Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Szia,
A 960 jó döntés, halk és keveset eszik. Ajánlom az EVGA illetbe Asus Strix kártyákat, ezek félpasszíva, tehát csak bizonyos melegedés után kapcsol be a hűtés. (többnyire játék alatt)
De lehet állítani hogy 2D-ben is menjen a venti minimálisan. A witcherhez pedig elég, persze nem maxra tolva mindent.A 750ti-n azért nagyobb kompromisszumokat kell kötni. A proci csere pedig egy i5-re ajánlott lenne.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
i3 szvsz alap, ha már 1150el szivatja magát az ember alacsony költségvetéssel. Elég jó hatással megy a HT ezekben.
WF3\DCUII volt a kezeim közt ezekből, vállalható mind, 2Dben csendesek, 3Dben meg a 750TIhez képest jóval erősebbek..de nézz utána, hogy fut a játék vele, 720P végülis kevésbé HWgyilkos..
-
gtamate2
veterán
Hát ha nagyon kompromisszumkész vagy akkor mehet mondjuk max egy Giga , ennek jó a hűtése és viszonylag olcsó. Mondjuk én ezerszer előbb vennék egy 760/660ti/660-at használtan de garisat. Ha esetleg meggondolnád magad ezekből a hőcsöves megoldásokat keresd. Ilyen az Asus DC2, MSI Twinfrozr, Gigabyte Windforce . /Csak hogy a népszerűbbeket említsem.
Egy i3 már nagyon elkél, alkalmi játékhoz mondjuk elég is lehet. Ebből nyugodtan vehetsz gari nélkülit (persze pár nap próbagari azért nem árt). Ezek nem halnak meg hirtelen, (még az összes s478-as procim él és virul) szóval nyugodtan lehet őket venni.
A 750ti-re visszakanyarodva az a probléma hogy szerintem nagyon túl van még árazva, erőre a 660 alatt van, amit több mint 1 éve vettem 45k-ért, így valahol 35-40k között lenne szerintem az ideális ársáv a számára.
Amúgy milyen tápod van? Csak mert azt még nem említetted /vagy én nem figyeltem eléggé/
Illetve a géped leírásában kimaradt egy H a deathadderből
polgi803: A 280x drágább mint a 960. Amúgy jobban megéri a 3 gb ram miatt, ha a fogyasztás nem szempont. Ezért is szoktam inkább 7970-et ajánlani mert az ugye átnevezett 280x.
A 970 pedig más kategória, az a 290x-el van egy szinten, sok külföldi fórumon felette, itt a ph-s tesztek a radeonoknak kedveznek kicsit jobban. A driver stabilitással nyilván sokkal kevesebb gond van nvidia oldalon /a releváns topicocban is olvashatsz ez ügyben/. Az nvidiahoz kb havonta/ 2 hetente jön whql driver, az amdhez pedig csak a betak jönnek folyamatosan.
Na meg ott van még a fogyasztás ami szintén a 970 mellett szól. Ellene pedig a 3.5 gb-os teljes memória sávszél ,de FHD-ban ez lényegtelen. Amire pedig eljönnek az olyan játékok amik megkövetelik a 4gb-ot, addigra a 970 is gyenge lesz.[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
caris1
tag
Megnéztem neked a Witcher 3-at 750Ti-vel (kicsit húzva) és i3-4330-cal (a többi az adatlapomon): 720p-ben folyamatos 60 fps medium beállításokkal, 35 fps körül, ha minden high-on és 20 fps körül, ha minden a maxra van húzva.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
félisten
A 770 10-15%-kal erősebb a másiknál, viszont majdnem dupla annyit zabál. Döntsd el Te, melyik a fontosabb, viszont jelentős összeget nem költenék a cserére.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
-
gtamate2
veterán
Igen valami újabb verzió akkor ezek szerint az 512 stream processzoros verzió, ez a hd 7750 utódja lesz, akkor egyértelműen ezt válaszd. Sajnos az amd átnevezéseiben nagyon nehéz eligazodni, idáig én is csak a 7730-as átnevezésről tudtam, de ebbe nem is nagyon merültem bele mondjuk.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest