- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
ngabor2 #2356 üzenetére
ahogy nezem a forrasat a warwick-esnek sztem az egy v4/gl-re specializalt valtozat, igy sztem tuti nem azonos a dd-wrt-vel, aztan h az insmod megeszi-e az mas tema
a dd-wrt-nek a mmc.c-je itt van: svn.dd-wrt.com es az univerzalisan kiprobal mindenfele kapcsolasi rajznak megfelelo gpio kiosztasthmmm, a forditasrol ... hat, ha nincs sd kartyad hozza, akkor sztem fwmodkittel felbontasz egy mini-t es belepakolod a toolchains-el targetkent mipsel-linux-ot megadva leforditott cuccot
azert minit, mert abba tuti belefer a tracker ... na jo, a std-be is beleferhet, ha nagyon tiny dolog
a napokban legfrissebb v24_mini-t csinaltam forrasbol, azert vok ilyen okos
mar csak ki kell probalni ... majd vmikor jovo7en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest