- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
+ #57187
Crabface jól mondja, a hossz nem gond, beférne egy 3rd party 3090 is. a szűk keresztmetszet, hogy csak 2slotos fér be. 3060Ti-ra meg nem váltanék, a bepaszírozható legnagyobb kártyát keresem, 200-220W-ig kb jó vagyok. magasság határeset, ott is van játéktér - ha nem használ az ember spine modot és felső 120x15mm ventit, ahogy én tervezem. az a mostani 1070Ti fölé se fér be, csak az említett kártyákhoz.***
köszi mindenkinek, tényleg nem tervezem tovább kitartani az OFF-ot! vga topicban már jártam, dlss és fsr szinten is képben vagyok, inkább az érdekelt, hogy itt van-e gyakorlati tapasztalat, mert itt sok irányba szokott menni a közösség és a téma, nem pedig 3Dmark pass döntögetés megy
ui.: nem a csákánnyl van a baj, hanem a papíros kisker garival. na az senkinek nincs, az összes HA hirdetésen átmentem az elmúlt hónapban, ezért jutottam oda, hogy marad az 1070Ti. de még azon is elgondolkdtam, hogy berakok egy 5700G-t... akkor csak a film 4k 60Hz kérdés marad nyitva...
#57184, tlac
köszi, szintén hasznos új infó nekem Kodi téren. -
Rick4
félisten
A tények körülírása és ismételt értlmezése végülis lehetett volna egy bocsánatkérés előzménye, bár nem tőlem, a többiektől kellett volna kérned, de ahhoz úgy látszik már több képességre van szükség.
És akárhogy szeretnéd, azért van ez a topic, ha valaki rosszul tud valamit, a másik kijavítja, nem baxtatja. Nem vagyunk egyformán, van, mikor én is kérdezni jövök ide, de első körben beszélgetünk, ebbe a személyes vélemény a vélhetőleg kifejezéssel ugyanúgy beletartozik, mint a tűpontos száraz infók közlése, és minden, csak nem sületlenség, ámbár nekem az is belefér, hogy neked ez a véleményed, és csak ilyen stílusban vagy képes előadni.... Ne aggódj, volt itt már rosszabb is.
Légyszi legközelebb ha nekem válaszolnál, ehelyett simán csak tekerj tovább. Köszi!
-
Rick4
félisten
Sehogy se sikerült semmiféle következtetésre jutni, ezért is fogalmaztam úgy, hogy "vélhetően", azaz mindenki aki akarja, érti.
Nem jártam utána, tippeltem, ha nem jött be, a topic szintjén nem ront, ellenben a te stílusod eléggé kilóg a megszokott barátságos légkörből.
Persze csináld csak, az ilyen stílusú emberekkel nem szoktam ennél többet foglalkozni.Legközelebb ha nem sikerül értelmezni az olvasottakat, és nem tudod a helyén kezelni az istenhitedre ható érzelmi kitöréseidet, kezeltesd magad valami jobb dokival.
-
Qkackca
őstag
Saját mérés nincs, de az újabb intel generációk pl2 értéke biza elérheti a tesztek szerint a 200w környékét vagy többet is. Nyilván függ a bios gyári és felhasználói beállításaitól is.
Ha viszont vmi tuningosabb lap van neki, esetleg a turbó vagy powerlimitet kicsit bőkezűen kezeli a lap, akkor simán lehetséges hogy keletkezik egy kis túlterhelés itt-ott.
Tegyük fel, hogy 80%-os hatásfokú a tápja 250W/0,8 az bizony 200W.
Aida fpu teszt meg szokta kérni a magáét. -->Én nem látom, hogy olyan nagyon elrugaszkodott lenne az állítása...Ilyenkor szokott lenni, hogy kis 'tdp'-kis hűtő aztán meg kerekedik a szem, hogy melegszik meg hangos a hűtő, meg egyéb anomáliák.
-
Mclovin
senior tag
1. Nem, nem OC-ról beszélünk, de a PBO boost egy gyári default belállítás a Ryzen szériánál, tehát van egy boost órajel amit ezzel ér el.
2. Mea culpa, igen benéztem system draw van leírva. Viszont megnéztem a tesztben szereplő VGA fogyasztását IDLE 15 wattot fogyaszt cinebench mellett, akkor még mindig 110W körül vagyunk, igaz nem 130W, ez jogos. Nem hinném, hogy egy tesztbench setupnál más oly sok mindent fogyasztana. Van pár játék ahol bele lehet nézni 1080p-n 90-100 közötti CPU usageba is.
3. részemről lezárom az offot, nem gondoltam hogy default alig fogyaszt többet egy 5600x egy nonx 3600nál...de az tuti, hogy a 65 wattot csak TDP limitt és PBO offal lehet elérni, kisebb órajel mellett. -
Nyilván van eltérés a metodikában...
#54548 Duracellmumus
Nekem az oldallapja elég masszívnak tűnt, egy alacsony fordulatszámú venti nem hiszem hogy nagyon berezgetné... vagy majd gumirögzítőket használok. A tetejére jön még egy porszűrő rács, és azt nyilván úgy fogom mérni, hogy fedje a vágás helyét.#54549 hegegabi80
Igen, a teljes konfig 180W alatt marad, szóval nem gondolnám, hogy egy kemence lenne... legfeljebb alulra is rakok majd egy ugyanolyan ventit.
Szívem szerint a 140-est raknám, de hülyén néz ki féloldalasan... -
hoffman_
nagyúr
kikapcsolod BIOS-ban és semennyire
egyébként 2-3000rpm körül félgőzzel se nagyon hallani, engem meglepett. mivel viszont szükség nincs rá, terhelve se mászott soha a VRM vagy az SSD 55-60 fok fölé, nyugodtan le lehet lőni, szabályozható görbéje van.
nálam biztonsági lépcsőnek 75°C felett bekapcsol, de még nem volt rá példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest