- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
BalatonL #97988 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. A jelenlegi TP-Link Omada rendszerem előtt egy Asus AC68U volt, ami egymagában pár fallal arrébb, már nem volt elég erős.
Próbálkoztam régi routereket berakni AP-nak, ami egy darabig működött is, csak azok meg N-es wifit tudtak csak.
Meg manuálisan kellett váltogatni köztük.
Aztán olvasgattam a témában és úgy döntöttem, hogy a vezérelt hálózatok felé indulok.
A TP-Link Omada már üzleti kategóriásnak van beállítva, de amúgy szerintem konzumer piacon is versenyképes, ha több hozzáférési pont kell egy ingatlanban és a vezérlés megoldja, hogy a kliensek mindig az optimális AP-ra kapcsolódjanak. Egy wifi hálózat látszik csak, mindegy, hogy melyik eszköz melyiket használja. -
Multibit
nagyúr
válasz
BalatonL #97988 üzenetére
Amire szükséged lenne, az egy erős router, egy 2.5 Gbps portokkal bíró switch és kábelezés, ahol csak lehet. A multigigabit switchcsel jobban jársz, mint a LAG-gal, ha egy TCP thread esetén is szeretnél sebességnövekedést. Mit jelent számodra a megfelelő sebesség? Ez azért fontos, mert ettől függ, hogy milyen és hány darab wifi eszközre lesz szükséged. Azt ugye tudod, hogy a wifi sebesség két eszközön múlik (AP és a másik oldalon a kliens). Tehát a gyors kliensekre is költened kell! Készülj fel rá, hogy mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged