Új hozzászólás Aktív témák

• Dapro

senior tag

hali, nektek sffpc ben mennyi az nvme ssd hőmérséklete? nekem egy formd t1 van, aorus z390i pro lapban (van ssd hutoborda elol+egy hutopad rajta) elől egy samsung 970evo pro , hátul egy 980 meg aio cpu cooler van elol szoval az se zavarhat be. jelenleg nincs is rajta a pc oldala, így is 55fok az elso kb 50 a hatso inditas utan 10percel, kb 60lesz az elso sima netezgetes meg stb egy ido utan és aztan 65-66 kb gaming alatt sőt néha kicsit több is (71 is elmegy sokszor ) ha heavy load van. a hátso ilyen 55 ig felmegy, hutoborda nelkul is hasonlo a hofok meg jol is van foglalatban 5x megnéztem.
    ami hátul van samsung 980 az konkrétan elől volt , most tettem hátra mert a gép jatek alatt kikapcsolt és loopolni kezdett majd 100x kékhalál és kiirta hianyoznak windows fajlok, vettem uj ssd, ezt meg hátraraktam de 2ik meghajtokent ugyanugy mukodik (hd sentinel 95%osnak irja, lehet csak egy badsectort eltalalt nemtudom).

0-70 az ssd homerseklet tartomanya a samsung szerint, tudom, hogy jobb neki a magasabb ha terheles alatt van de ez kicsit soknak tunik. és ez ugy tunik most nem is a pc ház miatt van mert se az oldala nincs rajta , sőt még amikor a vga nem volt bent akkor is ugyanennyi volt.

nektek is hasonló?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés