Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kharrrrrr
újonc
válasz gtamate2 #69948 üzenetére
Köszönöm az eddigieket mindenkinek !
Az a helyzet, hogy én Radeon 6670 kártyát már nem is találok, így a Hybrid Crossfire tárgytalan. Nem ragaszkodtam hozzá, csak reméltem hogy más kártya is jó lehet.
És ez a chipset dolog hogyhogy nem számít ? Az alaplapom tök AMD mániásnak tűnik és a proci is AMD, mégsem gond, ha Nvida kártya megy bele ? -
antonybee
csendes tag
Üdv. Szeretnék egy jobb VGA-t venni használtan. Most egy GTX 560 non Ti van. CPU i5 2500k, ram 8 Gb Corsair Vengeance. 35-40 ezer körüli megbízható modellt keresek full HD-ra. Segítsetek pls.
Köszönet.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz antonybee #69955 üzenetére
Szia
Tejesítmény szempontjából 35k ért csak gyengébb kártyát kapsz, mondjuk 40k környékén van 750 ti, de ő se sokkal erősebb, viszont fényévekkel kevesebbet fogyaszt.
Használtan se kapsz ennyiért sokkal erősebb kártyát, pl. Gtx660 vagy hd 7850/70 egy picivel erősebbek.
Érdemes váltás 45 körül használtan gtx 660ti/760 vagy a boltból 60k ert gtx 960.Szerk. Most GTX560ti vagy sima 560? Picit bezavar a non, nem mind1. 😜
[ Szerkesztve ]
-
antonybee
csendes tag
Azért köszönöm a válaszokat, így már van kiindulópontom. Akkor spórolok még egy kicsit rá szerintem.
-
-
antonybee
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm. Kb 2 hét és meg is veszem az Asust.
A tápom bírni fogja? [link] -
4264adam
veterán
válasz TechN7ne #69970 üzenetére
Annyira nem simán, 240W 1 ág, HD7950 alapból 200W +10%-ot azért érdemes beállítani plusz még a tuning, és mi van akkor ha azon az ágon vannak a Sata csatlakozó eszközök is?
Illetve a táp honlapján miért 400W szerepel a 480W helyett kimenő összes teljesítménynek?
"Igen hozzád" ne legyél már udvariatlan
tibcsi0407: Igazad van, onnan jön 75W
[ Szerkesztve ]
-
Kharrrrrr
újonc
válasz csiki_92 #69953 üzenetére
Közben egy felkapott boltból befutott egy válasz, amiben ugyan egyetlen korábbi kérdésemre sem válaszoltak VGA ügyben, helyette azonban azt írják, hogy minimum 600w-os tápra lesz szükségem. Ez annyira komolytalanul hangzik, hogy azt hiszem sokkal jobban járok, ha itt puhatolózok, hozzáértők közt.
Tehát jelen gépem:
AMD APU: [link] max 65W
Alaplap: Asrock A75 Extrema 6 [link]
Rendszermem.: 2x4GB DDR3, 1600MHz
1. HDD: 7200rmp, Sata
2. HDD: 7200rmp, Sata 2 (oprendszer.)
Sima PCI- ből megy egy külső hangkártya.
DVD író
VGA nincs
Mindezt egy 350W Chieftec GPS-350EB 101A táp látja el 3 éve gond nélkül.Ha most venni szeretnék ehhez egy VGA-t, az tényleg olyan odab#szós, hogy egyből 600W-ra kell cserélnem a jó kis 350-emet ?
Kb ilyenekben gondolkodok:
Legjobb: [link]
[link]
Leggagyibb: [link][ Szerkesztve ]
-
Reaper76
csendes tag
Mi a véleményetek erről?
[ Szerkesztve ]
-
Reaper76
csendes tag
válasz IMIIKE1998 #69981 üzenetére
Ahoz már kevés lenne a tápom Chieftec CTG 450W
-
toto76
tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, hogy milyen kártyát javasoltok az elhalálozott R6970 kártyám helyett.
Közben olvasgattam és azt hiszem R9 380 nagyjából megfelelne árban. Eddig piros voltam, de nem zárkózom el a zöldtől sem (csak itt még kukább vagyok, mint pirosból). Játékra (COD, Crysis és társai) ill filmnézésre kellene. Illetve ha lehet, akkor egy kicsit időt álló legyen.Tudom, hogy a jelenlegi alaplap+proci kombo nem hajtja ki a 'mostani' kártyákat, ezért ezeket is cserélnem kell
Ezekben kérném a segítségeteket.
Köszi,ui: csak új eszközökben gondolkodok (
lehetbiztos, hogy nem vagyok normális, de így döntöttem)[ Szerkesztve ]
-
pnagy7
aktív tag
hali!
új konfig:asus b85 pro lap
proci i5 4460
8gb 1600 ram
seasonic ss-400 táp
ssd + hddvga lenne itt a kérdés ilyen 50-70között. 70 a max! (boltból újonnan, nem érdekel használt javaslat )
gondoltam itt r9 270x-re vagy gtx960ra. esetleg melyik lenne jobb? valami más javaslat?
számít-e hogy pl a gtx960 4gb-os változat meg a 2gb-os is csak 128bites. míg a 270x 256bites pl. stb. erről kéne egy kis felvilágosítás mit merre miért
előre is köszi[ Szerkesztve ]
Mr. Hóember
-
IMIIKE1998
őstag
válasz toto76 #69991 üzenetére
Az AMD-s procikból az FX széria éri meg(6300/8320), de játékok terén gyengébb az i5-nél és drágább, mivel:legolcsóbb normális tápellátású lap:Gigabyte 970A-UD3P~23K
Hűtő(a gyári gyenge): Cooler Master Hyper 212 EVO~10K
+a proci és hopp, már i5 árban is vagyunk(i5-4440~52K).
Magyarul: Játékra jobb az i5 és olcsóbb. Ha FX-hez gagyi lapot veszel, droppolni fog, utána meg csak szidni fogod, szóval nem ajánlom. -
gtamate2
veterán
válasz toto76 #69991 üzenetére
Bármelyik jó választás, linkeltem az érveket-ellenérveket egyek darabok mellett.
Az amd-t hanyagold, sajnos nem rúg labdába játék terén az i5-tel eszemben.(#69992) pnagy7: Szintén nézd át. A 960 erősebb a 270x-nél, szóval nem ellenfél neki.
*Sn0w
-
toto76
tag
válasz IMIIKE1998 #69995 üzenetére
Igen, ezt értem.
DE
Ahogy tudom a jelenlegi Noctua NH-U12P ventilátorom megfelelhet, tehát azt nem cserélném.
Alaplapból meg egy GIGABYTE GA-990FXA-UD5 lapot vagy egy MSI 970 GAMING-t gondoltam egy FX-8320-as proci mellé.
Nem tudom ezek mennyire 'jók' (kicsit régen foglalkoztam ilyenekkel és még olvasnom kell)Szerk: ja és nincs tuning. Semmi
[ Szerkesztve ]
-
pnagy7
aktív tag
válasz gtamate2 #69997 üzenetére
4gb-osból, miért csak az az ajánlott?
Ez nem olyan jó? Mert ez árben pl pont jó lenne.u.i. ház: zalman z3 plus
Mr. Hóember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest