Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
Végigjátszottam a kisgéppel a Gears of War Ultimate-et FHD-be.. egész baba volt.
A teljes high beállítás már sok neki. Bár sokszor azzal is szépen fut azt egyszer csak jönnek olyan részek ahol összefossa magát szegény
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.
Eddig 6 (+ 1 game ami nem futott értelmes) tesztje van meg.
A ventivel sajnos nem tudok kibékülni.... alap windows semmi nem fut... ms afterburnerrel nézem az értékeket a memoria és a gpu órajel másodpercenként fel le ugrál (400hmz aztán hirtelen 1900hmz..) a venti meg felpörög lelassul felpörög lelassul kurva gáz... nem találok semmi szabályzást sehol erre...msivel lehet ilyen de persze ott dvga van a gépben azért...itt semmi se aktiv ..amd adrenalinjában sincs semmi külön erre
Mit kéne csinálni hogy ne ugráljon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
- Eladó komplett Gaming állomás
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.