Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vittorio77
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
A dolog ott tart, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor belép a BIOS-ba, majd onnan csak resettel lép ki. Az az érdekes, hogy ha rányomok a mentés és kilépésre, akkor el is menti a változtatott dolgokat, de már nem lép ki. Újraindítom a gépet és ismét belép a BIOS-ba (a megváltoztatott értékek pedig meg is változtak és úgy is maradtak, ergo a mentés működik).
Próbáltam a Clear CMOS-t is, akkor törölte a beállított értékeket, amikor megváltoztattam, pl. beállítottam a dátumot és időt, az úgy is maradt a követekező indulásnál is, de a probléma megmaradt.
Most ott tartok, hogy a beépített m2 SSD-t kicseréltem egy Samsungra, amit a BIOS lát. Ezt azért kellet megcsinálnom, mert az eredeti SSD-t nem látta a BIOS. Azt kiszedtem, egy átalakítóval csatlakoztattam egy másik géphez és az nem is látta az SSD-t. Így arra gondolok, hogy az teljesen megadta magát.
A pendrive, amit használok, azt úgy készítettem, ahogy leírtad (menrég telepítettem egy másik gépre WIN11-et, így az tuti működik). A pendrive-ot látja is a BIOS, beállítom, hogy onnan bootoljon, de nem történik semmi. Indulás után belép a BIOS-ba és onnan nem lép ki, csak resettel. Hibát nem ír semmiről sem a gép.A fenti 3 gépet tegnap csak átfutottam, így az általad linkelt videót is majd megnézem. Egyelőre a Beelinkre sokan írták, hogy a WIFI nem stabil. Nekem meg az kellene, mert olyan helyen van, ahol nincs LAN.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AliExpress tapasztalatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7/i7-4790/16 gb tuning ram
- Gamer PC - R5 4500, RTX 2060 Super és 16gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC - i7-7700 / 16GB / GTX 1050 Ti / 512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi