Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
válasz Joe Swanson #69100 üzenetére
A 970 kB 10% al gyorsabb a gtx780 nál. Én a 780 ra voksolok 75 ért jó vétel
-
Joe Swanson
senior tag
válasz SECTORnooB #69102 üzenetére
70, + posta Már alkudtam is belőle
-
nagyúr
Jah... csak egyik jobb DX12re, a másik meg nem.
Azért meggondolandó Maxwell2 alatt venni 2x is a jövőre nézve.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz FollowTheORI #69104 üzenetére
Nem mindenki hatódott könnyekig a W10/DX12 párostól..messze még a kánaán. Szerintem ha pár AAA cím erejéig elér a dolog jövőre, már jó. De senki nem mondta, hogy nem fognak futni a cuccok régebbi vasakon is ennek ellenére. Nem rossz vas a 780, főleg sok garival 70ért, van benne bőven kakaó. Inkább, mint a 4GBos 960/380..
-
Joe Swanson
senior tag
Szerintem is jó vétel lehet, cska a kérdés, mennyire időtálló.
Esetleg, ő?[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Joe Swanson #69106 üzenetére
Jósgömbje senkinek sincs..de mivel bivaly, nem idén fog elfogyni..ráadásul ott a sok gari, ha eljön az ideje, csak újabb típusra fogják cserélni. 780Ti is nagyon jó annyiért, ~15%al gyorsabb a 780nál, a 970et kényelmesen hozza.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Joe Swanson #69109 üzenetére
Szerintem is..főleg, hogy a gariból kiindulva a számláján kb. 175k lehet.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
SECTORnooB
addikt
válasz FollowTheORI #69104 üzenetére
Ez igaz a 9** széria jobban fogja tolerálni a dx12 őt de ő se teljesen, majd talán jővőre a pascal. Sok esetben pedig a pénz az úr 70 ért meg nagyon megéri sztem
-
nagyúr
válasz SECTORnooB #69114 üzenetére
Hát ez attól függ az async compute mennyire lesz jellemző... ez az egyetlen fontos feature szerintem amivel gond lehet maxwell2 előtti karikon.
Szerintem az MW2 nagyon is jól fogja tolerálni a DX12 cuccokat...
Sőt vszeg erre lesz optimalizálva majdnem mindegyik.Nyilván kepleren meg fermin is ki lesz ütve a draw call limit és hasonló overhead + lesz multithreading.
A másik fontos újítás az én szememben az async lenne.
A többi kb sose használt parasztvakítás lesz valszeg, amíg nem egyenlítődik ki unlimited DX12-re mindkét (három? ) gyártó.Majd kiderül... nyilván menni fog mindenen a DX12 amire van hozzá driver, csak pl ha az async fontos lesz/lenne akkor mw2 alatt eléggé belassulhat a sebesség, vagy pedig ki kell kapcsolni async funkciókat effekteket majd.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SECTORnooB
addikt
válasz FollowTheORI #69115 üzenetére
Kíváncsi leszek erre az egész dx12 re főleg h menyire fogja kihasználni az erőforrásokat és hogy optimalizáltabb lessz e. Azon is gondolkoztam hogy váltok majd ősszel vagy télen skylake re.
-
-FLY->
őstag
Nem nagyon találok erről infot, vagy nem bizonyosakat. De most akkor komolyan, egy GTX960-970 teljes értékű DX12-es kártya, vagy csak köztes megoldás? Második esetben abszolút nem értem a létjogosultságukat.
-
KAMELOT
titán
-
nagyúr
válasz -FLY-> #69120 üzenetére
Nincs most egyetlen "teljesértékű" gpu sem a piacon.
Az AMD abban jó hogy nincsenek limitálva az erőforrások, hány buffer megy egyéb lehet egy programban. Ezen a szinten Tier 3, vagyis "unlimited" az erőforrások bekötése.
Az nVidia csak Tier 2 a maxwell2vel, mert vannak korlátai, 1 millió meg ilyesmi lehet bizonyos erőforrásokból maximum. (Régebbi cuccok meg Tier 1 mert még limitáltabb a száma bizonyos erőforrásoknak.)Az nVidia viszont több opcionális képességet támogat, "feature level 12_1"-et... ő meg ebben jobb.
De igazából a lényeget tekintve, ami valóban használva is lesz az mw2 és a GCN 1.2 kb ugyanazt fogja tudni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-FLY->
őstag
Köszi. Mondjuk akkor egy 960-as az mw2-nek számít? Mert az nv csak annyit ír, hogy maxwell.
-
pzolika9512
aktív tag
ezt most nem értem melyik kártyákkal lesz kompatibilis a dx12 ? nekem egy HD7850-em van, azzal is esetleg ?
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
KAMELOT
titán
-
johnywalker
őstag
válasz pzolika9512 #69130 üzenetére
Minden GCN-es kártya dx12 kompatibilis, csak rá kellene olvasni.
-
Hauptmann
addikt
Szerintetek GTX 670 4 Gb, vagy GTX 960 4 Gb? i7 860 alá lenne, ami 3,2 Gigán megy jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
-
bismillah
csendes tag
válasz Speed® #69137 üzenetére
Gép amibe lenne
i3 4130
corsair cx430
4 gb ram.Álltalános használat tehát net filmnézés és játék.
Játékok Leginkább F1 2015 Project Cars, Heroes of the Storm Rocket League.
Használt is lehet.
Max 35 ezer forint.
Nézegetem használt 1 gb os gtx 750 et 25 ért illetve újonnan 33 ért. Ha találok gtx 750ti akkor lehet azt.
AMD fronton nem vagyok képbe.[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
Kérdésem egyszerű melyiket vegyem 2560x1440-hez:
GTX 970 vagy R9 390Égő szöveg a flém vázon
-
pzolika9512
aktív tag
válasz phoenix1989 #69145 üzenetére
szvsz nekem jobban tetszik az msi, kinézetre is, és belsőleg is, amúgy nincs nagy különbség a két kártya között, a másik is tudja dx12-öt, 750-ek elvileg mind tudni fogják.
esetleg tesztet keressél róluk, talán ott többet megtudsz
gigáról csak angolt találtam
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
richiiauth
csendes tag
Üdv! Srácok ez mit jelent hogy a proci kihajtja-e a videókártyát? Mi az összefüggés a kettő közt?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz phoenix1989 #69145 üzenetére
Szerintem egyik sem Amúgy egyik Maxwell Gen1 se full DX12 ready.
Ha 750Ti, akkor ott van 40ért a StormX, ez alapból 1200ról indul boostra.Ha el tudsz menni 50ig lóvéban, 270X, majd 1.5X gyorsabb a 750TInél..
Maga a 750TI 1200Pben már be tud dadogni, a 270X viszont jól teljesít.he7edik.
WQHD? Egyik sem..980 alá ne add, ha nem akarsz kompromisszumot.
970 a 3.5GB vRAM téma miatt necces, 390 meg leeszi a gatyád + fűt..richiiauth
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest