- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexbacsi
tag
Végül az lett, hogy alátétet tettem az asztaltartó csavarok alá, mert bármit állítottam nem volt balanszolva. Így fogjuk rá hogy jó. Kb 80%-os.
G29-et nem akarok használni, mert akkor minden egyes nyomtatásnál kalibrál. Elvileg, ha bekapcsolás után csinálok egyet azt elmenti csak elő kell hívni.
Így kezdődik most a G kódom:
G28 ;Home
M420 L
M420 S1de gondolkodtam azon, hogy tényleg belövöm a g29-et így:
G28 ;Home
G29
M500
M420 L
M420 S1Elvileg autoszintez, elmenti az eepromba utána előhívja, majd bekapcsolja. Lehet ezt még kipróbálom holnap, mert előfordulhat, hogy nem ment szintezés után magától semmit. (nincs külön save gomb erre, marlinos).
Van egy német videó, biztosan nagyon jó, amit csinál de fogalmam sincs mit. Viszont ez tuti segítene rajtam.
Sőt, van aki Zombie3D firmware-t használ, ami 49 ponton mér, és 0.02 -vel lehet léptetni a Z-offsetet. Na, ezt sem tudom még hogy lehet feltenni rá. Gyakorlatilag péntek óta van bármi közöm a 3D nyomtatáshoz.
Kicsit elkeserítő, hogy egyszerűen nem tudom merre tovább.
Elég sok tulajnak van ilyen problémája. Ilyen megoldások születnek, mint a csatolt kép. Épp rugóra vadászom én is, mégiscsak jobb, mint az alátét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest