- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
#16939776 #49548 üzenetére
Én értelek, de terhelés nélkül annyi. az sejtem hogy azt elbírja, de amikor most irtam rá 25 GB adatot (nem nagy fájlok, zenék fotók) felment 81 re na az nekem soknak tűnt.
de ha azt mondjátok normális akkor oké.
(axbattler köszi nagyon jok az Alphák, imádom)
igen arról az msi ről van szó.
na igen. majd egy Trackmania-t megnézek 1080ban. (ha odajutok)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest