Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
Végigjátszottam a kisgéppel a Gears of War Ultimate-et FHD-be.. egész baba volt.
A teljes high beállítás már sok neki. Bár sokszor azzal is szépen fut azt egyszer csak jönnek olyan részek ahol összefossa magát szegény
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.
Eddig 6 (+ 1 game ami nem futott értelmes) tesztje van meg.
A ventivel sajnos nem tudok kibékülni.... alap windows semmi nem fut... ms afterburnerrel nézem az értékeket a memoria és a gpu órajel másodpercenként fel le ugrál (400hmz aztán hirtelen 1900hmz..) a venti meg felpörög lelassul felpörög lelassul kurva gáz... nem találok semmi szabályzást sehol erre...msivel lehet ilyen de persze ott dvga van a gépben azért...itt semmi se aktiv ..amd adrenalinjában sincs semmi külön erre
Mit kéne csinálni hogy ne ugráljon?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M + Intel Core I5 13400F + Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.