Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Button
üzenetére
Ma voltak nálam az Invitelesek (kifejezetten kedvesek és értelmesek voltak), cserélték a pár hetes Cisco modemet, olyan hibája volt amivel még nem nagyon találkoztak és először negatívan vélekedtek az Asus routeremről, de amikor mondtam, hogy csak pár órát rá kell szánni a megfelelő beállításra és a második router után is, a laptopon és Wifin a 100-as csomagból 107Mbps-et mérek akkor azt mondták, nem is olyan rossz router. Illetve meséltek róla hogy mennyit szívtak nemrég egy rossz Mikrotik routerrel... Nekem 2db van az említett routerből, V2 verzióban és stabilan teszik a dolgukat (kivéve ha az Inviteles modem tönkremegy). Nem vennék ugyanannyiért V1-et. Tudom van rá Merlin, ami lehet a V2-re is idővel, de hardveresen a V1-ből sosem lesz V2.
-
osonte
őstag
válasz
Button
üzenetére
Nekem is ráment egy délelőtt mire minden sikerült, pedig gyorsan túl szoktam lenni az ilyeneken. Minden információt az SNBForums végigolvasásával szereztem (természetetrsen csak ami a V2 routerrel kapcsolatos), ott írják, hogy egy fájlban van a kettő fw. A Merlines ember is ad információt ott. Mások is leveleztek az Asus support-tal, mert mindenki szerint ez így gáz és másnak is ugyanazt a választ küldték, hogy nem tervezik az oldal rendbetételét/ v1 és v2 szétválasztását.
mikk2000 : Merlint meg sem próbáltam, mert nincs rá. Minden fw frissítés után alaphelyzetbe állítottam a routert. Jelenleg a legfrissebb fw van rajta és 2db is van AiMesh-ben. Stabilan működnek.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Button
üzenetére
Tegnap vettem,AX58U V2, manuálisan töltöttem fel a 3.0.0.4.386_48908 fw-t.
2. nekifutásra frissült le.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
kezdtem ideges lenni.
Gubek-Einste
Dr.NX