Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Na, nem lesz kötelező úgy tűnik a protektoros védőruházat motorra. A parkolási szigorításokat is átvizsgálják. [link]
Más. Megnéztem mi a helyzet a garázsban, a téli álmot alvó gépekkel. Fűtetlen garázsom van, levettem a beáramló 11 fokban a ponyvát egyik oldalon a motorról, azonnal kiverte a víz. Nem kell félni, mondtam neki, csak megsimogatlak egy kicsit, nem viszlek ki ebbe a sárba
. Persze, a hőmérséklet különbség miatt verte ki a pára.
Amit ne tegyetek, hogy műanyag fóliával takartok le valami gépet. December elején műtöttek, tudtam hogy egy darabig nem vezetek, kivettem az akkut az Ignisből, és egy vékony műanyag fóliával takartam le, por ellen. Szerencsére fellebbentettem a fóliát, a gumi ablak, meg ajtótömítéseket, amiket ősszer glicerinnel lekentem..Vastagon kicsapta a penész. Az autó belsejében is olyan állott szag volt..Fóliát ledobtam, szellőztetek, többet nem takarom műanyag fóliával, sőt semmivel.. A LIDL motoros ponyva páraáteresztő, a motor gumi alkatrészei feketék, ez jól működik.
1-2 hét, aztán visszarakom az akkukat, ha marad a koratavasz. Ignis első rendű horgászautó, a hasmagassága miatt. Egy hátránya van..Nem mondom meg. Találjátok ki, annyit elárulok, a családban Torkos Ignác becenevet kapta...
22 éves lett februárban, újan vettem.
Nem férek lassan el, hátul az autó mögött ott a még nem is használt Stihl fűnyíró, azt is fel kell tölteni olajjal, novemberben vettem. 2012-ben vettük a családi házat, 2 garázs, hatalmas kazánház, üres disznóól, annak is van padlása, pince..padlás. Lakótelep után a hely-bőség kánaánja. 14 év alatt úgy tele van minden, hogy lemez tároló vételén gondolkodom..De az is tele lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Persze, a hőmérséklet különbség miatt verte ki a pára.
nyogo83
sityupityu