Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
laychi
üzenetére
Az ITX rákfenéje sokszor az, hogy ha tényleg mindenből belefér a nagyobb kivitel, a végén azt veszed észre, hogy az utolsó elem nem illik a helyére, mert mondjuk kitakarja a táp, vagy a vga, vagy a ház oldala, vagy az alaplap hűtőbordái. Szóval sok szívás lehet.
Ennél a Jonsbo V10-nél én a melegedés miatt aggódnék. A fém mesh és a mesh háló között az a legnagyobb különbség, hogy előbbi a légmozgásnak csupán csak töredékét engedi át.
Az általad linkelt Jonsbo háznál itt lesz az egyik(!) szűk keresztmetszet:
PSU: ATX≤150MM, vagy SFX/SFX-L tápA másik az, hogy ha felülre teszed a hűtőradiátort, a nagyobb vastagság miatt beleütközhet az alaplap felső hűtőbordáiba. Én pl emiatt nagyon sokat káromkodtam. Nem tudtam egy sima 2,5-ös ventit feltenni a CM NR200P felső részére, csak slimet, mert bazinagy hűtősapkát kapott a chipset
Szóóóóval ez tényleg soktényezős egyenlet ebben a méretkategóriában.Amit én javaslok. Megnézed a házakat, kiírod melyek tetszenek, melyekre van pl. elég keret, melyeknek van hely odahaza. Aztán egyesével átszemezed a gyártói oldalukat, hogy a te vga-hűtő-táp és egyéb alkatrészbázisodból minden befér-e. Ezzel le fogod tudni szűkíteni a listát.
Ez azonban saját kutatómunkát kíván meg, mivel az ízlésedet házak terén csak te ismered. Ebben a mérettartományban nincs aduász háztípus halmaz, amiket mindenre rá lehetne húzni. Mert mondatnám, hogy itt egy frankó Jonsbo VR3, ha azt mondod, hogy nem tetszik, vagy drága, vagy a 240-es aio típusod mégiscsak kiderül hogy a csövek miatt nem fog beférni. Én pl. legutóbb két hónapig(!) csak gépházakat néztem.De nézd csak, ez is ITX ház, aztán mégis mekkora már: (Thermaltake the tower 100)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest