Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz Osibaa #3216 üzenetére

Osibaa: "Egy SSD beférne az SFX táp alá is"
    A rögzítés problémás lehet, de amúgy jó ötlet. :)

"Keresgéltem a neten, sokféle intel hűtőt találtam, ha minden igaz a Tiéd 6,5 cm magas."
    A képen látható inkább a 46mm-es, nem a 63mm-es. (+ a proci teteje és az alaplap nyákja közti 8mm). Konkrétan ennek a hűtőnek a méreteit - részletes műszaki rajzokkal illusztrálva - az Intel LGA1156-os foglalatra vonatkozó Thermal Design Guidelines-ában találod meg (80. oldal).
    Ugyanezen doksi 70. oldalán a gyári ajánlás szerint 3.2"-et (81.3mm) kell szabadon hagyni a procihűtő felett, a nyák síkjától számítva (Mint emlíettem, a procitól számítva ebből lejön 8mm). Az persze más kérdés, hogy melyik háznál mennyire tartják be.

Zodo: "...180 fokkal elforgatva..."
    Igen, lehet, hogy azt kellene.

vitar100: "Fractal Design Array" ... "NAS-nak tényleg tökéletes! Sőtt!"
    Nem mondhatni, hogy túlbonyolították. :) Mint, ahogy az értékelésben is utalnak rá, a letisztult, minimalizmus kívül erény, belül ellenben meglepő. Sok minden más is elfért volna benne (nem csak ODD), vagy ugyanez kisebb méretben.

kisza25: "akkor marad egy big shuriken proci hűtőnek, valaki esetleg használ ilyet Giga GA-H55N USB3 lappal?
    elfér tőle minden?gondolok itt VGA, RAM..."

#3188-as hsz.-ban láthatod a képeken, hogy belelóg a VGA terébe, a memóriákkal nincs gond (amíg nem extra magas hűtőbordával ellátott példányokat szeretnél alá begyömöszölni).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés