Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz Gergosz2 #20186 üzenetére

Szia, a fejhallgatós topikban párhuzamosan folyik erről a diskurzus [link] Nem kell komolyan venni, szórakozás ez, pluszba részemről belekóstolnék a 3D nyomtatás témájába.

Sajnos nem gyárt senki ehhez fejhallagtópántot, kivéve a Sennheiser-t, de az gyári színű (van ezüst (HD 650) meg márványszínű (HD 600), fekete is (HD 660S)).

A belinkelt topik vége felé látható pár csinos festett példány, de ezek a képek valószínűleg közvetlenül a festés után készültek, kettő vagy 3-4 hónap múlva megnézném őket, szóval ez a gond, itt-ott lepotyog a festés, megkopik és hímestojásként kell vele bánni, különben megint lehet szórakozni vele hogy szép legyen. Akkor már inkább maradjon gyári.

Szóval mégis hajlanék a 3D nyomtatás felé, Darvinya hozzászólása:

Ha tud gyantás/por 3D nyomtatást, az jobbat készít, mint a fröccsöntött.
    Csak hát ezek nem olcsók.

Neten megnéztem, és találtam ezt a céget, profiknak tűnnek, nem szélhámosoknak :)
    [link] 3D szkennelni is tudnak és ők biztos tudnának nekem nyomtatni egy igen jó minőségű fejpántot, ami jó. Csak az a kérdés mennyiért :DDD Tízezresekbe gondolkodjak, százezrekbe, vagy milliókba :DDD Mert akkor inkább veszek spray-t. Bár lehet jófejek lesznek, ha elmagyarázom a kálváriam :D

Új hozzászólás Aktív témák