Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UCNLM

tag

Hi!
    Mutatok nektek valami érdekeset. Bár minden rendesen működik, azért ha valakinek van ötlete, hogy ez hogy lehet elmondhatja, érdekel.

Szóval, talán egy hete lehetett, hogy net közben egyszercsak kiírtaa böngészőm batár betúkkel, hogy "Wrong Gateway"
    Na, mondom wtf. Megnéztem, és a következőt találtam a hálózati kapcsolatok beállításainál (normális), commanderben lekérdezve (szintén minden ok), router status-ban (itt a "mivan???"):
    [link]
    [link]
    [link].

A dolog router újraindítással megjavult, megy a net meg minden, de továbbra is etz az abszurd ipcím szerűséget írja a router átjáró címén.

Sőt, mondok jobbat, azóta a Subnet Mask / Alhálózati maszk-ra is fals értéket ír (a harmadik mezőben 240 van 255 helyett).
    Szóval marha érdekes a dolog, és bár azt tanácsolták, ha minden rendben van, ne foglalkozzak vele, azért érdekel, hogy ez hogy/miért van...
    Router WRT54GC, tonlájn hozta. 3 gépre megy belőle a net, a fix ip-t a port forwardok miatt állítottam be, de automatikussal is ez a jelenség. :)

Új hozzászólás Aktív témák