Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Hát 7K nálam nem "kicsit több",abból már vennék még 4GB ramot vagy elmennék moziba az asszonnyal.
Szerk.: Am sincs sztem akkora különbség köztük,hogy megérjen plusz 7K-t,újabb és kevesebbet fogyaszt,de nem sokkal. 11K-ért normális,garanciális 6670-t is nehezen kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
ha esetleg vkinek egy jófajta hd6850-re lenne szüksége, van egy jóárasított darabom >itt<
- no es importante -
-
marcusa
addikt
válasz Sixkiller6 #26709 üzenetére
Szakmai topic-ban nem hirdetünk.. Szerkeszd ha még tudod, mert figyelmeztetést kapsz.
:-)
-
Sixkiller6
őstag
oops... mellément, bocsi, hát 10 év alatt egy figyelmeztetést és is beszedhetek
@admin: #26709 törölhető temészetesen[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
KERESZTAPA9
tag
Sziasztok!
Videokari váltás miatt kérnék tőletek segítséget.
Maximum 32,000 Huf-ig vennék...kizárólag újonnan az AQUA ban..ez van közel És ha máshol 1-2 ezerrel olcsóbb,akkor sem érné meg autóval elmenni érte. Tehát www.aqua.hu oldalról szeretnék vásárolni.
Ami most van az egy Sapphire 6670 1GB GDDR5 PCI-E kari amivel nagyon meg vagyok elégedve,de még jobbat szeretnék...
A főbb szempontok:
-----------------------------
- Beleférjen 32,000 Huf-ba
- A lehető legjobbat,leggyorsabbat szeretném ami belefér
- Min 1GB ram vagy 2GB
- Kizárólag GDDR5 -ös
- DX 11-et tudja
- VGA port legyen rajtaEnnyi lenne...Hogy Radeon vagy NVIDIA az mind1
Segítsetek,hogy melyiket vegyem...Linket is kérnék ha lehet..és ha pár szóban eltdnátok mondani hogy miért azt....Akkor megköszönnémKöszönöm előre is
Mindenkinek jó Prohardverezést kívánok!
-
WP14
őstag
válasz KERESZTAPA9 #26712 üzenetére
EZ belefér még? Többeknek van ilyen és jó véleménnyel vannak róla eddig
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
isti101
tag
udv
Szerintetek az alábbi konfiguráciot milyen vga hajtanná ki, melyik lenne a legjobb megoldás
szeretnék egy 2gb ddr5 256 bit est, de kérnék egy 1gb os párositást is a procihoz, ha nem lesz elég zsé maradok az 1 gb osnál
procim,Intel® Core™ i5-3350P
alaplap,ASRock B75 Pro3
ram memo van 2 db 4gb
ne feledjem szóval mindenképpen egy diupla ventis videókártyat szeretnék
köszönöm -
Grego4ever
csendes tag
Sziasztok!
E8400,2Gb DDR2,Asrock P5B Pro laphoz milyen kártyát ajánlanátok olyan 15K környékén,ami a legjobb választás lenne minden szempontból!?..leginkább újat szeretnék és Radeon párti vagyok
+ amit egy csifi 350s elbír..
[ Szerkesztve ]
-
ZoliGamesHD
tag
válasz Grego4ever #26715 üzenetére
Tudodm hogy a Radeon-t írdtad a Gtx 630 az megéri
youtube.com/user/zoligameshd
-
Grave_444
nagyúr
válasz KERESZTAPA9 #26712 üzenetére
Szerintem is ezt vedd.
-
isti101
tag
igen, max 60000.
-
MZsoltee
veterán
válasz Grego4ever #26721 üzenetére
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
scope2007
addikt
válasz KAMELOT #26708 üzenetére
én nem alkoholizálok :-)
szal lenne az több hónap is mire üdítőkből megspórolnam :-) :-)akkor lehet mégse cserélek!
pedig ezek az újak 7xxxx még kevesebbet fogyasztanak nem? bár nem ezen múlna amúgy..
de 2Dben még kevesebb orajelen elmennek nem?
így kevesebb a hő is[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
isti101
tag
60000 ért melyik lenne a legjobb vga, i5 3350p mellé
-
sagit
veterán
Üdv
Notihoz külső vga-t keresek. Csak NV 4/5/6-os széria érdekel. Használtan 15k a limit. semmi extra igényem nincs csak LOL maxon 1280*800on. Várom az ötleteket.Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
Kizárolag CAD, 3DSMax, illetve PS használatához kellene videokártya. Első körben egy Quadro K600 ra gondoltam. A kérdés az lenne, hogy ez mennyire lehet elég, illetve, hogy esetleg egy nem Quadro mennyire tudna helytállni?
-
MZsoltee
veterán
válasz Grego4ever #26724 üzenetére
Jobb.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
törölt tag
válasz Grego4ever #26721 üzenetére
A 15 ezer forint -sajnos- olyan alacsony összeg, hogy új kártyák közül használható alternatívát nagyon nehéz mondani. 23-25K körül mennek a 7750-ek, illetve ugyanennyiért a használt de legalább még 1-1,5 év garis 7770-ek. Szerintem érdemesebb még egy picit spórolni, és egy olyan kártyát venni, ami nem okoz csalódást.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Asus M5A97 EVO R2.0 + FX-6300 mellé keresek VGA-t, elsősorban játékra.
Az elsődleges kiszemelt áldozat egy 7870-es lenne.Az alábbi két kártya között mi a lényegi különbség?
Asus 7870 2GB DDR5 HD7870-DC2-2GD5 (~57k)
Asus 7870 2GB DDR5 HD7870-DC2-2GD5-V2 (~61k)Megéri a 4k árkülönbözetet?
Vagy ezek közül? (bár ahogy olvasom a fórumot erősen megoszlanak a vélemények a Gigabyte és Sapphire kártyákról)
Gigabyte 7870 2GB DDR5 GV-R787OC-2GD (~59k)
Sapphire 7870 2GB DDR5 11199-19-20G videokártya (~55k)Esetleg NV vonalon:
Asus GTX 660 2GB DDR5 GTX660-DC2-2GD5 videokártya (~58k)
Melyik lenne jó választás szerintetek?
Lényeges szempont, hogy viszonylag csendesen tegye a dolgát és megbízható legyen. Az ár sem közömbös persze, a plafon a 60k, ezért is érdekelne, hogy a két 7870-es asus között mi a különbség.A választ előre is köszi.
-
Fernet
senior tag
válasz #73173120 #26738 üzenetére
Pusztán a bizalmatlanság miatt....
Ennyi pénzt egy ismeretlennek csak személyesen adnék, akkor meg már utazgatni is kellene, mert kicsi az esélye, hogy épp a közelben adja el valaki. Mi van ha hibás működés miatt adja el, az egy dolog hogy garis, de most akkor én intézzem a cserét, stb... Tudom, hogy szélsőséges esetet mondok, de jártam már meg használt vásárlással és azóta tartok tőle... Ennyi.
-
Nazrym
tag
Hello
Kérnék egy kis segítséget,4 közül nem tudok dönteni, szerintetek melyiket éri meg megvenni ? És miért ? i5 4570-+Asrock H87 Pro4 mellé lenne. Játékra használnám
EVGA GTX660Ti 2GB
ASUS GTX660 TI-DC2T-2GD5
EVGA GTX660Ti 2GB SC
Gigabyte GTX760 2GB OC (WF3) -
törölt tag
válasz Fernet #26740 üzenetére
Mondjuk azt nem néztem, hogy hová valósi vagy, de ahogy látom, hozzám hasonlóan szintén vidéki. Igen, amiket leírtál, azok előfordulhatnak, és így már más a leányzó fekvése. Valamiért mindig azt veszem alapnak, hogy mindenki budapesti lakos. Annak ellenére, hogy én is vidéki vagyok ez esetben azt ajánlom, hogy figyelgesd az ipon árait, mert tényleg nemrég 61K volt a GTX660Ti. Eléggé ingadozik, és most sajnos a rossz irányba.
[ Szerkesztve ]
-
Nazrym
tag
Max 70e Ft szánok rá
[ Szerkesztve ]
-
Salvatore911
csendes tag
http://prohardver.hu/tema/hd_4870x2_help/hsz_1-50.html valaki segitene?
Asus Rampage IV Extreme Alaplap, Intel Core i7-3770K Processzor, GIGABYTE GF GTX680 OC 2GB 256bit DDR5 PCI-E, BNIB Sealed G.Skill Ripjaws-X 16GB 2x8GB 1600MHz Memory RAM DDR3 CL10 Kit 240pin, Corsair CMPSU-800GEU 800W tápegység Gamer Series, FULL HD 102 LCD,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs