Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Igen, a céges laptop nekem is olyan, hogy pikkpakk throttlingol, viszont nem bánom, mert legalább csendes. Utálom a süvítő ventillátort. A teljesítmény profil lényege csak annyi, hogy mennyi kakaót ad a SOC-nak, nyilván minél többet, annál több mag tud annál magasabb órajelen mennyi, vagyis ez a többmagos teljesítményt befolyásolja. De mivel még a 65W-os profillal sem tudod maxra hajtani egyszerre az összes magot, így gyakorlatilag ez a teljesítmény limitje, nem a ráírt vagy a turbó órajel. Hiszen a hűtést is arra lőtték be, a tápját is, így gyakorlatilag ezek a limitáló tényezők. Felette meg úgyis throttling van. De akkor nincs throttlingod, ha végig tudja, ami jó hír, hiszen a 8845HS egy egész erős SOC.
A venticsere jó kérdés, és mindig kockázatos, mert ki tudja, hogy amikor majd kellene, akkor találsz-e ilyet, de Kína miatt szerintem mindig lesz minden mindenhol, főleg idővel, úgyhogy én emiatt nem aggódnék. Meg aztán a ventillátorokban nem nagyon tud semmi tönkremenni, előbb avul el a géped, minthogy a venti meghaljon. Ha meg meghalna, akkor azt úgyis az elején csinálja.
A venti profil állítás nem kicsit fontos, a fiamnak SER5 MAX-a van, süvít mint a veszedelem, még tavaly szórakoztunk a beállításokkal, de amikor játszik, a végén mindenképp tornádó hangja van, őt nem zavarja, úgyhogy nekem mindegy. Én megőrülök attól, ha hangos a gép, szóval az állítgatás fontos nekem. De neten találsz millióféle leírást, azzal a 7-8 paraméterrel nagyjából azt tudod megadni, honnan indul, milyen ütemben pörög fel, és hány foknál löki be a maximális fordulatszámot, ami általában elég ahhoz, hogy throttling előtt megfogja a procit. De mondom, ez is emberfüggő, mert a céges laptopban én simán azt mondom, hogy ne is pörögjön fel a venti, inkább throttlingoljon a proci, de van, aki meg azt mondja, hogy ki akarja venni a maxot a prociból, ami azt jelenti, hogy 90 fok környékén feltolja maxra a ventit, visszahűti a procit, aztán ha megint eléri a hőfokot, megint felpörög, és így tovább. Nekem ez a halálom.
Az akril fedőlap érdekes, de mivel műanyag, legalább van WIFI meg BT jeled. A fémházas gépeknél pont az a baj, hogy nincs. Mondjuk esztétikailag nem tökéletes, de az legyen a legnagyobb baj...
Akkor ha jól értem, elégedett vagy vele. Nekem is megjött a SER8 még tegnap, írok róla hamarosan, van mit

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi