- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
vtommy
üzenetére
Én akkor raktam le a hajam amikor megvolt minden és megrendeltem hozzá ugye a travel kit-et. Majd jött a felismerés hogy ezt bizony nullára szét kell szedni mert a VGA-val kell kezdeni..
Nekem amúgy a felső fedlap illeszkedése sosem volt az igazi, ezt ugye redditen is mindenhol írják hogy enyhén befelé horpad. Persze van rá egy kb 10 pontból álló leírás hogy mit hogyan lazíts meg hogy ez rendbe jöjjön de sosem sikerült tökéletesre. Ha neked most jó akkor soha többé ne szedd szét azt javaslom.. 
"A belső tápkábellel önmagában 1.5 órát matekoltam.." - Puskázhattál volna a képemről..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk azt nem hittem volna hogy az acél oldallap jobban adja mint a CNC..Elvileg az az ultimate..
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Crimson Desert
- iPad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem amúgy a felső fedlap illeszkedése sosem volt az igazi, ezt ugye redditen is mindenhol írják hogy enyhén befelé horpad. Persze van rá egy kb 10 pontból álló leírás hogy mit hogyan lazíts meg hogy ez rendbe jöjjön de sosem sikerült tökéletesre. Ha neked most jó akkor soha többé ne szedd szét azt javaslom.. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)