Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109355) zed juron válasza kolopele (#109353) üzenetére


zed juron
aktív tag

A fentiekkel egyet is értenék, de ha észrevetted az első postomat akkor olvashattad, hogy éppen abban adtam a meglepődésemnek hangot, hogy nem az van, hogy hűtött könyezetben, alulfeszelve mennek a kártyák, mint ahogy itt bizonyos álszakértők osztják (elhiszem hogy vannak, akik így csinálják de saját egyéni tapasztalatom szerint ők a kisebbség), hanem ennek ellenkezőjea valóság.

Engem nem érdekelne, mert eddig új kártyát vettem, utoljára éppen Giannitól egy 1070-est, amivel semmi bajom nem volt, csak a házi munkám annyi videomemóriát emészt fel, hogy még a 1080 Ti is kevés. Boltban a legalja kártya 245.000 körül van, Gianninál egy Zotac mini 229.900, ami jó ár új kártyához. De azért ez már 200 feletti ár. Nem mindegy hogy 190.000 Ft vagy 245.000 amit kifizetsz, és nekem tökéletes lenne egy átlag vérpisti átlag kártyája. Az ember a pénz/költséghatékonyság miatt vesz használt cuccot, nem azért mert neki az tetszik.

Szóval próbálkoztam használt piacon hátha fellelek egy átlag usertől 1080 Ti-t. Hát nem túl sok van, több mint a fele a kártyáknak bányászkártya. Csakhogy jópáran elfelejtik kiírni ezt, van aki elkezd mismásolni hogy hirtelen honnan van neki 6 darab egyforma kártyája, miért nincs garancialevél etc.

Ha megmondaná, akkor egyenes játék volna. De nem teszi. Így emiatt eljutottam pár emberhez - nem csak itt hirdetnek ám - és jópárnál ne tudjátok meg milyen körülmények között mentek a cuccok. Én biztosan nem venném meg, hiába garanciális.

És beszéltem kereskedőkkel is: amit tudnak letolnak az ügyfélre, ha bányászatra gyanakodnak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.