Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz Stone Gábor #13698 üzenetére
mivel a kábeltévén analóg és dvb-c adás jön, így természetesen a dvb-t vevő nem fog találni egy csatornát sem
-
Stone Gábor
újonc
Üdvözlet
Vettem egy Strong SRT 8903-as készüléket
Voltaképp nekem az USB filmnézés volt a lényeg, ezzel nincs is baj
VISZONT
Nekem digikábeles szolgáltatásom van, tehát bedugom a coax kábelt a tv be vagy jelen esetben az eddig használt DVD lejátszóba, csatornák keresése, és befog kb 60 adót, ahogyan azt kell
Namost én ezt a coax kábelt bedugtam a Strong beltéribe és semmi adót nem talál
Elképzelhető, hogy így ebben a formában nem is fogja venni az adókat, vagy én csinálok valamit rosszul?Köszönöm a segítséget
-
frovery
senior tag
válasz azbest #13691 üzenetére
Eszem ágában sincsen megsértődni. Viszont feleslegesnek tartom, hogy egy teljesen más platformot hasonlít össze a Mindigtv-vel. Igazából ennek nincs is konkurenciája, főleg nem egy kábeles szolgáltatóval.
Én csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy sehol sem rózsás a helyzet. UPC-t Digivel és Telekommal szabad összehasonlítani de azt is ugyanazon megjelenítővel, ugyanazon boxal. Sokan lehúznak elsőre egy szolgáltatót, mert ő csak azt látja.
Mint írtam már többször is, van napi szinten rálátásom több szolgáltatóra(munkám miatt) és egyik sem jobb. Nekem is van ed3-as kábeles szolgáltatásom otthon, nekik is szerelünk. Ott is vannak gyengébb, szarabb minőségű csatornák de akkor sem fikázom, mint ahogy a Mindiget sem. Van upc direkt előfizetésem is, azt sem fikázom, pedig ott is van pár gagyi csatorna.
Engem még senki nem látott és hallott, hogy fikáztam volna, pedig lenne mit, dehogy egyes emberektől mást sem hallani, az engem irritál.
Egy a lényeg. Sehol sincsen magyarországon kiegyensúlyozot, stabil és jó árasított szolgáltató.PEACE!!!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz frovery #13690 üzenetére
Gondolom te is ebből a szakmából élsz, esetleg diplomád is van belőle?
Nem értem, hogy miért kell óvódás szintre levinni egy eszmecserét, főleg ezzel a diplomás dicsekedéssel?
Nálam nem sokat nyom a latba, ha valaki ilyennel dicsekszik, sőt.
Egyébként teljesen más a "szakmám", de azért konyítok hozzá...
És azt sem értem, hogy miért gond, ha leírom az általam tapasztalt problémá(ka)t?
Miért kellene dicsérnem bármit is, ami az én szememnek nem tetszik? És ezzel egyetemben, miért kell neked mindenáron megvédeni, ha nem vagy, mondjuk beépített ember?Ha már vetted a fáradságot és átolvastad a fikázó hozzászólásaimat, akkor nyilván azt is láthattad, hogy nem éppen "ma kezdtem a mindig tévés pályafutásom," nem úgy robbantam ide, mint egy zöldfülű, akinek rögtön nem tetszik semmi.
Valóban gyors mozgásoknál szokott ez a probléma megjelenni, de én ebben az esetben úgy értettem, hogy egyik-másik csatorna, olyan szinten trágya felbontású, hogy az FHD, ne adj Isten UHD tv alatt, hogy valami brutálisan szörnyen néz ki a kép(minősége), ha nevezhetjük így, és ha egy FHD-ra kirakok egy ilyen alacsony felbontást, akkor mi lesz az eredménye?
Az, hogy kockásodni fog, de gondolom ez nem új dolog neked...Próbáltam felvenni, hogy mégis miről beszélek, de ez lefilmezni nem könnyű, ergo közel sem lehet azt látni, mint amit én látok a tévén. Upc kábelról kapcsolok át MT-re, a kártya egy BD player-ben van. Nyilván itt nemcsak a vintage tévéről van szó, utána lévő csatornák már élvezhetőbbek (viszont még azok is elmaradnak a UPC SD minőségtől), de több olyan is van, ami 2016-ban egyszerűen nonszensz kategória, hogy bekerüljön a ma kapható tévék közé, mint adás(minőség).
Ezért írtam, hogy ezek főleg CRT tévékre való minőségek és parasztvakítás megy felsőfokon, hogy nálunk ki...szott sok csatorna van, szintén ki...szott trágya minőségben. Csak azt már nem írják ki. Lassan írhatnák azt is, hogy minden, ami nem kell! A propaganda működik, vagy, mint írtam nincs más lehetőség, ezért előfizetnek rá.
Én, a UPC-t sem védem, kiosztottam őket már jó párszor, de mivel ők a "konkurencia" hozzájuk hasonlítom.De nem is akarok már erről tovább beszélni/írni, lent látható a videó, mint írtam közel sem azt látni, amit én látok real-ben, de valami támpontot csak ad. A bithiba (jelminőség) arány itt 0, a jelerősség pedig 97 volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Gyakorlatilag behúzott a csőbe, mert kásásodásról, kockásodásról beszél, de azt egy szóval nem tette hozzá, hogy gyors mozgások közben, vagy mikor tapasztalta.
Szakember ilyenkor joggal gondolhat a jelszint problémáira, így látatlanban.
Nekem úgy tűnik, egy laikus fogalmazásból lett a félreértés.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
azbest
félisten
Szerény véleményem szerint felesleges vérig sértődni bárkinek is azon, hogy valaki kritikát fogalmaz meg egy szolgáltatással kapcsolatban. Más fórumon is látom, hogy néhányan kikelnek magukból, ha valaki összehasonlítja más szolgáltatóval. Szerintem teljesen rendben van az, hogy nem csak a jó tapasztalatokról esik szó. Szerintem ez még mindig nem az AH által fizetett reklám topic
A mondanivalója közt pedig szerintem vannak hasznos és valós dolgok:
- ott éri meg, ahol nincs más alternatíva vagy még rosszabb a helyi szolgáltató, mert se árban, se minőségben nem jobb, mint a többi. Átlagos. Az állami belekavarás miatt nem túl rózsás a jövőkép.
- igenis vannak vételi problémák, még akkor is, ha egyébként erős a jel. Van akinek semmi probléma vele, másnak meg tetszőleges antennával is vannak problémák, mert például ott éppen rosszul jön ki az sfn vagy a szomszédok berendezései zavarják, esetleg más telekommunikációs eszközök, antennák zavarják.- a nem helyhez kötöttség van akinek előny, bár jogilag persze ez is fix címre szól.
- a társkártyás rendszer, nem szolgáltatói eszközhöz kötött kártyák pozitívumot jelentenek. Bár ezen a téren is egyre több szolgáltatónál van alternatíva (pl kódolatlan alapcsomagok kábelen), kivéve ahol iptv-t erőltetik.Mondom ezeket úgy, hogy majdnem 7 éve kezdtem használni az ingyenest, 5 és fél éve van előfizetésem, benne voltam az első 8ezerben.
Szóval, ha rám hallgattok, akkor nem veszitek személyes sértésnek, ha valaki valamelyik szolgáltatót kritizálja és akkor kevesebb idegességgel telnek a napok.
-
frovery
senior tag
"Nyilván a szakmai hozzáértésed is annyit ér, mint az MT minősége"
Nem tudom, hogy te mivel foglalkozol de elárulom én ebből a szakmából láttam már egysmást!
csak 17 éve vagyok vállalkozó de már 1988-ban szereltem parabolát és tető antennát is.Ez alatt a 17 év alatt rengeteg dolgot megtapasztaltam az összes nagy DTH és más kábeles szolgáltatóknál is.
Gondolom te is ebből a szakmából élsz, esetleg diplomád is van belőle?
Valahogy az összes hozzászólásaidat vissza olvasva, csak fikázól mindent. Építő jellegű, mások segítségére is alapozó hozzászólást véletlenül sem találtam.
Az enyémeket olvastad már???Az meghogy egy digitális kábel tv-hez hasonlítod, ahol semmilyen adatátviteli korlát nincsen, tehát mehet akár 20 mbittel is egy csatorna, az csak a hozzánem értésedet minősíti. További értelmetlen vitát nem folytatnék, mert semmi értelme. Ne fizess elő a Mindigre és maradj a upc kábel topikban.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz darvinya #13687 üzenetére
Egy rossz beállítás a tévén is nagyon durván ki tudja hozni. Amikor set-top-box-ot állítottam be egy monitorhoz, alapból azon is isznyatos volt a kép, mert a monitoron aktív volt a "filmes" effekt, ami a világosságot felhúzta az égbe. Nagyon durván kihozva ezzel a sötét felületek tömörítéstől való sávosodását. Normál módra állítva, effekteket kikapcsolva viszont egészen elfogadható lett.
A tévé kapcsán is esélyes, hogy saját tunerével mindenféle iszonyat "képjavító" effekt aktív, ami többet árt, mint használ. Lehet, hogy hdmi bemenetetről viszont épp nem volt aktív. A lényeg, hogy a beállításokon is sok múlik.
-
darvinya
titán
válasz azbest #13686 üzenetére
Persze ez is igaz, de mint írtam sajnos az is.
Minap pont a,szomszédnak új Tv-t vett, és azon nagyon kijött.
Nála tré volt a kép, nálam jó, aztán dekódert átvittem és máris jó volt.
Jelszint minden esetben ugyanakkora, csak az új fajta tv nem jól dekódolta.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz darvinya #13685 üzenetére
az csak az ncis-ben működik, hogy a pacából értékelhető képet generálnak.
Van olyan dekóder vagy tévé, ami mindenféle effektekkel próbálja elmosni meg plusz zaj hozzáadásával a részletesség illúzióját kelteni, de a tartalomból ettől még nem fog több látszani.Persze az ilyen kockásodós pacákhoz az is hozzátartozik, hogy a műsorkészítők máig nem fogták fel, hogy digitálisan sugározzák az adást, így még mindig olyan képi hatásokat használnak, ami az agyontömörített adásnál nagyon durván szétesik. Tetszik, nem tetszik, ezt is figyelembe kellene venniük a műsor elkészítésénél.
-
darvinya
titán
Bírom ezt a kockásodik dolgot gyors mozgásnál.
Digitális adásnál nem a dekóder teljesítményén múlik? -De, egyrészt, mert hiába jó a jel, attól még dekóder nem tudja visszaadni.
Ezt W95 v7 utáni fw volt nagyon feltűnő, hogy nem tudja kódolni.
Ráadásul egy olyan nagy bug van benne, hogy sírni lehet rajta.
Bug annyi, hogy még HDMI-n is 480i-ben adja ki a képet, s csak újraindítás rakja helyre egy darabig.Tv-kről nem szólok, mert ott már nagy szórás van HW-SW bug/korlátozás.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
veterán
válasz frovery #13678 üzenetére
Tényleg borzalmasan kockásodnak gyorsabb mozgásnál a Mindigen a csatik, még egy kis 32"-os TV-n is látványos volt. Örülök, hogy tavaly megszabadultam tőlük, és váltottam Digi kábelre. De még UPCD is sokkal jobb ennél.
Egyébként lehetne jobb minőséget elérni a DVB-T2-vel, de nálunk ez a távoli jövő, már ha egyáltalán lesz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz frovery #13681 üzenetére
Értem, már okostojás is vagyok!
A jelem nem túlvezérelt, mindegy mibe csak beleköss...
Nyilván a szakmai hozzáértésed is annyit ér, mint az MT minősége, ez hamar leesett, ezért írhatok bármit, te védeni fogod!Igen láttam a UPC direktet, attól is rosszabb az MT. A másik kettővel nincs tapasztalatom. De ez az én véleményem, amit látok a tévéimen.
UPC kábel igen. Mivel ahhoz van összehasonlítási alapom, nyilván ahhoz is mérem, ahhoz képest meg gagyi, elképesztően.
[sóhaj] -
frovery
senior tag
A jelszintem fullon van, mert a Pécsi tv torony seggében vagyok és ha kockásodik, akkor kockásodik, mert ezt tapasztaltam több csatornánál is. Ne mindegyiknél, ezt is írtam.
Arra ugye okostojás nem is gondolsz, hogy túlvezérelt a jeled??? Mert ugyanazokat a dolgokat tudja művelni, mintha gyenge volna a jel. Én is a Gerecse adó seggében vagyok de nem használok erősítőt, egy drót dipolom van, viszont 70méter!! levezető koaxom van. 4 éve van így de még gondom sem volt. Egyébként pedig pont múlt héten voltam Szentlőrincen, (gondolom talán ismered a szomszéd várost) rokonoknál, mindjárt egy társasházban 4 lakásra kötöttem be mindiget, semmi gond nem volt 8 tv-n. Pedig nem egyszerű hálózatról van szó.
A homályos minőséget alá is írom, mert van 1-2 csatorna, ami gyengébb minőségű de nagyon sok esetben maga a csatorna ilyen. Story, Bónum és társai.
Viszont arra nem terjedt ki a válaszod, hogy te a UPC kábelhez hasonlítassz, ugye??? UPC Direktet, Telekomot, Digit bambuld meg, persze műholdast és rájössz, hogy nem is olyan rossz a Mindigtv, sőőt. -
bul07
nagyúr
Főleg hidegben mikkor nem tudok elaludni, rákapcsolok és hallgatom hogy ropog a tűz, nemegyszer aludtam már el rajta
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz frovery #13678 üzenetére
Örülök, hogy így megmagyaráztad a nagy semmit, de közben válaszoltál is magadnak a kérdésekre! Pl az analóg óvódás kijelentést. Márpedig lehetséges, mert egy nagy felbontású tv-én az igazán gagyi digitális adások úgy bekockásodnak néha, hogy öröm nézni!
Amit írtam az számomra mind valós, egy nagy gané lett ez az egész.Akkor segítek értelmezni, a majd 30, az 26 pontosan, ezért van így írva, hogy A MAJD 30.
De legközelebb pontosan, csak neked levezetem.
A jelszintem fullon van, mert a Pécsi tv torony seggében vagyok és ha kockásodik, akkor kockásodik, mert ezt tapasztaltam több csatornánál is. Ne mindegyiknél, ezt is írtam, csak azoknál, ahol a felbontás a béka segge alatt van.Egyébként meg, ha te ezeket nem látod, akkor pár dolgot tehetsz az ügy érdekében. Vagy veszel egy frankó tv-t, vagy szemüveget, vagy bemagyarázod magadnak, hogy amit most látsz, az a tökéletesség netovábbja.
Írtam is, ezeket az jó pár csatornánál jelentkező adásminőségeket a régebbi már elavult tevékén lehet csak élvezni.Egyéb?
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
Kicsit ellentmondásos és fals amit írsz!
A UPC SD adásainak minőségéhez inkább nem is hasonlítom, pedig azt hittem az is trágya, de az látványosan jobb, bár inkább a majd 30 HD csatorna, amit nézni szoktunk.Azok tényleg nagyon frankók.
Hol van a UPC-n 30 HD csatorna???
Szerintem te a UPC kábellel hasonlítod össze, ami nonszensz. UPC Direkthez képest simán megfelel a Mindigtv minősége. Mindkettő van a lakásomban, több lapos tv-n is. A UPC Direkt és a Mindigtv SD csatornái teljesen egy minőségen van. (Mindkettő elég gagyi) de a többi szolgáltatóhoz képest bőven jó.Kásás, pixeles, kockásodik, régi CRT tévékre való minőségű adások tömkelege!
Kásás nem lehet, mert akkor te egy analóg adást nézel (digitálison ilyen nem lehetséges)!
Pixeles, kockásodik azért, mert nincs elég jelszinted. Nálam miért nem kockásodik?
Ha a gyors mozgásokra gondolsz, az valóban van de az a UPC-n, Digin, Telekomon is van, még a HD-n is.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Hát igen elég sok csatorna felesleges, csak foglalja a helyet
Még a kandalló adó is jobb lenne mondjuk a Bonum TV helyet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz fezsoo #13669 üzenetére
Régóta nem néztem már mindig tv-t, mégis fizetem a családit, mert a nyaralómban ez van, akkor már itthon egy társkártya már szinte semmi az egyik szobában, de tegnap újrahangoltam és nonszensz, hogy mennyire gagyi minőségű a legtöbb adás minősége, ezek egyszerűen nem lapos tévékre valók! Ha ezt egyáltalán minőségnek lehet nevezni! Kásás, pixeles, kockásodik, régi CRT tévékre való minőségű adások tömkelege!
A UPC SD adásainak minőségéhez inkább nem is hasonlítom, pedig azt hittem az is trágya, de az látványosan jobb, bár inkább a majd 30 HD csatorna, amit nézni szoktunk.Azok tényleg nagyon frankók.
A programok többsége meg teljesen nyilvánvaló, már-már szinte mindegy mi kerül bele, csak a paraszt azt lássa, hogy sok van, értékelhetetlen szemét! Komolyan, nekik kellene fizetni, nem nekem havi 3200-at ezért a szolgáltatásért.
Mielőtt valaki elkezdené védeni, meg hogy miért nem mondom le etc...Egyrészt a fent írtak miatt, más lehetőség nincs a nyaralómnál, másrészt ez a saját véleményem.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Bakonyszentlászló TV átjátszó - Veszprémvarsány
2016. 03 01. 11.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX A, B, C, D
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Domaháza TV átjátszó
2016. 03 02. 10.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX A, MUX C
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Domaháza TV átjátszó
2016. 03 02. 11.00 - 14.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX B, MUX D
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Bakonyszentkirály TV átjátszó - Csesznek
2016. 03 08. 11.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Salgótarján TV átjátszó
2016. 03 10. 10.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Salgótarján TV átjátszó
2016. 03 10. 12.00 - 15.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX B, MUX D, MUX E
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Kazincbarcika TV átjátszó
2016. 03. 16. 8.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Mór
2016. 03. 17. 10.00 - 12.00 között teljes leállás
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fezsoo
aktív tag
válasz interstate76 #13666 üzenetére
Pedig milyen szép lenne ha magunk válogathatnák össze a csatornákat. Ugyan ezen pénzért.
Biztos hogy pár csatornának érdekesen alakulna a nézettséges. Vagy meg is szűnne.Elszomorító hogy a sima MindigTv extra csomagból 5 csatornát nézek max. az aktív+ ból meg csak a F&H-ot.
Mindezt szép pénzért. De ügyesen össze van ez téve.
Sajna a többi a szememben egy fabatkát se ér.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
hati
addikt
Ma kaptam emailben: Az M3 csatorna a Családi csomagból az Alapcsomagba kerül, az Aktív+ kiegészítő csomagba pedig a SportKlub helyett bekerül a VH1 csatorna.
-
darvinya
titán
válasz interstate76 #13666 üzenetére
Inkább ez a szlogen: ”Annyit fizet, amennyit néz”
-
interstate76
addikt
válasz Jester01 #13665 üzenetére
A "Minden, ami kell, és semmi, ami nem"-szlogenre gondolsz? Ez kezdettől fogva költői túlzás volt, amivel mindenki tisztában is volt. Azóta, hogy kivették az M2 mellett - szerintem - legnormálisabb mesecsatornát, plusz kiesett a kínálatból a Sport 1 és 2, szóval azóta pedig a fent idézett szlogen számomra nem költői, hanem igen erős túlzás.
Szigorúan szubjektív, saját szempontok alapján, kicsit másképp megfogalmazva: természetesen korábban sem volt egyenlő a Mindig TV kínálata azzal, amit magamtól, egyesével összeraktam volna, de egy meglehetősen jó csomagot válogattak össze, amit igen jó kompromisszumnak tartottam, különös tekintettel a Digisport meglétére és a havidíjra. Onnantól viszont, hogy igen keményen belenyúltak a Családi Csomag kínálatába és még csak darabszámra sem pótolták az elvett sportcsatornákat, plusz azt mondták, hogy aki menni akar, az csak kötbérfizetés terhe mellett teheti ezt meg, szóval onnantól kezdve számomra azonnal vállalhatatlanná vált a korábban jónak tartott kompromisszum, és azt mondtam nekik, hogy viszontlátásra, továbbá hogy ha kötbért akarnak fizettetni velem, akkor nyugodtan tereljék jogi útra az ügyet (nem terelték, mert - bár e topikban is többen védték - belátták, hogy teljesen védhetetlen az álláspontjuk).
Mégis, a Mindig TV-ről és a kínálatukról alkotott véleményem erőteljes megváltozásával együtt is azt kell mondanom, hogy ha ott dolgoznék marketingesként, akkor sem biztos, hogy hozzányúlnék a szlogenhez, az ugyanis olyan lenne, mintha besmernék, hogy sz@rabb lett a kínálat, mint korábban. Ami ráadásul sokak szerint nincs is így.
Ha nem a szlogenre gondoltál, akkor tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Bozek
nagyúr
válasz Dezsike #13661 üzenetére
Kinek mi a felesleges? Sokan azt írják, hogy a sportadók, másnak meg a természetfilmes csatornák. Lehetne személyenként összeválogatni a csatornákat, de akkor nem ennyibe kerülne, hanem sokkal többe. Na meg a különböző csatornák tulajdonosai is nagyrészt csomagba adják az adókat. Csak simán nem tud például RTL Klub sugárzást venni a MindigTV, meg kell hozzá venni az összes többi csatornát is (RTL II, RLT+, Cool, stb.).
-
Watt25
veterán
Többször volt ez már téma, és egy 1000Ft-os tunerrel és a TSReader-rel ellenőrizhető, hogy napközben a C8 minimális sávszélességet fogyaszt. Nem értem, hogy miért kell ezt újra és újra felhozni, és ugrálni rajta...
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Dezsike
tag
válasz unravel #13660 üzenetére
A műsorszünetről nem a MinDigTV tehet, ők azt továbbítják amit a csatorna ad, ha a csatorna műsorszünetet ad azt továbbítják, ennyi. A szlogenes anomáliával viszont egyetértek, tele van fölösleges csatornával amik miatt a többit tömöríteni kell. Amikor megvettem a dekódert jó volt a képminőség, aztán betettek még pár csatornát és azóta az SD adások homályosodnak a gyors mozgásnál (főleg vizes jeleneteknél) CRT tévén is.
-
M_AND_Ms
veterán
De a többi szolgáltó és a leírtak után még annyira érthetetlen, hogy napi 18 órán át kihasználatlan egy sd adás sávszélessége. Pont egy Mindigtv-nél, ahol korlátozott a mux-ok száma.
Persze náluk viszont azt is tudni lehet, miért repült a Minimax: a királyi gyerektévé konkurenciája voltAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
A C8 a Minimax után jön, vele osztozik. A Minimax gyerekműsorokat ad este 8-ig (utána már minek). A Minimaxot a Mindig meg, kidobta, maradt az árva C8. Biztos megéri a Mindignek, hogy egész nap kihasználatlanul van egy programhely.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
bul07
nagyúr
Komádi toronnyal másnak is vannak gondjai most?
Nincs jel, kockásodik, szaggat
Cool nézhetetlenPedig pont most fognak bombát tenni Murtaugh őrmester vécéje alá
Mondjuk mire jön valaki Komádi toronnyal biztos megjavul
[ Szerkesztve ]
-
doberman
senior tag
válasz korcsi #13646 üzenetére
hmmmm
szinte ugyan ez van nálam is - ip címtartomány más- de nincs a webif..... ( ez régi problémám... ha van webes felület nincs oscam, ha nincs akkor jól működik.. de együtt tudok élni ezzel a problémával...)a tvheadend CAS-ban bekapcsolt update card (EMM) nem ugyanaz ?
8lnu
-
korcsi
veterán
válasz doberman #13645 üzenetére
oscam webes felületén tudod ellenőrizni, mi történik, engedélyezett e a frissítés, milyen érvényességek vannak, logok.
webes felülethez:
nálam oscam.conf-ba:
"
[webif]
httpport = 8889
httpuser =
httppwd =
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.2.0-192.168.2.255,255.255.255.255
aulow = 120
"[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Bozek
nagyúr
-
doberman
senior tag
szervusztok.
rpi2+tvheadend+oscam összeállításban tévézek. tvheadend CAS-ban az update card (EMM) bepipálva és mégis megállt a kártya, TV-be helyezve kártya megint megy.
Hogy is van ez a EMM írás? és főleg nekem miért nem íródik a kártyára az új periódus? sosem kapcsilom ki, 7/24 -ben megy.. most amit érvényességi időnek beírt feb 2....8lnu
-
frovery
senior tag
3 irány lehetséges.
A 3 lehetséges vétel terepprofilja. Persze csak a helyszínen lehet kipróbálni, látatlanban ez kétséges.
Próbáld meg egy nem erősítős antennával, akár a szekrény tetejéről.
Kis Logper
Esetleg még ez a kis erősítő nélküli szobai is elég jó.
Ha van vételed csak esetleg vételhatáron van, akadozik, kockásodik néha, akkor rakj be egy kis gyertya erősítőt. -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Az ingyenes digitális adásokat szeretnénk fogni.
A tv a meglévő: [Samsung UE32D4020].
Itt lakunk: [google maps], a 2. emeleten.
A Széchenyi-hegy felé néz az ablakunk.
Sajnos kültéri antennát nem tudunk a tetőre tenni, ezért csak a beltéri antenna játszhat.
Egyáltalán van esély a társasházak dzsungelében vételt fogni?
Milyen beltéri antennát érdemes venni?
Üdv.
G[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Borsodnádasd
2016. 02 17. 10.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Borsodnádasd
2016. 02 17. 12.00 - 14.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Lenti
2016. 02 23. 10.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Lenti
2016. 02 23. 12.00 - 14.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Parasznya
2016. 02 24. 8.00 - 12.00 várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ludla
őstag
Szisztok! Ez a kártya olvasó alkalmas a MindigTV-hez? [STRONG CAS7 Conax]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
-
bul07
nagyúr
válasz korcsi #13625 üzenetére
Miért fogadjam el ha nem muszáj(nem véletlen használok blokkolókat is, hoppsz, blokkolókról pszt mert még kitiltanak)
[ Szerkesztve ]
-
-
fezsoo
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Na mondom mivel ma indul megint a mindig nyer , ránézek hátha megint pörgetős lesz
Nem az indult szokásos jelentkezéses marhaságNa de hogy ez a Cookie engedély kérő fél lapot eltakarja
(Laptopon vagyok most)
Böngésző fejléc eltüntetésévvel javul a helyzet, de nem sokat, de még jó hogy ez kis plusz is volt mert legalább eltudtam fogadni ÁSZF módosítástNem tudjátok hogy lehet eltüntetni a nélkül hogy engedélyezném a Cookie-at?
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #13614 üzenetére
Nem, mert nem örökre veszem fel és úgy is tv-n, azaz box-on játszom le.
-
>Deego..
senior tag
Ezzel a jelközösítővel csak közösíteni tudok vagy működik az egy antennáról való jelszétválasztás is?
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
elfelejtette
veterán
Kódolatlan volt 2 hétig? B@ssza meg ez a b*zi beltéri, hogy folyton frissítgeti a csatornalistát, mégse adta be... Máskor ha kézzel frissítem a csak kódolatlan csatornákra, 2 napon belül akkor is "befrissít" a listába még 30 kódoltat, most bezzeg nem volt képes beadni, pedig idén még nem frissítettem kézzel, de naponta min. 3x van automatikus frissítés...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #13609 üzenetére
W90 meghalt (nem is tudom miért )
W95-öt használok (ezt már írtam párszor) és ezzel veszek fel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Lalo_Titi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni beltérit, de nem tudom melyiket érdemes választani.
Ha tudtok pár típust írhatnátok.Meg még annyi, hogy Székesfehérváron elég e a szobaantenna hozzá.
THX.
-
Gercsi
tag
Márciustól átalakítja csatornakínálatát az HBO régiónkban, megszűnik az HBO Comedy és elindul az HBO 3.
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #13606 üzenetére
ALIEN2, ha tudsz 3 dvbt tunerest szerezni.
WayteQ 90CX tudta, sőt amin csak V1 fw volt, annál több felvételt kezelt.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz #16695808 #13601 üzenetére
Viszont ha az m4-et szeretnéd nézni,az egy mux-ban van a Duna HD,m1,Duna World-del.
Tehát ha az m1 nem jön,az m4 sem fog.Jester01 :meglepő módon a Strong 8903-nál ha az RTL Klub-ról veszek fel,a Film+ még nézni sem lehetne,mert inaktív a csatornalistában,és ez csak a Strongnál van.
Ha nem lennének korlátozások,akár lehetne az is,hogy egy kódoltat felveszek,egy másik kódoltat meg nézek?darvinya:melyik készülék tudná?Most milyen boxxal Mindig TV-zel?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #13600 üzenetére
Az Oscam-nál az oscam.user-en belül csinálj még két felhasználót és a DVBViewer-nél (ha azt használsz) csinálj a Plugins mappába egy Plugins1 és egy Plugins2 mappát és másold be oda is az ACamd-t. Ezeken a könyvtárakon belül a cardclient.conf-ban írd át a felhasználónevet az Oscam-on belüli másik kettőre.
Nálam például így nézett ki anno az oscam.user:
[account]
user = teve
pwd = mindigtv
uniq = 0
au = 1
Group = 1
keepalive = 1
caid = 0B00
[account]
user = teve2
pwd = mindigtv
uniq = 0
au = 1
Group = 1
keepalive = 1
caid = 0B00
[account]
user = teve3
pwd = mindigtv
uniq = 0
au = 1
Group = 1
keepalive = 1
caid = 0B00A cardclient.conf-on belül (a Plugins1 és a Plugins2 mappában) meg a teve2:mindigtv és a teve3:mindigtv szerepelt.
Persze nem biztos, hogy ez kell így, de nálam ezzel a módszerrel biztosan működött. Igaz, én egy dual tuneres Alcor-t használtam, amivel még különböző MUX-okon lévő adásokat is tudtam egyszerre kezelni (akár két kódoltat is).
Szerk: Bocs, nem vettem észre, hogy Box-ban van használva a kártya. Mindenesetre itt hagyom a szöveget, mert hátha valaki PC-n használja és jól jön neki. Amennyiben valamelyik moderátort zavarná, törölje nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #13599 üzenetére
Ez így van.
Ahhoz, hogy mux-ként több felvételt vegyen fel, ahhoz jóóóval drágább készülék és több tuneres kell.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz Kezdő vagyok #13599 üzenetére
Köszi a valaszt. De az m1 nem er annyit hogy egy emailt pazaroljak rajuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest