Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Sziasztok,
Mi mostanában a jó vétel mini PC terén, ha nem akarok építeni, hanem valami kész megoldást keresek? Játszani nem nagyon szoktam, vagy amit igen, azt mindegyik tudja már, leginkább otthoni használatra lenne, viszont videóvágásra is használnám. Igazából olyan kellene, ami sima böngészésre meg YT-ra használva csendes lenne, de ha kellene a power, akkor rendelkezésre állna.
Tavaly vettem a fiamnak egy Beelink SER5-MAX-ot, na az szerintem hangos. Sima desktop módban is képes visítani, én azt nehezen viselem. És teljesítményben az eggyel efeletti szintet nézném.
Létezik ilyesmi, mármint olyan gyártó, ami odafigyel a hűtésre, vagy még most is mindegyik ilyen gagyi kis ventillátorokból pakol bele 2-3-at, aztán hadd visítson?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs