Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Letöltés, egyebek - van egy XP-s rendszerem 3 user + 5 kötet - miatt kevés az SSD meg ugye ha összeomlik is nehezebb visszahozni az adatokat. Ezért gondoltam erre a felállásra, NSK 310-150 - re gondoltam ott még alulfeszeléssel se kell foglalkozni. Sharkoon usb3.0 külső házam van.
-
-
anytime
őstag
válasz
Pista0001
üzenetére
Tehat a diagnozis: kiszereles!
Javaslat, tapadztalat helyettuk? 120-ban gondolkodom,fuggetlenul attol, hogy elore 230-as is mehet. Persze ha van jo 230-as javaslat, szivesen veszem!Ja, vadaszom az atalakitokat az ipon es pcx oldalan, de meg nem talaltam meg, valszeg velem van a baj

-
Pista0001
addikt
-
Ispy
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
Sajnos egyenlőre jegelem a projektet, most szereltem be az új Artic Cooling Alpine-t a gyári hűtő helyére, de sajnos a felfogató keret vagy a memóriába, vagy a VGA foglalatba lóg bele (most így raktam bele), szóval majd le kell cserélnem a 2 db RAM-ot egy darabra, mert más hogyan nem megy.

-
Potzee
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Pedig a Prodigy felépítése is alkalmas egy jó kis 0 dB-es konfig megépítésére...(alsó tápos, felül perforált házikó) ...benne pl. egy 65W-os APU miniITX alaplapban, rajta egy HR-02, SSD és egy 120W-os PICO

Az én konfigom sem igazán Tempest 410-be való...
de egy passzív hűtés akkor működik hatékonyan, ha a házikó ventik nélkül is jól szellőzik...szóval. a Prodigy elég sokrétű felhasználást tesz lehetővé. -
-
Potzee
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Nem a terheléssel van gond, hanem a hőleadással és a szellőzéssel. A Prodigy szerintem nem alkalmas passzív táp használatára mert a táp, mint egy polcra betéve, viszonylag zárt, szűk helyen van, ahol megreked a meleg...a passzív hűtés lényege, hogy venti nélkül is könnyen szellőzik a ház és távozik a meleg levegő, de ide ebben az esetben szükséges valamilyen házszellőztetés. Viszont a fanless tápnak csak abban az esetben van értelme, ha egyáltalán nincs mozgó alkatrész a konfigban, úgyhogy szerintem egy aktív hűtésű táp vagy - kis fogyasztású konfigok esetében - PICO PSU, ami eredményesen használható egy Prodigy-ben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Végül is milyenek a tpasztalatok a 360-osSeasonic táppal? (Fogyi, zaj, kábelhosszból eredő esetleges problémák, egyéb "jó tudni" dolog)
Van most nálam egy Corsair HX520 gondolkodom, hogy megtartsam-e vagy cseréljem le valamire ami jobb hatásfokú és/vagy szintén moduláris és kisebb
(új max. ~20k-ig szóba jöhet, használt 15-ig) -
xtevo
őstag
válasz
Pista0001
üzenetére
Tényleg... tényleg! Elfelejtettem, mea culpa.

@imibogyo
Picit azért szkeptikus vagyok a fehérrel szemben, egy idő után nem sárgul meg?! Vagy ez ilyen népi mende-monda? Nehéz ügy, mivel többnyire világos a szoba, de ahol a gép van, monitor, bill, egér, egérpad, mind fekete, így eléggé kilógna a sorból. De tény, hogy a fehér mikró is nagyon szép.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
Pista0001
üzenetére
"-Ne olvass híreket fél évig." Kösz!
Könnyű ezt mondani egy "tech-freak"nek.Helyzet az, hogy az utóbbi pár évben ugyanolyan tempóban cseréltem a gépeket, mint ahogyan kiadták az új generációt. Ennek oka az volt, hogy a kutatási projekteknél nagy előnye van az Intel SB,IB i7 szériának a többihez képest. VGA-ra nem költöttem a nagy fogyasztás miatt, pedig sok helyen 10-30x-os GFLOPS teljesítményük van a CPU-khoz képest. Mindegyik rendszert i7-860-tól 2600, 3770-ig Codegen MX31-be építettem. dVGA nem is fért volna bele.
Utóbbi időben felhagytam a kutatással, de jó lenne folytatni, az AAA játékok szintén kimaradtak 2012-től. Ott is van pótolnivaló. Ha a Richlandet (pl. A10-6800k) választom, akkor kérdéses mennyire viszi 1080p-ben a legújabb címeket medium/high beállítások mellett. Következő tervem, hogy egy komolyabb monitort veszek 2560x1440-as felbontással. Ahhoz már biztos kevés lesz.
@F34R A Haswell az AVX2 és a jobb energiagazdálkodása miatt érdekel. Ha 24/7-ben szeretnék kutatást futtatni, akkor jelentős lehet a megtakarítás az előző generációkhoz képest, vagy az AMD-hez hasonlítva. Szerintem ha valaki nagy számításra használja az Intel CPU-t, akkor TICK-TOCK-ból azt kell választania, ahol az új utasításkészletek jöttek.
E-450 tudtommal Brazos 2.0, amit a KABINI követ.
Nem összetévesztendő a KAVERI-vel ami a Richland utódja.
. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Nem sürgős az eladás, szerencsére már szinte minden felesleges cucc elment.
ez a játszós konfig annyiból lett volna érdekes, hogy ha kiderül róla, hogy a saját szokásaim mellett nem érzem lassabbnak a mostani gépnél akkor elgondolkodom a '' visszalépésen '' cserébe az erősebb gpu-ért, így viszont túl sokba lenne a kíváncsiság, annyira nem vagyok motivált
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Van itthon egy SG05 abban van az '' asztali'' gép (AMD 3820 + SSD + 8GB ram) viszont abból indult az egész, hogy mivel üresen kevés az érdeklődő az MX31 - re osszerakok bele egy olcsó alap játszós gépet, de ez meghiúsulni látszik.
Találtam közben még egy 1 slotos 7750 - et VTX 3D [link] nem mintha ez olcsó lenne... Nvidia esetén gondolom ami olyan erős mint egy 7750 az vagy nem 1 slotos vagy fűt mint a kazán vagy semmivel nem olcsóbb

-
sb
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére
A hűtőben egyetértek. Azért is akarom betuszkolni a Ninja Mini-t, ha már van. Még akkor is, ha kisebb is elég lenne. Pont azért vettem, mert brutál és álló létére mégis befér a legtöbb 13+cm magas házikóba.
Lian-ból vmi kisebb tetszene, de azok drágábbak. Ha 15-16k akkor inkább a Coolcube. Szvsz az az első konfigra a tökéletes ház... csak azt épp minél olcsóbban kéne kihozni.

A HTPC NAS is lesz így a külső dokkoló nem igazán jó. Akkor már egyszerűbb és olcsóbb egy drága ház is, amibe belefér minden.
-
sb
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére
Kb. úgy gondolkodtam én is, ahogy leírtad, de lehet, hogy nem voltam teljesen világos a leírásnál.
Két konfigban gondolkodom.1. Az egyik egy erősebb, 65W körüli konfig (i3-A6), erre menne a Ninja... bár még erre is feleslegesen nagy. Ebbe a konfigba 1db HDD megy + paneltáp, így bármelyik ház megfelelne neki.
- Jelenleg PowerCube-ban van, de oda nem fér el a Ninja. nem is a ház magassága miatt, hanem a házmerevítő felső sínek belógása a gond.
Nyilván más szempontból teljesen jó a ház.
- Az MX31-be a képek alapján beférne a Ninja is simán. A venti nyúlna csak épp kicsit előre az ATX táp rögzítő fémlemeze mellett.
- Erre a konfigra viszont egy Coolcube lenne a legszebb megoldás. Alul HDD, táp helyén a hűtő, nagy oldalszellőzőn egy nagy venti. Kész.
2. A másik gép pedig egy HTPC+NAS lesz. Ebbe megy majd a 3x3.5" HDD, jelenleg még nincs meg a konfig, csak a HDD-k. A régi csereérett cucc: Atom/Ion+Feel 202, az új vagy egy alulfeszelt A4 vagy remélhetőleg egy Kabini lesz, így ide elég egy kicsi, alacsony cpu hűtő. Szóval itt meg valahogy a proci feletti hatalmas légteret szeretném megspórolni, ami egy Powercube-MX31 párosban az általad leírt HDD elhelyezések után.
-
-
-
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Így van.

Aztán ezt a megoldást láttam a legmegvalósíthatóbbnak. És ha még így is kevés a hűtőteljesítmény, akkor beruházok a mostani 45-ös dupla helyett egy 60-asba.

De szerintem elég lesz, most így alapórajelen a 3570k-t LinX alatt 59-60 fokon tartja, leszabályzott 600-as fordulaton lévő SWiF2-kkel.

-
törölt tag
válasz
Pista0001
üzenetére
nekem nincs komoly mitx projektem

most epp egy eatx lappal kuzdunk, mint kiderult a 2011-es foglalathoz ketfele felfogatas letezik:
- square ILM (ez a gyakrabbi)
- narrow ILM (sokkal ritkabb, foleg a supermicro szereti)na. termeszetesen a lap, amit most kaptunk, supermicro. es termeszetesen elsore vettem negy nemravalo hutot
(2 lap, 2-2 procival).itt egy rovidke szemleltetes. az elet szep.
-
törölt tag
válasz
Pista0001
üzenetére
hagy

de jo szellos igy, tetszik.
egy darabig gondolkodtam paneltapon, de nem tudtam volna ertelmes keretek kozott etetni mindent egyutt (i5-2500k + 1x3.5 + 4x2.5 + halokartya + 2x4G memoria), ezert lett a hagyomanyos meretu tap. elotte egy sg05-nek a tapja volt benne, az sokkal kisebb, de kell vissza a silverstone-ba
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Pista0001
üzenetére
Nekem már Milyen VGA kártyát vegyek topic-nak tűnt..
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Pedig batár sok hely van benne, 2 teljes méretű ODD (5,25") és 3 HDD, 2 slotos VGA, teljes méretű táp fér bele. Poénból beledobtam egy mITX lapot szinte nem is látszott

HookR: Annak a CX-nek a kábeleit elég lehetett elrendezni. Van most nálam egy CX400 de tartok tőle, hogy mennie kell, elszoktam már ekkora kábelhosszaktól

-
HookR
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Nem csak az IGP driver-eire gondoltam, hanem pont dVGA-s esetre. Az milyen már, hogy a Clarkdale I3 PCIe v3.0-s VGA-val (függetlenül az alaplap, vagy VGA gyártójától), ha restartot nyomsz, csak v2.0 X1-es módban hajlandó menni, ha meg ki-bekapcsolod a gépet, akkor v2.0 X8-asban? Pontosabban korábbi AMD Catalyst-ben még ment az X16-os mód, de gondolom letiltották az - általam is tapasztalt - instabil működés miatt. Intel support köszöni szépen az információt, de végfelhasználókkal 'nem áll szóba', forduljak bizalommal az alaplap gyártójához (Ők irányítottak az Intelhez az alapos tesztelés és a hiba reprodukálása, majd behatárolása után). Intel és a terméktámogatás... ha nincs zsebbevágó médiahiszti, akkor pont nem érdekli őket mennyire hibás a termék, elvégre a Clarkdale I3 eladásokat már nem befolyásolja...

-
HookR
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Ha most kellene a kettő közül választanom, valószínűleg az ASRock FM2A85X-ITX-et venném.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szálcsiszolt, feketére eloxált felület van beütemezve. Mondjuk a kivitelező szerint mindenképp vigyek feláldozható próbadarabokat, mert a különböző (szilícium tartalmú) ötvözetek eltérő eredménnyel szolgálhatnak. Elmondása alapján már előfordult, hogy a feketének szánt alumínium végül enyhén lilás árnyalatban pompázott. Márpedig az elő- és hátlap vastaglemez alapanyag - ha minden igaz - eltérő ötvözet a lágy burkolati lemezekhez képest...
-
HookR
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
nem akartam megbántani a lelkivilágod, ez a 3 van jelenleg(alpin 11 pro rev2, Freezer pro rev.2 és F12), régebben volt Alpin 64, 2db F8 PWM, 1db F8 TC, és a már említett Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra TC ezzel kezdődött a történet és mai napig elégedett vagyok a márkával, bár mióta simán arctic lett észrevettem némi minőségbeli csökkenést, de abban is igazad van, hogy megfizethető volt és az is maradt

a freezer 7 hűtött már i3-530/540-et I7-870-et! i5-3450-et, szóval megszolgálta már az árát
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Akkor azt hiszem marad elsődleges szempontnak, hogy egyáltalán melyikhez tudok hozzájutni, azon belül meg amelyik vonzóbb árfekvéssel rendelkezik.
Elsőre meglepett, hogy az F14 PWM drágább, mint a TY-147.(#15789) Mercutio_: Meglátom hogyan tudok szervezkedni. Jelenleg kedvezőbb lenne helyi boltban átvenni rendelésre.
Őőő... Nekem lenne ötletem, hogy miként tudnád nemes célra felhasználni...

-
sb
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére

Én is így értettem, ha nem volt egyértelmű.Összefoglalva még egyszer:
1. 65W TDP AMD APU: Csak alulfeszeléssal sozrítható le 60-70W alá, egyébként 90-100W. És ezek még gyenég játékra.
2. 100W TDP-s AMD APU: Játékra jobb, de 130-140W-ra kell méretezni, alulfeszelve is 120W a minimum: paneltáppal nehéz megoldani.
3. Intel i3+dVGA: Ugyanúgy kijön 120W-ból, de inkább 100W-ból és sokkal jobb. A vga része is és a proci is játékra.És ez mind a 12V ágra vonatkozik. Én is egyértelműen a 3. verziót választanám.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Jah, bár ha valakinek számít a fogyasztás, és mondjuk fontosabb a kisebb konfigméret...és ebben a 65W-os tesztben azért már árnyaltabb a kép, kár, hogy az előző teszt G-procis eredményeit nem tették mellé.
-
Gaben01
őstag
válasz
Pista0001
üzenetére
Na igen és ez nem elhanyagolható szempont.
A problémám annyi,hogy azért túl nagy bizalmam nincs az intel lapokhoz,bár nem valószínű,hogy gagyik lennének.
Gondoltam kipróbálom mennyire vállalható az i3 3225-ben lapuló HD4000,de eddig nem nagyon jött össze.Nvidia driver uninstall,biosban a primary graphics adapter onboard-ra állít,vga kivesz,monitor az alaplapi dvi-ra köt,gép indít és a boot képernyő után egyből restart.Volt már cmos cleartől kezdve minden bűvészkedés,mégse tudom működésre bírni a gépet az iGPU-val.
Pedig jó lenne tudni,hogy észreveszek-e valami különbséget,mert ha nem bejövős vga nélkül,akkor nyilván úgy kell kalkulálnom a lapcserénél,hogy marad a vga.Nagyon nincs kedvem ez miatt most újrarakni a win7-et. 
Egyébként ha elfogadható a HD4000-el is a gép,akkor ennyiért ez a lap szerintem nagyon jó vétel: [link] + 4K-ért iponból a pci-e firewire kártya. -
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Ott borul az egész, hogy ha már vérpisti, akkor vagy nem oszt nem szoroz, hogy A8/A10 65W-osba rakott IGP vagy a 25%-al "erősebb" G555+6670-nel tolja, vagy spórol még 6k-t és vesz egy jóval erősebb és kevesebbet fogyasztó 7750-et, ugyanakkor egy 4 magos AMD azért univerzálisabb és erősebb proc, mint a 2 magos cerka.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Pista0001
üzenetére
hmm.. mivel amd fan vagyok ezért az intel részleg nálam nem jöhet szóba.. egyébként természetesen elgondolkodtató a dolog, de ha a méret is számít (márpedig nálam az a cél, hogy legkisebb méretből a legtöbbet kihozni) akkor ez sem igazán jó megoldás... ssd. az első ami megfordult a fejemben aztán ahogy elkezdtem számolgatni rájöttem, hogy valahol faragni kéne az árból és csak a vinyónál tudtam pár ezer forintot lecsípni... node akkor már lehet, hogy érdemesebb lenne valóban még odatolni azt a pár ezrest és beruházni egy ssd-re.. áhh azabaj, hogy most ezt csak játszásiból csinálnám meg mert egyébként semmi szükségem rá és a rá fordított összeggel lennének egyéb terveim is... a másik amin elgondolkodtam, hogy ennyi erővel egy hasonló erősségű laptopot is vehetnék...
de azt nem "te" csináltad. -
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Abban a tesztben azért van némi lejtés, mivel úgy lett volna korrekt, ha a 65W-os Trinity procikkal végzik a fogyi-teljesítmény számításokat, vagy ha egy apu nélküli amd procit is betolnak a tesztbe.
Mondjuk azóta elszálltak az amd procik árai, szóval emiatt ma már egyébként is torz lenne az egész. -
Hurkaleves
őstag
válasz
Pista0001
üzenetére
én meg azon agyaltam, hogy csinálok egy "gamecube"-ot AMD A10 5800K procival hozzá való mITX alaplappal 8GB (gyors) rammal, 7200-as laptop vinyóval egy COOLERMASTER GeminII M4 hűtővel és picoPSU-val. mindezt egy saját készítésű házban aminek a méretei kb. 20x20x10 centiméteres lenne... csak ahogy számolgattam maga a hardver lenne kb. 130e forint plusz a ház alapanyag ára... szóval most parkolópályán van a dolog... pedig tök jó lenne egy 4 magos ultramini hordozható teljes értékű pc ami játékra is jó...

-
sb
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére
Off, de a Samsung LCD TV topicban írtam le pár dolgot amire figyelni kell, nálam LG TV-kre is ugyanazok a beállítások voltak jók. Ott próbálj meg utánaolvasni.
A lényeg:
1. Natív felbontás, tehát 1920x1080, ha a TV-d is ilyen felbontású.
2. Catalystban minden módban amit használsz (1920x1080 24/50/60Hz) az overscan-t 0-ra húzni.
3. TV-n elolvasni, hogy melyik HDMI bemenet támogatja a PC módot. Arra rádugni és átnevezni PC-re. Ha ez rendben van akkor a 60Hz-es módban a TV képfunkciók 90%-a letiltásra kerül a menüben. Ilyenkor a legkisebb a lag, legélesebb a kép, nincs semmilyen utómunka a képen. Ha az élesség még állítható akkor azt kell beállítani. Általában 50%-ra, de ezt majd meglátod... A képméretezési módok közül általában csak a 4:3 és 16:9 elérhető, utóbbira kell tenni.
4. A többi módban (24 és 50Hz) nincs PC mód, hiába van átnevezve a bemenet, a képjavítók aktívak a TV-n, az összes méretezés is. Ilyenkor "Eredeti", "Teljes kitöltés" vagy vmi hasonló nevű méretezést kell állítani és az élességet 0-ra venni. minden képjavítót kilőni: élkiemelés, zajcsökkentések, stb... 100Hz maradhat, ha használni szeretnéd.Elvileg így mindhárom módban (a 60Hz PC és a 24/50Hz nem PC módokban is) éles, pixelhelyes képet kell, hogy kapj.
Innentől már csak a lejátszó progit kell beállítani, hogy váltson frekit és a TV automatikusan váltani fog:
Desktop: 60Hz, minimális lag, 100Hz off.
Film alatt 24/50Hz-en pedig: 24/50Hz, lag, 100Hz on. -
törölt tag
válasz
Pista0001
üzenetére
A praktikusságán, és a variálhatóságon kívül semmi mást nem tudok felhozni mellette.
Iszonyatos mennyiségű derékszög az egész, Prodigy sokkal emberbarátibban néz ki.És egy kicsit túllőtt az úr az itx-en, EGY VGA-t kiszolgálni szerintem nagyon erős túlzás.
Egy Mora3 köré is építhette volna olyat amit a falra lehet felakasztani és az egész nem vastagabb mint 12-15cm.Nekem nem gyere be.
-
user137
őstag
válasz
Pista0001
üzenetére
nemtom a tápot "valahová" áthelyezni, ha ismered az SG05-öt, fix helye van és nem a legjobb pontban.
annak a háznak a problémájára pont az ilyen kompakt vízhűtés adna választ, de akkor megtúrom a szomszéd topikot is.az SG07 feleslegesen erős és drága, a 08 hasonlóképp. hasonlóan kicsi ház meg nincsen egyelőre, ami elvinne egy dual slot VGA-t és beleférne egy IKEA EXPEDIT polcába (most épp ez a hard limit).
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Legyen szó akár a legegyszerűbb dologról, alapból hajlamos vagyok a mondandóm túlbonyolítására, s mire sikerül megállapodni egy kvázi emészthető változatnál, a sokszori átszerkesztés gyakran efféle hibákat eredményez. Pláne, ha közben valamilyen kritérium szerinti lista összeállítása is elvonja a figyelmet. 'Evvan'

Tehát valóban, a mondat helyesen: "Ezen kívül akad még számos (főleg régebbi) lap..." -
sb
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére
Ez sajnos nem így van. Akármennyire is vga igényesnek látszik valami, alap egy jó proci. A min fps-eken meg fog látszani a gyengébb. Ez így volt 10 éve, most is így van.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy kevés egy i3, mert sok mindenhez elég, de közel sem mindenhez. Van ahova kell a 4 mag. Akármilyen felbontásban és vga mellett. Hiába jó az átlag, ahol épp kellene ott 30 alatt lesz az fps. És a cpu igény skálázási lehetősége szinte nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OpenMediaVault
- Hálózati / IP kamera
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elden Ring
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de egy passzív hűtés akkor működik hatékonyan, ha a házikó ventik nélkül is jól szellőzik...szóval. a Prodigy elég sokrétű felhasználást tesz lehetővé.

(új max. ~20k-ig szóba jöhet, használt 15-ig)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)