Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

válasz hegegabi80 #60795 üzenetére

kívánságod parancs

Még rajta van a fólia, egyelőre első teszt. Még az asztal polcát fel tudtam rakni fölé, ott elfér az alaplap doboza meg pár apróság.

A szerelése rémes. Legyen erről elég ennyi :)
    Két hátlap van, az egyiket nem is tudom felrakni, mert az alaplapom alján lévő kompozit keret az egyik akasztótüskéhez ütközik és nem menne a távtartóba. Lecsavarozni meg nem merem, okkal van rajta gyárilag. (Nem oszt, nem szoroz a hiánya, hdd-t tartana, de nincs)
    A kábelmenedzsmenthez vékony, elég flexibilis kábelek kellenek. Az én Chieftecem szenvedős volt. Kb minden csatlakozó fordítva lett volna jó. De ha a psu-t fordítva rakom be, akkor nem lefele, hanem a gépház belsejébe fújná a meleg levegőt. Azt inkább nem.
    A tetején a 120-as aio-t úgy kellett befeszegetni.
    Minden szerelés miatt le kell szedni a tetejét, az oldalait. Ebből kifolyólag mikor láttam, hogy a külső hátlapon lévő 12 cm-es ventit nem kötöttem be, inkább lecsavaroztam róla azt is.

Így jelenleg csak az AIO venti van benne. Lehet lecserélem egy fokkal halkabbra, van itthon pár non-rgb. Teszt fél óra BG3 után: 60 fok peak, 45 fokon ment az ellenőrzés pilanatában. Ez a c6-ban 91/65 C volt.

Szóval eddig egy ventivel is jóval hűvösebb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés