- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Melóban vannak egy fejes Ultimaker-ek meg egy 2 fejes Craftbot és ugyan nem ott, abban a szobában dolgozom, de szinte bármelyik nap meg tudnám oldani, hogy ezeken nyomtassak délután, mert bemehetnék oda. Csak szabadidőm nincs erre és az úgy nem megy, hogy ott kezdek el vakarózni, hogy a Blenderrel hogyan is tudom átszerkeszteni az stl-t úgy, hogy közben megy a vonatom. Viszont, ha nem használom elég gyakran, akkor meg két nyomtatás között elfelejtek dolgokat. Ezért gondoltam, hogy kéne itthonra valami játszani, de igazából, ha valami végeredmény nem elég jó, akkor ki tudom nyomni bent is. Max annyi, hogy nem én döntöm el pontosan miből lesz, mert a befűzött filament az ott adott.
Nyomtattam már sokszor én is, de szintezni csak a Craftbotot szinteztem a mellékelt "névjegykártyával". Nekem azzal nem volt gondom, hogy a tálca alatt az a pár csavart beállítsam, de az egy drága gép. Annyit biztos nem szánok az itthonira, meg két fej felesleges is lenne. Egyelőre csak nézegetem a felhozatalt.
Árban a legpontosabb egyértelműen a gyantás, mert ott a kijelző adja a pontosságot, nem a mechanika, így már 50-60 ezer forintért van újonnan kvázi pontos 3D nyomtató. Árban verhetetlen, csak a műgyanta szerintem qrva rákkeltő. Vegyész csajszi chemical mixing-en dolgozott gyártásban és mesélt nekem durva sztorikat. Mélygarázs mögötti pinceszobára gondoltam, ahol csak egy kis ablak van és hát ott szerinte nem kéne gyantás géppel úgy, hogy a födém ráadásul át van ütve, így az ottani légtér a földszinti lakótér légterével egybe van nyitva. Hallgatok rá, mert eléggé vágja én meg kémiából... hát nem én voltam a legélesebb kés a fiókban
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest