Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
hali, nektek sffpc ben mennyi az nvme ssd hőmérséklete? nekem egy formd t1 van, aorus z390i pro lapban (van ssd hutoborda elol+egy hutopad rajta) elől egy samsung 970evo pro , hátul egy 980 meg aio cpu cooler van elol szoval az se zavarhat be. jelenleg nincs is rajta a pc oldala, így is 55fok az elso kb 50 a hatso inditas utan 10percel, kb 60lesz az elso sima netezgetes meg stb egy ido utan és aztan 65-66 kb gaming alatt sőt néha kicsit több is (71 is elmegy sokszor ) ha heavy load van. a hátso ilyen 55 ig felmegy, hutoborda nelkul is hasonlo a hofok meg jol is van foglalatban 5x megnéztem.
ami hátul van samsung 980 az konkrétan elől volt , most tettem hátra mert a gép jatek alatt kikapcsolt és loopolni kezdett majd 100x kékhalál és kiirta hianyoznak windows fajlok, vettem uj ssd, ezt meg hátraraktam de 2ik meghajtokent ugyanugy mukodik (hd sentinel 95%osnak irja, lehet csak egy badsectort eltalalt nemtudom).0-70 az ssd homerseklet tartomanya a samsung szerint, tudom, hogy jobb neki a magasabb ha terheles alatt van de ez kicsit soknak tunik. és ez ugy tunik most nem is a pc ház miatt van mert se az oldala nincs rajta , sőt még amikor a vga nem volt bent akkor is ugyanennyi volt.
nektek is hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- PH! Darts
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- World of Tanks - OFF topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- További aktív témák...
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi