Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tegnapi nappal vettem egy GL v1.1-es routert. Ma este megpróbáltam üzembe helyezni. Előbb a gyári firmwaret frissítettem majd reseteltem a routert, ezt követően a DD-WRT recommened verzióját (standard generic) töltöttem le és próbáltam feltelepíteni. Na ez már nem jött össze. A firmware frissítése féltávnál közölte, hogy nem sikerült a telepítés, ezt követően "elment az adás". A frissített gyári szoftvert sikerült ugyan a backupból visszanyernem (a ddwrt install előtt mentettem), azonban érdemben ez nem sokat ért. A gép azóta nem látja a routert, félperces resetek és újraindítások (plusz tápkábel ki-be) után be tudok lépni a 192.168.1.1-re, de nagyon gyorsan szakad a kapcsolat és onnantól kezdve megint meg vagyok lőve. Se az alap firmwaret nem tudom visszaállítani így (azt is mentettem), sem újra megpróbálni a dd-wrt-t felrakni, pl. a micro verziót. És a teljesség igénye kedvéért a telepítő CD sem látja a routert, a tutorial végén lévő telepítő hibaüzenettel megszakad.
Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, mit tudok csinálni és hol szúrtam el? Sajnos az angol tudásom elég hiányos, korábban egy SMC 7004 VBR routerem volt (illetve most is), persze ez nem jelent semmit, sajnos nem vagyok egy hálózatgéniusz (sem).
Köszönettel,
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest