Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vittorio77
csendes tag
Próbáltam defaultot is, úgy sem változott a dolog.
Én is arra gondoltam, hogy nem lát bootolható háttértárat, de pendrive-ot látja és onnan már másik gépre telepítettem fel windowst. A pendrive egy Sandisk Cruzer Balde 16GB, ami usb 2-es. Próbáltam az összes USB portot használni, de változás nincs. A BIOS látja, de nem akar bootolni róla. Lehet valamit kellene változtatni a BIOS-ban, de ott csak azt állítottam be, hogy az USB legyen az elsődleges boot helyen, utána meg semmi.
Az nx módot hol kéne beállítani? Megpróbálom megkeresni, hátha van ilyen a BIOSban. Ha más nem, akkor megpróbálom Rufus-szal felrakni egyet egy másik USB-re, aztán úgy megnézni.
Ha ezek fémházasak, akkor lehet, hogy bukó lesz a Wifi? Nekem egy TP-link jelerősítő vana géptől kb. 7 méterre, amit a T-BAO már jól látott. Remélem, hogy ezeknek is elég lenne már ez.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vírusirtó topic
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 10
- Renault, Dacia topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest