesítményre

Érdekes, hogy csak cpu-t és csak gpu-t kiterhelve is hasonló a fogyasztás. Olyan szitut még nem tudtam próbálni, hogy mit szólna ahhoz, hogy mindkettő legyen terhelve, gondolom a power limit ott már mindkettőből visszavenne. A biosban van valami power beállítás, de nem biztos, hogy feljesbb húzható a normális módnál (alapból 3 szint van kivezetve a sima teljesítmény választó részre is, de lehet almenüben egyedit is állítani azt hiszem).
Más netes, yt videós teszt eredményekben is hasonlókat láttam ilyen procival.
Hosszútávra abból még lehet komplikáció, hogy 7 centi átmérős 1 centi vastag 5 voltos 4 pines, fordulatszámvisszjelzős ilyen késes dugós ventilátort nem nagyon kapni. Azt hiszem gpu-kon szokott lenni inkább ilyen venti aljzat, a másik minipécémben is én gyártottam adapter kábelt két különbözőből, amikor abba tettem ventit. Szóval remélhetőleg tartós lesz az a venti, mert pont ugyanilyenre nem fogom tudni pótolni valsz.
Egyébként lehet jobb lenne, ha fújna és nem szívna a venti, de megfordítani a gyári csavarokkal nem lehet, mert süllyesztett a venti keretben a csavar helye - és hosszabb csavarnál a feje már lehet ütközne valamivel, ki van számolva a hely.Nézegettem, hogy vajon tényleges különbség a proci oldali hűtésben lehet-e a ser8-hoz képest. Az m7 és k8 plus ilyen nagy lapos wapor changert használ a videók szerint. A venti modul mérete egyezik, viszont lehet, hogy picit kisebb maga a benne lévő venti a gmktec gépekben a ser8hoz képest. A venti profilok részletesebben állíthatóak a biosban, mint ahogyan értem, hogy mi mit jelent

Az az akril fedőlap, ahogy a mozgó levegő statikusan feltölti, vonzza a port
Gondolkodtam már rajta, hogy egyszerűen leveszem és csinálok egy fekete rácsot rá 3d nyomtatóval. Vagy akár komplett matt fekete fedelet. Így egymásra rakva csak azért merem használni, mert tettem be az akril fedél alá a négy sarokra 3mm vastag öntapadós filc korongokat, azok segítenek megtartani a súlyt, mert amúgy a közepén lévő rögzítést terhelné és meghajolna. Most rendeltem fekete filc korongokat, mert fehérben volt otthon és az kilátszik 
#1400 szkutyi
hát, ha úgy választanék, mint az irodista kollégák, akkor muszáj lenne lecserélni a két szürkét, hogy egyformák legyenek és jó legyen a fengsui
De nekem a működésük számít. Legfeljebb az fenyeget, ha valamilyen szempontból a 8845-ös gép kiugróan jól teljesít, akkor helyette mégegy m7 kellene a clusterbe, hogy kísérletezni tudjak a 8845össel. Bár, ha virtuális gépnek is át lehet adni az AI modulok kezelését (iGPU, NPU), az lesz a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- iPhone topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Steam topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3DMark 11 eredmények
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Gamer és munka PC - Intel Core i5-12400F - RTX 2070Super - 16GB DDR4
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD 512GB HDD RTX5060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest