- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
contaxg #15831 üzenetére
Gyanítom hogy olyan akció lehetett mint amit a Tesco titokban is ír a szerző. Megfelelő hozzáféréssel rendelkező dolgozó szemet vetett a termékre, átírta a rendszerben az árat, szólt havernak hogy rendelje meg, aki meg épp arra járt az jól járt. Már ha benyeli a rendszer a dolgot.
-
Pista0001
addikt
válasz
contaxg #15774 üzenetére
Bőven elég, nekem i5-760 mellett 7870 megy Seasonic G360-al.
b.bone: Az biztos befér, és biztos hogy hallani is fogod amikor éppen nem játszol. Szerintem próbáld ki, aztán ha túl hangos akkor ráérsz ezen agyalni.
sb: Nekem egyértelmű volt, a kolléga figyelmét hívtam csak föl rá hogy neki nem mérvadó.
-
b.bone
senior tag
válasz
contaxg #15777 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkitől!
Viszont, ha már F34R fórumtárs említette, hogy nehézkes CPU hűtőt szerezni ami elfér a táp alatt, akkor had kérdezzem már meg, hogy a gyári Intel hűtő egyáltalán befér alá?
Illetve abban az esetben, ha igen és nem húzom a gépet. Érdemes egyáltalán rá más hűtőt venni? Annak idején a core2duo-ból is dobozosat vettem és sosem volt szűk keresztmetszet a CPU fan. Max az ilyen P4-es időkben 10 éve
Köszi!
-
imibogyo
veterán
válasz
contaxg #15774 üzenetére
Biztosan elég lesz. Egy 550W-os tápról hajtottam pár hónapig egy i7 3770k + 7970 konfigot, semmi problémája nem volt, langyos levegőt nyomott ki magából (bár tuningolni nem szoktam). Most egy 850W-os táp hajtja ugyanezt a gépet és nem érzek semmi előnyt sem, csak azt hogy nem tudom hova tenni a kábeleit, mert nem moduláris.
-
törölt tag
válasz
contaxg #15699 üzenetére
A Fix 12V zaj szempontjából tényleg a legjobb.
Arra majd figyelj hogy a csatlakozók és kábelek (átmeneti) ellenállásán terhelésre ne essen túl nagy feszültség. Illetve a szűrt egyenfeszültséget illene 12V-on tartani, valamiféle soros stabilizátorral, ami lehetőleg a rövid-zár védelemért is felelne kellene.
/Saját hasonló projektemnél/:Meg tudtam volna oldani a dolgot toroid trafóval, de Nem tudtam volna soros áteresztő elemmel tartani a 80%-os hatásfokot. Kapcsolóüzemű "szabályzáshoz" pedig már az AC-DC átalakítás is lehet kapcsolóüzemű, így inkább azt választottam.
Autó:
Egy-az-egyben nem fogod tudni rákötni az akkumulátorra, mert ott annak állapotától, töltés/alapjárat/önindítózás miatt bármi előfordulhat, nem hiába vannak külön car-pc-s tápok. amik 6-24V-os! bemenetről folyamatos üzemet tudnak biztosítani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest