Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Ha a Prime box csoda a MindigTV go logóig jut csak el, onnan sehova tovább, az a box hibája, vagy esetleg a jelerősség kevés neki? Vagy ez utóbbi esetben is kellene látnom a menüt?
Azért gondoltam jelerősséget, mert kettő is van, és mindkettő ezt produkálja. Elvileg újraindítás volt, de ugyanez történt (sajna nem vagyok ott ahol a boxok, csak közvetítik a helyzetet)-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz darvinya #16406 üzenetére
Te sorba tudtad valahogy rakni a csatornákat?
Én egy androidos tévén nézem, de ez az egyetlen ami zavar. Korábban is volt már csomagom, de akkor még az előző applikáció-verzió volt, ami gyakorlatilag használhatatlan volt, ez a mostani már jó lenne, ha nem összevissza lennének a csatornák.[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz UberMutant #16397 üzenetére
hm, köszi ezt a tippet, én is benyomtam... aztán megpróbálom átszoktatni az asszonyt, mert ez minőségben már most jobb mint a mindigtv
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
Srácok, használ valaki androidos tévével CAM modult?
Az előző LG tévémen (ami egyáltalán nem volt okos) teljesen jól működött, de az új Philipsen időnként elfelejt működni, és kiírja a tévé, hogy kódolt csatorna.
Segít rajta a tévé újraindítása, de néha az is, ha kihúzom a modult és visszateszem.Lehet ez modul/kártya probléma, vagy inkább a tévével van gond? Ha modul/kártya, akkor mennyi esélyem van arra, hogy cserélik az eszközt? (tőlük vettem a modult is még 2011-ben)
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz doberman #14183 üzenetére
Hm, erről a konfigról nincs valahol egy hosszabb leírás?
fizikai eszközök ugye csak a rpi2 meg az omnikey? (most vettem észre, hogy a banktól kapott kártyaolvasó pont ilyen).Jelenleg egy cam-modullal használom egy régi LG tévén a rendszert, van ehhez képest az rpi-s megoldásnak előnye? (egy rpi3 amúgy is van a tévére kötve, kodival)
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
-
-
hedgehog
senior tag
Elnézést ha ez már nagyon lerágott csont (meg rémlik, hogy talán kérdeztem is már), de szeretnék a következőre egy out-of-box megoldást:
jelenleg egy ilyen egyszerű kis szobaantenna veszi a jelet, amit a padláson helyeztem el, egy sor cserépen keresztül néz ki Kékes felé.
Teljesen rendben működik (múltkor ugyan elmozdult, vagy az adáson variáltak, de forgatva sikerült beállítani újra).
Ettől függetlenül szeretném lecserélni, mert szeretném, ha nem kéne áram a vételhez (csak esténként nézünk nem túl sok tévét, ez meg folyamatosan működik ugye).
Szóval olyan tetőantennát keresnék, amit nem zavar egy cserép, és lehetőleg van rá szerelve csatlakozó is, hogy csak be kelljen dugnom a fenti szobaantenna helyére.-- aka p3d3str1an
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest