- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #29043 üzenetére
...én azt mondom, ha tutira akartok menni, vegyetek karbisat. Ha, mégis befecsis lesz, kb 3 kiló alatt egyet se nézzen meg...
Persze, lehet itt fosni mindentől, de hát az ember a szüzességét is elveszti valahogy, nemde! (azt már nem kérdezem hogy ott is fenn állt-e az igen/nem kérdés)? Ez így elég nagy hülyeség, 300k-ért is ugyan úgy belefuthat egy sz@rba, sőt manapság egyre trehányabbakat látok 280-350k környékén. Egyszerűen nincs olyan hogy biztosan tudja jót vette-e. Lásd horvathkrisz PJ NRG-jét, 1000 euró körül vette és semmi gond nincs vele, vagy az enyémet, 16700km és kopp-kopp semmi gond, injektorhoz meg még nem nyúltak, és egy ideig nem is fognak. Annyi a titok nyitja hogy normálisan van használva, hidegen nincs nyelezve, levegőszűrőt rendszeresen takarítom, jó olajat kap. Szervizbe minden éven viszem átnézetni, és fogom is, rendszeresen kérdem hogy mennyi potenciál van még a befecskendező rendszerbe, de mindig azt kapom hogy 30k km-ig nem igazán kell babrálni. Természetesen ismerős srácok, tudják hogy vigyázok rá, ők is boldogan fogadnak, s mindig megnézik a kis zümit. (Múltkor olajért mentem, a pénztáros már kérdezte hogy hogy van az NRG ?)
...ezen felül csak magyar vásárlásút nézzetek, de én egy ilyennél ragaszkodnék szervizkönyvhöz is, vagy minimum leinformálható előélethez...
Mert itthon olyan jó márkaszervizek vannak? érdekes módon még olajból is a legszarabbat teszik az autóba, és ott spórolnak ahol tudnak. Híres Aprilia szerviz úgy tette vissza a haverom SR-ére a kipufogót hogy hazafelé leesett. Inkább magánember, vagy ismerős szerelő, ha döntenem kéne. Szerencsére mindkettőből van, és még diagnosztizálást is elvégzik, ha arra kerülne a sor (autónál volt rá példa, AGR szelep volt a bűnös). Leinformálható előélet természetesen részemről is megvan, a többi csak gyerekes szőrszál hasogatás, a kereskedő majd hamisít hozzá, szervizben meg időre dolgoznak, nem elégedettségi mérő van beépítve, és még csak nem is ismer a márkaszervizes, tehát ha beleköp a motoromba, akkor az az én bajom, mert aláírtam/elhoztam, otthon meg megáll, stb.
Nem kell ezen ennyit görcsölni, és fosni tőle. Úgy is az a tapasztalat hogy aki nagyon fél tőle, vesz egy karbisat, azzal meg megszopja, és ez nem egyedi eset. De persze ott a másik véglet is, mert az életben bármi előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Assetto Corsa EVO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest