Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kiralylevi #69200 üzenetére
A táp típusa azért nem olyan bonyolult, ha benézel a gépbe
Anélkül, ill. a procid okán is, túlzásokba nem esnék..750Ti/40k. -
phoenix1989
őstag
válasz Speed® #69197 üzenetére
1-Nem támadtam senkit,csupán nem akarok amd t mert véleményem és tapasztalatom szerint nem jók. Amiket láttam hallodtam nem gyere be. Gyengék. Én elhiszem hogy esetleg ez valóban jobb a 750 ti nél de nem kockáztatok mert nem akarok amd t. Nviidia csak . Haebbol meg csak a 750ti tudjatok mondani akkor ennyi.
És de ennyire "ló eklenző" vagyok mert sok ismerősöm elvileg erősebb amd jét lesöpörte a nála gyengébb intel es nvidiam. Ezért is maradok ennél.(Egyébként csak wot és smite amire kell és jelenleg csak 512 mb 9600 gt vel játszom. Hozzá teszem smite full felbontás high és semmi lagg a wot ami nem minimum. Emiatt kell
)[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz phoenix1989 #69203 üzenetére
Oké.
-
Teaway
veterán
-
kiralylevi
újonc
válasz Speed® #69202 üzenetére
Köszi a válaszod, utánanézek!
Esetleg AMD-ből nem-e tudsz valami hasonlót, ami esetleg ugyan így jó lenne-e a gépbe. Mivel AMD procim van, ezért esetleg nem tudna jobban kihajtani egy AMD videokártyát? Vagy nem túl nagy a különbség? Én még az AMD HD 7500-at néztem, de sehol sem találok webshopban, ahol olyat lehetne rendelni. Itt Érden, meg nem nagyon vannak számtech boltok. :/
[ Szerkesztve ]
Csak az AMD! :D
-
KAMELOT
titán
válasz kiralylevi #69206 üzenetére
Ahhoz a procihoz a 750Ti nagyon jó lesz! Attól jobb ilyen árban nincs!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kiralylevi #69208 üzenetére
Direkt linkeltem azt, ár/érték terén a legjobb vétel. PCXel nincs gond, nyugodtan rendelheted. Ha spórolnál, keress sima 750/2Gt, de igazából a TI is határeset 1080Pre.
-
kiralylevi
újonc
Köszönöm annak a pár embernek, aki segített választani, és eldöntöttem, hogy napokon belül megrendelem.
További szép napot!
Csak az AMD! :D
-
polgi803
őstag
970-ből csak a 4gb-os a nyerő és időtálló kari ugye?Bár kicsit ritka használtba..
-
polgi803
őstag
válasz Joe Swanson #69214 üzenetére
Uppsz... akkor jó...egy 280 simán kiszolgálna 3 évig is...ez jobb nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rathrol
aktív tag
válasz senzaj #69224 üzenetére
Ha mostani árakat nézzük akkor kb. majdnem annyi lenne mint a GTX 970 ára, nem érné meg de ha bekövetkezne az árcsökkenés akkor sokan inkább a GTX 960ti fogják vásárolni mert tuninggal GTX 970 alatt nyaldosná pár fps-el különbséggel
polgi803: Hardveraprón újonnan best buy akkor!
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Sziasztok, van egy régebbi irodai gépem amit hazahoztam, hogy pár régebbi játékkal tudjak szórakozni otthon.
Röviden: E2160 proci, 4GB RAM. Mi az a videokártya /használt természetesen/ amit még érdemes betenni ehhez a procihoz? 3850-es Ati-ra gondoltam 512MB RAM-al, 256bit sávszéllel. Ez sok? Elég lenne gyengébb is? -
tween
őstag
Sziasztok!
Adott egy G41M-P23 lap, egy E7500 és 4 giga ram, kérdés az, hogy mi a maximum vga, amit elbír/érdemes belerakni?
Köszönöm! -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz KAMELOT #69230 üzenetére
Remélem a GTX750 csak vicc volt az E2160 mellé Ha fel is van tolva 3GHz magasságába, egy GTS450et tennék mellé nagyon maximum és még ott is küzdés lenne. AMD oldalon 5750.
tween
Abba a lapba be lehet pattintani egy 771 Xeont (pl. E5430 ~8k), utána már lehet nézegetni a HD7770/GTX460 kaliber karikat vagy akár egy GTX750et is, ha már szóba került fentebb. E7500 magában nem tesz csodát, játékos szemmel ma már totál karcsú, fent említett karik közül tennék max. mellé valamit 10 körül, ha nem akarsz érdemi fejlődést.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz blueMerle #69228 üzenetére
Hát ha leírod az alaplapod típusát, el lehetne gondolkodni egy processzor fejlesztésen is akár, esetleg egy Core 2 Quad Q6600(használtan), e mellé már mehetne akár erősebb kártya is, pl Gtx 750 2Gb. A jelenlegi procihoz viszont én nagyon max HD 5850-et mondanék, bár nem biztos, hogy fullra kihajtaná. Ha már itt tartunk, milyen felbontáson játszanál?
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Az egy 775-ös lap, de az i5 4440-hez egy 1150-es kell
Ramot is cserélned kell DDR2-ről DDR3-ra.
Emelett valószinűleg a tápod is régi fajta (még nem írtad milyen, de tippre biztos régebbi), viszont nem mindegyik jó az új Haswell procikhoz, ezért aztis újítanod kell.(#69241) senzaj
You are slow today bro[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide tartozik, de nem találtam kimondottan vga beárazós topikot.
A kérdésem az lenne hogy egy referencia hűtéses Asus R9 290 dobozában papírjaival, összes gyári tartozékával gari nélkül mennyit érhet?
A választ előre is köszi!Szerk: Közben megtaláltam a nekem való topikot!
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Zolee_70
senior tag
Úgy tűnik behalt a videókártya a gépemben. Játék közben (WOT) becsíkozott, csak csökkentett módban indul a Win, ott is csíkos.
Egy ASUS ATI R9270x-ről van szó. Szerintetek is a videókártya a hibás, vagy okozhat csíkozódást más is?
Mit érdemes venni helyette 50k-ig? WoT, WoWP, BF3, BF4 amivel játszok. Elsősorban Nvidia, az ATI-ban ezek után nem bízok.
Konfig: i5, FSP táp, 8G RAM, Gigabyte B85M alaplap
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest