Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
-
chopin42
addikt
válasz mohitook #106944 üzenetére
Adatlapomon lévő géppel, aminek ugye a "szar" ryzen 1600 a lelke, végigjátszottam kismillió játékot, minden probléma nélkül. Szuper teljesítménnyel. Ja, ott követtem el a "hibát", hogy alaposan utánanéztem minden alkatrésznek, így nem szívtam vele annyit, mint mások. Ennyi a titok. Hozzátenném, hogy i5 7600-at javasoltak, mikor a milyen gépet vegyek topikba írtam...Kár, hogy azóta az intel is növelte a magszámot, milyen érdekes.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
maajsz
senior tag
válasz mohitook #106941 üzenetére
Nehéz megmondani, a BTC össze is omolhat idén de lehet még évekig is elvergődhet vagy akár átvezethetik más formába is és jó ideig még mehet a kriptó őrület. A hónapban elvileg bejelentést tesz a nvidia a konkrét volta releaseről de lehet hogy ezt is tolja és szedi még zsebét egy kicsit. Meglehet az is hogy a 2080 1000 dolcsis MSRP-n fog nyitni és nem fog számottevőt csökkenni a 10-es széria sem. Nem úgy tűnik mintha az nvidia bármit is erőlködne az ügyben, hogy jaj szegény gamereink. Lehető legjobb az lenne, ha mindenki úgy szavazna a pénztárcájával hogy nem vesz, vagy max használtat de ez sem biztos hogy sokat nyom a latba, lévén ha e miatt el is mozdulna az ár lefelé a bányász azonnal feltornászná, mivel azt az se érdekelné ha Madagaszkár méretű használt szemét videokártya sziget úszkálna az óceánban, amíg csurog ki pénz belőle. A BTC már rég túl lépett a blockchain technológia építésén, ma már színtiszta profit megfontolásból működik az egész mindamellett iszonyat erőforrás igényes a környezetre nézve. A többi coint meg a BTC húzza. Visszatérve meddig tart, amíg vannak elegen akik hisznek benne és lesznek mert túl sokan túl sokat tettek bele,
(no meg sokan húznak nagyot belőle) ahhoz hogy hirtelen veszni hagyják. Szóval az év kérdései közé be lehet szúrni, hogy "mikor lesznek normális VGA árak". -
-
maajsz
senior tag
válasz mohitook #106953 üzenetére
Az új ryzent támogatja mindegyik alá való alaplap bios frissítés után! Olyan nincs hogy nem. A 2400g-től ne várj szolid teljesítményt fps-re, nem arra való, viszont ha valakinek pl kell kis igpu akkor sokkal jobb alternatíva a 2200g pl mint a 8100 ugyanabban az árban.
Illetve a ha sokszálas progikat használsz, a ryzen 1600 sokkal olcsóbb mint a 8700 tény hogy 1 szálon alul marad, de az ára ezt jelentősen kompenzálja (és a most érkező 2600 ezen a téren is előre lép valamit).
1070 alatt nincs SLI támogatottság és afelett is csak párban (2x1070 v 2x1080 stb), azt a 1050 Ti-t adhatod el nyugodtan ha meglesz a 1080. -
-
lacus83
senior tag
válasz mohitook #106968 üzenetére
A szél hiába fúj ha gyenge.
Ha mindenki csak gt 1030at venne, mint ahogy majd teszem én is, mert nem vagyok hajlandó 150-200 százalékos árat fizetni akkor az a szél felgyorsulna
De így kb mindegy mert ennek az őrültnek sosem lesz vége.
Inkább játszok 2-3 játékot ami még nevezhető valaminek kategóriában fut az 1030on, de ezek a nagy játékosokért mindent szlogenű sznob gyártóknak nem adok több pénzt.Elég volt.
Ha ezt előre tudom nem adok el Vgat láz előtt majd hogy majd lesz nagyobb kártyám utánna, mert mire észbe kaptam az árak elszálltak. Én pedig olcsón adtam el, de drágán már nem tudtam venni erősebbet, jobbat.
A másik ugye ott figyelnek a több száz vagy ezer dolláros, eurós játék accontjaim a kispadon.
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
TheNewDawn
addikt
válasz mohitook #110524 üzenetére
PC esetébe még mindig nagyságrendekkel jobb gépet lehet összetenni ugyanabból a pénzből, mint laptopnál.
Bááár ha már laptop, most van egy kivétel, mert ott van most 310 ért az Y720 i5 helyett i7 7700al és 6gb os 1060 al ( ami nem max Q tehát jóval erősebb a Dellnél ) ami nagyon nem rossz ajánlat, és olyan sokkal olcsóbban PC t se lehet kihozni hasonló teljesitménnyel
Az 1080 és az 1060 között ég és föld a különbség, ahogy a 7300 HQ és a 8600k között is, szóval egészen biztosan minimum +3 év bennevan a PC be.Erről beszéltem egyébként : [link]
A laptopnál a legnagyobb negativum csak annyi, hogy igen hamar elveszti az értéke nagy részét, és ugye nem tudod benni soha cserélni se a procit, se a kártyát, PC nél meg bármikor.[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz mohitook #110527 üzenetére
Általános szabályként szerintem kijelenthető hogy ha 4-5 évre tervezel akkor nem éri most venni egy 1080at 200ert hanem sokkal inkább egy 1060 6GB-ot 100 körül és 2 év múlva egy hasonló kategóriájú akkori kártyát szintén 100 körül. Így hosszabb távon jobb teljesítményt kapsz szerintem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz mohitook #110527 üzenetére
nekem is Lenovom van,és M2 slotba tettem SSD t és biztosan nem bontja meg a garanciát. A Lenovo supportja Mo. ön higfos sajnos,ez tény, ezzel együtt sztem ez most a best buy, ha valaki jó gamer notit akar olcsón. De ha nem kell a mobilitás,akkor tényleg minden a pc mellett szól.
-
TheNewDawn
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest